Tadic blij met rust: 'Gaat om kleine details'

FinnDekker, 24-04-2019 om 07:55, 4766 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ook Dusan Tadic kan nu even de rust nemen om zich volledig te focussen op de halve finale van de Champions League. Ajax deed dinsdagavond wat het moest doen: winnen van Vitesse. Nu hebben de Amsterdammers precies een week om zich te herstellen en voor te bereiden op Tottenham Hotspur.

'Een moeilijke wedstrijd met een zware tegenstander en een goede coach', voorspelt de Serviër bij Ajax TV. Ajax moet op volle oorlogssterkte aan het tweeluik beginnen, vindt Tadic. 'In de Champions League gaat het om kleine details. We hopen dat we de mooie reeks voort kunnen zetten.' 

Dat Ajax de tijd heeft om goed naar het duel toe te werken, is te danken aan de verplaatsingen in het competitieschema door de KNVB. 'We moeten ze bedanken, ze hebben het goed gedaan. Het is belangrijk omdat we zoveel duels spelen. Maar we doen ook iets terug', doelt de aanvaller op de punten die Ajax vergaart voor Nederland. 'Het is zonde dat Nederland geen recht heeft op een direct ticket voor de Champions League. Hopelijk gaan we dat in de toekomst veranderen.'

Penalty's

Tadic was tegen Vitesse twee keer trefzeker. Allebei de goals maakte de dertigjarige vanaf de strafschopstip. Of Tadic van tevoren weet waar hij de penalty gaat schieten? 'Nee, dat weet ik niet. Het hangt van de situatie af.' Momenteel staat de teller van de Ajacied op 52 treffers in totaal.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jackwolf
52 treffers Dit seizoen?
0 0
AlexIbarra
Dusan gaat nog ff flink uithalen die laatste 6 wedstrijden.. :P
0 0
Tnera
incl assists vast..
0 0
Ozymandias
Het is inderdaad inclusief assists (32 doelpunten en 20 assists) maar nogal vreemd (of beter gezegd: verkeerd) opgeschreven door AS.
0 0
Ajax27
Ik hoop dat ie de verleiding kan weerstaan aan het einde van het seizoen wanneer Ajax (hopelijk) met alle prijzen in de handen staat. Ik hoop zo dat ie dan niet direct weg is. Tadic... over 2 jaar en een een paar maanden kun je potentieel met 3 landstitels in je handen staan, een paar bekers en wellicht dé cup met de grote oren, de CL. Jij kan de boeken ingaan dat je een speler was ten tijde van het grootste Ajax sinds de jaren 70 en 90. In jaren waarin de financiele verschillen dusdanig groot zijn dat clubs het 3 tot 6 voudige qua begroting hebben.

Je kunt geschiedenis schrijven, niet 1 jaar, maar 3-4 jaar. Doe het... maak geschiedenis! Maak dat Ajax boek als een geweldige afsluiting van je carriere als absolute steunpilaar van het Fluwelen Ajax.
3 0
AlexIbarra
Als we de CL winnen kunnen ze volgend seizoen de Wereldbeker winnen als ze nog een jaartje blijven. In totaal 6 prijzen met Europese Supercup en Cruijff-schaal erbij. Toch een leuke uitdaging..

Aangezien het ook kwalificatie voor de volgende CL betekent, hebben we zeker iets moois te bieden aan de boys die geen Topaanbieding van de EU top-8 krijgen.
Dus arrivederci Inter, byebye Arsenal, tschüss Dortmund, adios Sevilla, enz.

Nog 6 keer winnen en we gaan het meemaken..
1 0