Scherpen ziet geen heil in verhuurperiode

JesseTH, 25-04-2019 om 22:05, 7890 views, RTV Drenthe |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kjell Scherpen wil volop gebruik maken van de faciliteiten die Ajax biedt om zichzelf een betere doelman te maken. Voorlopig lijkt de jongeling dat te moeten gaan doen op de training, want veel speeltijd in Ajax 1 lijkt er niet meteen in te zitten. Verhuren was, ondanks dat, geen optie.

'Daar hebben we het natuurlijk over gehad, maar het leek ons het best om volledig bij Ajax aan te sluiten', vertelt Scherpen in een interview met RTV Drenthe. 'Elke dag daar trainen en investeren in mezelf met de mogelijkheden die ze daar hebben. Dat zijn er aardig wat, dus ik denk dat dat het beste is voor mij.'

De doelman tekende woensdag, ondanks het feit dat er nog geen zekerheid lijkt op speelminuten, een langlopend contract van liefst vier seizoenen. 'Dat is van onze kant gekomen. Met vier seizoenen heb je zekerheid en genoeg tijd om je door te ontwikkelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Die 4 jaar valt mij op, toch wat onzekerheid vanuit Ajax over hem
0 0
Red Devil
Uitlenen aan de Ajax amateurs zaterdag kijken of hij dat niveau aankan.
3 -8
Joseph
Trainen bij Ajax, wedstrijden spelen bij een andere club.. Weet niet of dat mag, maar dat zou een mooie constructie zijn.
1 -3
Pheadrus
Dacht ik ook aan. Bijvoorbeeld Almere of Telstar. Drie dagen bij Ajax trainen en 2 bij de andere club. Maar dat pas na het eerste jaar. Volgend jaar een week Kotarski, een week Scherpen. El Maach verhuren.
0 0
MrPink
Ja zo werkt dat niet. Stel vvv wil huren... Lekker heen en weer.
2 -1
theflyingdutchm
Kjell ziet geen heil in verhuurperiode. Ik wist niet dat spelers nu ook al het beleid gingen bepalen. Kerel mag op zijn blote knie Ajax bedanken dat ze hem een contract aanbieden.

Als je het mij vraagt is elke speler er uiteindelijk meer bij gebaat om in de eredivisie minuten te maken dan dat ze enkel de faciliteiten van Ajax gebruiken hoe goed die ook zijn.
0 -6
ETM
Ehm, dit is dus besproken voordat hij tekende. Valt onder 'het plan' dat ze met hem hebben.

Wat beter voor hem is weet ik niet, maar hij denkt t zelf wel te weten. Prima.
0 0
gi0vanni
Spelers die bij een club tekenen hoeven inderdaad nergens anders naar toe dat is normaal.
1 0
AjaciedRK
Cillissen wordt er ook niet slechter op bij Barca. Om maar een voorbeeld te noemen
2 0
afcas
dan onderschat je de manier van voetballen bij ajax dus...
1 0
Mözil
Vergeet niet dat deze jongen pas 18 is. een leeftijd waarop keepers zelden spelen in de eredivisie. Ik ben benieuwd, laat hem maar trainen op niveau met minuten in jong en we zien wel wat t wordt.
1 0