Cillessen weet niets van Barca-komst De Ligt

SJvanveen, 28-04-2019 om 11:32, 7161 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jasper Cillessen wil vertrekken bij FC Barcelona en weet nog niets van een vermeende komst van Matthijs de Ligt naar Catalonië. De aanvoerder van Ajax wordt in verband gebracht met de Spaanse kampioen, maar de reservegoalie heeft nog niets vernomen. 

Zaterdag werd Cillessen kampioen met zijn club, al had hij kort na de wedstrijd nog niet veel felicitaties binnen. Ook niet van landgenoten Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. 'Ik weet dat er sowieso eentje komt, maar is die andere al zeker dan?', stelt Cillessen een wedervraag aan Sierd de Vos bij Ziggo Sport

De commentator denkt dat De Ligt naar Barcelona gaat en dat zou Cillessen niet gek vinden. 'Ik durf bijna te zeggen: wie niet? Als iedereen de kans krijgt om naar Barcelona te gaan, gaat-ie erheen. Ikzelf ga eerst op vakantie en dan hoop ik een nieuwe club te vinden waar ik kan spelen, want ik wil graag spelen.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
vdhaas
Cilessen moet 45 miljoen kosten. Wie kan dat betalen en heeft een keeper nodig?
1 0
Chippy
Ajax
0 0
FSideMaluku
Het zou wel een beestachtig duo zijn samen met Onana. Maar wie moet er dan spelen? Ik denk niet dat Cillessen voor een 50-50 kans hier heen komt.
0 0
vdhaas
Onana
0 0
MNJ7
Cillessen vind ik beter , Onana is wel veel jonger
1 0
Ajax27
Tja, keepers gaan veel langer mee dus dat is geen issue. Van der Sar keepte tot zn 40e bij Man U. Dus dan kunnen we nog 10 jaar van m genieten. Maar denk dat ie zelf in een topconpetitie iedere week op het hoogste niveau wilt spelen.
0 0
Bensco
Te goed om op de bank te zitten. Zal me niks verbazen als er een goede club aanklopt voor hem.
0 0
PuurGeluk
Op vakantie? Geen halve finale banken dan?
1 0
Wout1988
Na het seizoen
0 0
gi0vanni
Hij gaat natuurlijk even in het stadion kijken, iedereen die de kans krijgt naar Ajax te kijken doet dat natuurlijk.
0 0