Dilrosun: 'Ajax heeft ook kans tegen Tottenham'

JesseTH, 24-04-2019 om 17:15, 7346 views, Hertha BSC |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Javairo Dilrosun, voormalig jeugdspeler van Ajax, gelooft dat Ajax kansen heeft tegen Tottenham Hotspur. De international is dan ook niet verbaasd over de sterke prestaties van de ploeg en spreekt er regelmatig over met zijn generatiegenoten bij Ajax.

'Om eerlijk te zijn, verbaast het me niet dat ze zo'n sterk seizoen beleven', spreekt Dilrosun op de website van Hertha BSC. 'Ik weet waar de jongens toe in staat zijn. Natuurlijk zijn ze in de Champions League wel een van de 'kleine' clubs. Het behalen van de halve finales is een groot iets voor de club. Ik ben ervan overtuigd dat ze ook een kans hebben tegen Tottenham.'

De vleugelaanvaller was actief in de jeugd van Ajax en heeft daar contacten aan overgehouden die hij nog altijd onderhoudt. 'Sommigen van mijn vrienden spelen voor Ajax. Met Donny van de Beek en Noussair Mazraoui heb ik regelmatig contact, we wensen elkaar succes. Ik kijk elke wedstrijd van hen wanneer ik tijd heb.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
scstan94
Deze jongen schoot als ik het goed heb op zijn 15e de O19 in de kampioenswedstrijd langs PSV. Jammer dat hij direct daarna vertrok..
0 0
trodat4030
Niet helemaal, hij maakte het openingsdoelpunt en de wedstrijd eindigde in 2-2 waardoor Ajax kampioen werd op basis van het doelsaldo in de competitie.
0 0
Gecko
Jammer was een goede speler
0 0
AJAXAFC1
Nu balen al die jongetjes ineens dat ze op de barkies en tribunes zitten in het buitenland als ze dit ajax zien spelen, dit is wel echt een mooie stimulans voor jeugdspelers die dan echt wel 2x meer denken om ajax te verlaten.
Ps Dilrosun gewoon een goed talent hopelijk ontwikkeld die zich nog goed
0 0
Hofpleinismaareenfontein
'Nee, ik ben helemaal niet verbaasd, en om eerlijk te zijn, dolgelukkig nu speler te zijn van Hertha BSC.'
1 -3