Ünüvar over interesse: 'Eerst basisspeler worden'

GinoHaverkamp, 23-04-2019 om 15:00, 8820 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Naci Ünüvar houdt zich niet bezig met de eventuele interesse van Europese topclubs in hem. De middenvelder is één van de grootste talenten binnen de jeugdopleiding van Ajax en wordt gevolgd door de wereldtop. 

'Het kan zijn dat het zo is, maar het kan ook niet zo zijn', zegt Ünüvar over de eventuele interesse tegen Voetbal International'Mijn ouders vertellen het niet echt, want ze willen dat ik me focus op Ajax. Ik weet niet hoe dat precies gaat', vervolgt hij.

De pas vijftienjarige middenvelder, die overigens al wel meespeelt met Ajax O19, wil zich dan ook volledig focussen op zijn carrière bij Ajax. Een debuut in het eerste elftal is zijn hoofddoel en dat wil hij op zijn zeventiende al behalen. 'En daarna mijn stinkende best doen', zegt de creatieveling. Ondanks zijn volledige focus op Ajax, wil Ünüvar, net als vrijwel iedere andere voetballer, op een dag bij een topclub te belanden. 'Nu weet ik nog niet welke natuurlijk', lacht hij. 'Sowieso wil ik eerst basisspeler worden in Ajax 1. Daar wil ik kampioen worden en prijzen pakken. En daarna zullen we het wel zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joop50
Maak er dan gewoon top competitie van ipv top club
0 0
Ajax_026
Je mag Ajax dit jaar ook gewoon een topclub noemen je speelt halve finale CL en word in die wedstrijd gezien als favoriet.
0 0
MPAjax
Hij speelt jaren bij Ajax op z'n best dan lijkt me logisch dat hij eerst bij Ajax in het eerste wil spelen, spelers zoals hem kunnen we goed gebruiken
0 0
Ajax_026
Weet het nog niet hoorde dat ze g
0 0
Dennis1964
Ik hoop voor deze jongen dat zijn dromen uitkomen.
0 0
jackwolf
Als er geen gekke dingen gebeuren wordt deze jongen de nieuwe topspeler in het rijtje FdJ en MdL. En waarschijnlijk sneller dan verwacht . Hij heeft namelijk de gave om beslissend te zijn ala Tadic in de zestien meter.
Kan niet wachten!
0 0
Gecko
Mdl?
0 0
Dolberg25
Mathijs de Ligt
0 0
Mokum31
Slimme kerel
0 0
JSF
Houden zo kerel
0 0
xstaniox
Soms vind ik het ook best ongemakkelijk om te zien dat iemand die 4 jaar jonger is dan ik meer gezichtshaar heeft dan ik.
1 0
jackwolf
Jij hebt andere kwaliteiten... toch?!
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Komt vanzelf nog, of niet. Je kan er in elk geval zeker van zijn dat meisjes het veel minder belangrijk vinden dan jijzelf.
0 0
xstaniox
Hoe lang eigenlijk nog tot Ajax een 'echte topclub' is of spelers zeggen ik wil naar een andere topclub uit een 'echte topcompetitie'?

Verder hoop ik dat hij zijn verstandige uitspraken van nu nakomt, want een groot talent is hij zeker. Kunnen we veel plezier van beleven.
0 0
Aad82
Met alle respect voor deze jongen, maar wat ik tot nu heb gezien van hem heeft hij nog geen 10 % van het talent dat Appie had.

Ja, hij is erg goed, een zeer groot talent, maar Appie was écht buitencategorie.
2 -4
jackwolf
De jonge Messi en Vanenburg kon je ook niet met elkaar vergelijken . Ik noem haar wat.
1 0
Hollister
Appels met peren vergelijken... Appie speelde ook op een heel andere positie... hij heeft bv meer scorend vermogen dan Appie... maar Appie had weer meer geniale momenten.. maar laten we blij zijn met dit soort taleneten.. btw.. een fantastische lichting die onder 17.. en dan te bedenken dat Gravenberch en Brobbey hier nog bij horen en Hillen er volgend jaar nog bijkomt
1 -1
wolterx
Hillen, Rasmussen en Martha lijken alle 3 goede versterkingen voor Ajax o17. 2003 begint ook steeds meer vorm te krijgen op die manier.
2 0
rickyboy1444
Hoe weet je zo zeker dat Hillen en Martha komen? Ik heb daar tot nu toe alleen nog geruchten over gelezen (al leken de geruchten over Hillen wel serieus).
0 0
wolterx
Omdat allebei aan hun club te horen hebben gegeven te gaan vertrekken na dit seizoen en overstap naar Ajax te maken. Staan inmiddels ook bij Ajax o17 voor volgend seizoen op Transfermarkt. Komen best wat jeugdspelers over van BVO's maar voor o17 weet ik alleen van die 3 af. Van Vitesse komen er een paar over en zelfs van VVV komt nog een speler over, Almere, Utrecht noem maar op. Veel wel voor jongere elftallen.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Beland eerst in het eerste bij topclub Ajax, dat gevraag en gelul over andere clubs tief een eind op...
3 -3
Radikaal
Ik hoop dat ie niet teleurgesteld raakt als dat op z'n 17e niet lukt. Nouri was ook geen 17 meer.
0 0
Pauw
Ja het is nog altijd onbegrijpelijk dat Nouri niet eerder minuten kreeg.
4 0
Aad82
Frank de Boer
1 0
Afcas20
Haha Naci ziet er totaal niet uit als 15
2 0