Cassierra niet verbaasd over prestaties Ajax

JesseTH, 24-04-2019 om 17:05, 6750 views, Marca |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mateo Cassierra, als huurling actief bij Racing Club in Argentinië, is allesbehalve verbaasd over de prestaties van Ajax. De Colombiaan speelde tot voor kort nog in Amsterdam en wist daarom al langer wat de spelers aldaar in hun mars hadden.

'Er lopen spelers rond met erg veel kwaliteiten en ik had het geluk om met de meeste van hen te mogen spelen', vertelt Cassierra in gesprek met Marca. 'Ze zijn nu erg goed, met de mogelijkheid om alle drie de titels te winnen. Ik wens hen altijd het beste toe en hoop dat ze ten koste van Tottenham de finale kunnen halen.'

Terugkijkend op zijn tijd in Amsterdam, houdt Cassierra de beste herinneringen over aan zijn tijd met David Neres. 'Ik heb de kans gehad om veel mooie momenten met hem te delen. Hij heeft enorme kwaliteiten en is een grote speler die op elk moment het verschil kan maken.'

Tot minimaal juni 2020 speelt de spits normaal gesproken in de Argentijnse competitie, maar het is zijn droom om weer terug te keren naar Europa. 'Ik kreeg de kans en het is totaal anders dan in Zuid-Amerika. Het is belangrijk om meer volwassen terug te keren. Ik koester de droom om voor FC Barcelona te spelen. Daarvoor moet ik hard werken, alles stap voor stap.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
geen kans gehad toch jammer.
0 0
ST
Haha FC Barcelona... Forget it.
0 -1
noppenkoning
Als hij toen tegen PSV die 3 open kansen had gemaakt was het misschien heel anders afgelopen. Een spits heeft vertrouwen nodig, moet je natuurlijk ook afdwingen af en toe.
5 0
JariJari
Hij speelde echt heel goed die wedstrijd.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Ik koester de droom om voor Ajax te voetballen mooiste club van de wereld...ain't going to happen...
2 -1
Michels
Och Mateo jongen... Barça?? Zeg dat soort dingen nou niet...
5 -4
niels1992
Barcelona Sporting Club uit Ecuador moet lukken
5 0
Michels
Scherp!
0 -1
gi0vanni
Deze jongen had wel wat. Had duidelijk meer kansen verdient. Nu Ajax met waarschijnlijk Tadic, Huntelaar, Dolberg en Traore kan spelen volgend seizoen is er geen plek voor nieuwe spitsen. Einde verhaal voor de meeste of ze moeten het wel heel goed gaan doen. Sierhuis, Danilo en Cassierra moeten aan de bak om ooit een kans te maken.
5 -4
Minsc
Leuke speler voor Jong Ajax, duidelijk niet goed genoeg voor het eerste elftal.
0 0
AnsB
Ik ben altijd blij als iemand hetzelfde ziet als ik.
Ik vond ook dat Cassierra wel iets had/heeft, maar nooit een kans kreeg (behalve in het begin onder Bosz maar toen was hij er nog niet klaar voor).

Maar ik schrok wel hoe hij bij Groningen rondliep. Oké, hij had veel blessurepech daar en dat zal zeker z'n invloed hebben gehad, maar het spel liep wel héél erg aan hem voorbij.
Ik zag bijna alleen samenvattingen dus kan niet beoordelen wat de oorzaak was (mismatch met medespelers?), maar hij maakte allesbehalve een goede indruk.

Verschrikkelijk jammer want ik hoopte op het scenario dat hij daar veel zou scoren, dat iedereen overtuigd zou raken van zijn kwaliteiten en dat hij aldus, gerijpt, zou terugkeren bij Ajax.

Het is onwaarschijnlijk geworden dat hij ooit nog kansen krijgt in Nederland.
6 -2
gi0vanni
Wat me opviel dat toen hij in het begin mocht spelen niet heel erg opviel maar er een op een met de keeper gelijk een inschoot. Maar nog meer dat hij zonder ritme een prima wedstrijd speelden tegen PSV. Dolberg had in zijn eerste jaar wat vaker rust kunnen gebruiken en hij wat vaker spelen. Zou hij het in wedstrijd zeer slecht doen hadden ze een prima reden om hem te laten banken. Maar zelfs toen Dolberg wat minder was geen kans gehad. Maar goed ik hoor veel over Traore dus ik neem aan dat hij wel kansen gaat krijgen.
0 0
gi0vanni
O en misschien kan die Brobbey nog wat worden?
0 0