Tadic over mindere fase: 'Mag niet gebeuren'

JesseTH, 23-04-2019 om 23:20, 4252 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadic is niet blij met het feit dat Ajax de teugels even liet vieren tegen Vitesse. Er vond een dubbele wissel plaats bij de Amsterdammers en daarna ontstond er onrust in het elftal. Tadic wil dat de ploeg nagaat hoe dit kon gebeuren en ervan leert.

'Het was niet goed dat wij hen het gevoel gaven dat ze terug konden komen in de wedstrijd', vertelt Tadic voor de camera van FOX Sports. 'Ze scoorden de 3-1 en kregen wat kansen. Dat mag ons niet gebeuren en we moeten nadenken over waarom dit gebeurde. We zijn wel erg blij dat we de wedstrijd hebben gewonnen en er resten ons nog twee finales in de competitie. We komen dichterbij.'

Over het grote aantal goals Tadic dit seizoen zelf al maakte in de Eredivisie, 24, denkt hij zelf niet na. 'Ik zou graag nul doelpunten scoren als Ajax dan kampioen wordt. Dat is het hoofddoel. De doelpunten zijn belangrijk, maar het team is het belangrijkst. Soms scoor ik, soms iemand anders. Je moet belangrijk voor je team zijn en hard werken.'

Ajax heeft een druk programma achter de rug en voor de boeg, maar de Serviër voelt zich desondanks nog altijd goed. 'Wanneer je veel wedstrijden speelt, moet je goed voor je lichaam zorgen. Je lichaam is je motor. Je moet goed eten en rusten. Ik heb geen problemen, dus over een week kan ik weer spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pieke
Dit is niet de eerste keer. Ziyech en Schöne worden gewisseld, en de supersterren Frenkie en Donnie worden gelijk overlopen.
1 -1
PetervanAmsterdam
@pieke:

Ik gun jou wat meer voetbalinzicht.
0 0
Remark
Geloof je het zelf? Bij de eerste tegengoal kijkt een sjokkende Blind apatisch toe hoe er wordt voorgezet en bij de tweede doet de Ligt hetzelfde. De wissel van Ten Hag was belachelijk en sowieso te vroeg, maar de manier waarop Ajax daarop in de stress schoot was alarmerend. Vreemd toch, hoe zo'n geweldig elftal af en toe ten prooi kan vallen aan blinde paniek en afschuwelijk om dat als partijdig toeschouwer te zien gebeuren zonder daar, al schreeuwend voor je tv, enige invloed op uit te kunnen oefenen. Niet alleen Ajax snakt naar het seizoenseinde, ook mijn hart is dringend aan vakantie toe.
0 0
insectenverdelg
Hopelijk hebben ze er van geleerd dat je niet alles even een linie opschuift. Of je brengt Sinkgraven voor Nico of je brengt Kristensen voor Veltman. Maar alles omzetten met 1 wissel, dat werkt blijkbaar niet. Maar liever hier dan tegen Spurs. Verder ws t spel grote delen van de pot wel goed. Kanden moet wel zorgvuldiger mee om te gaan worden.
1 0
Joseph
Vond het een hele rare wissel, jammer dat ten Hag in zo'n geval niet kiest voor een 3-4-3. Met "Veltman-De Ligt-Magallan" kan Blind naar het middenveld, dan gooi je het dicht maar blijf je voetballen. Nu stond de hele verdediging verkeerd.
0 0
Inhartennieren
Ten Hag! wil je dit nooit, maar dan ook nooit meer doen.
2 -3
T.reckveugel
Categorie rouleren in de 1e wedstrijd, de Jong naast de Ligt tegen pisvee, Neres niet opstellen, Donny steeds banken, gas terug nemen. Of zoals Advocaat Robben wisselen.
Verder alle lof voor de fantastische topwedstrijden
1 0
Hollister
Die mindere fase is weer het bewijs dat onze selectie te smal is wat niveau betreft... dit is niet de eerste keer dat we dan dreigen de wedstrijd te laten kantelen.. De 4 - 4 tegen Heerenveen was het meest zichtbaar... Veltman speelde als rechtsback prima.. als Cv en blind op LB en Kristensen RB was het een rommeltje .. mede ook door het middenveld.. bovendien moeten onze spitsen dan niet meer gaan jagen.. want het veld werd daardoor veel te groot.. speel dan wat compacter... pas opjagen als de bal op onze helft komt.. is geen schande om zo te spelen
3 -2
3sterrenAjax1
weet niet of ik blij met hem ben. gedaante vindt t n onnodige aankoop. toch een enorme kenner. is idd geen echte jonk speler. doorselecteren toch maar. dan nunnely doorschuiven.
7 -5
31xAjax
Hahaha, heerlijk om Gedaante zo op z'n nummer te zetten......
0 0
swing
hahahahahaha en nou wegwezen,ksst
0 -1
Rolleman
wow. gewoon wow. wat is dit dan voor.domme reactie?
1 0
AFCA-B93
What the fuck did I just read
2 -1
Schwalbino
HIj neemt een reageerder hier op de hak. Is sarcastisch bedoeld/
0 0
AFCA-B93
Ah oke, je weet het maar nooit he. Lopen hier (met alle respect) genoeg gekkies rare dingen rond te bazuinen
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Qua mentsliteit kunnen veel Nederlanders heel veel van deze msn leren, denk ik! Sorry, want ik Ben al long geeen Nederlander meer, en bedfellows er niets kwaads me. Hopelijk is niemand beledigd.
0 0
appeltje
Je hebt wel een heel interessant leven als je autocorrect van 'bedoelt' 'bedfellows' maakt haha
5 0
AFCA-B93
Deze man gaat ook maar door he. Heel bizar hoe hij dit vol houdt.
4 0