Boukhari: 'We hebben een goede, hechte band'

FinnDekker, 25-04-2019 om 16:05, 7411 views, Sparta Rotterdam |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Nourdin Boukhari kijkt uit naar het duel tussen Sparta Rotterdam en Jong Ajax van aankomende vrijdag. De ex-voetballer zit in de technische staf van de thuisploeg en moet tegen zijn oude werkever. Extra leuk is dat zijn stiefzoon Noa Lang bij de beloften van de Amsterdammers speelt.

'Hij doet het goed, hij is een goede speler.' Ook op sociaal vlak is het een goede jongen, vertelt Boukhari op het eigen kanaal van de club. 'We hebben een goede, hechte band. Het is ook een lieve jongen.' Op Het Kasteel hoopt de trainer op revanche, gezien de uitwedstrijd in Amsterdam verloren ging. Dat zal echter moeilijk worden. 'Ze hebben een goed elftal met veel kwaliteit. We moeten honderd procent geven.'

Voordeel voor Boukhari en dus Sparta is dat de kwaliteiten van Lang bekend zijn. Dat werd eens te meer duidelijk in het duel op De Toekomst. 'Hij speelde een goede pot. Hij heeft een goed schot en een goede steekbal.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Boukhari, te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken. Als hij zijn dag had was hij fenomenaal, maar helaas lag zijn ondergrens ook heel laag.
1 0
Sterspeler
een prima vent en top prof. Heb nooit het idee gehad dat het aan mentaliteit lag.
0 0
Rsv
Hele hoop goed
0 0
Koningtoto
Nordin kon ook heerlijk ballen hoor. Echt zonde dat hij het niet gemaakt heeft bij ons.
5 0
Aad82
Hij was helaas alleen niet zo snel, anders was hij een Europese topper geworden.
1 0
ghouleseddik
Absoluut. Bewees in mijn herinnering wel met regelmaat z'n waarde als invaller.
1 0
trainerdv
Zeker. Hij had wat opstartproblemen, maar tegen het einde toe was hij echt goed. Hij speelde in een tijd bij ons dat we vrij sterk waren. Daarna kwam het verval en nam PSV het helaas weer eens van ons over. Dus je kan ook zeggen dat hij op tijd is vertrokken :)
1 0