Vos: 'Hebben een goed toernooi gespeeld'

BvdPloeg, 22-04-2019 om 19:11, 4631 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dave Vos kan niet anders dan tevreden zijn met zijn ploeg tijdens de Future Cup. De coach stelt in gesprek met Ajax TV dat hij niet alle wedstrijden het hoogste niveau zag, maar ook in de finale zag hij zijn spelers reageren. 

'We hebben in de eerste helft niet het niveau gehaald van de wedstrijd ervoor. We brachten niet de energie en beleving en dan geef je twee goals weg. Na rust hebben ze goed gereageerd en dan krijg je het publiek mee en ontstaat er iets. Hij moet dan goed vallen en je moet wat rustiger blijven', zo analyseert Vos de finale tegen Juventus, die met 2-1 verloren ging.

'Het is een prachtig toernooi', vervolgt de jonge trainer. 'Het gaat om spelers uitdagen tegen topclubs. We leggen de druk hoog en kijken dan of ze nog steeds dezelfde handelingen kunnen verrichten. Ik heb iedere keer ons team gezien, met onze principes. Teleurstellingen meemaken is prachtig op deze leeftijd. Uiteindelijk moet je er in Ajax 1 staan, nu moet je ervan leren. Je probeert ze erop voor te bereiden. We hebben een goed toernooi gespeeld en ik ben tevreden en trots op de jongens.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RayJordaan
Tuurlijk was het voor veel spelers hun eerste Future cup, maar echt goed is werd er niet gespeeld (mede door het uitvallen van Taylor).
0 0
Capi86
Het was gewoon een leuk toernooi. Zaten leuke verrassingen bij. Jammer dat Taylor al vroeg in het toernooi uit viel (daar ging vooraf mijn aandacht naar uit) maar Ilan heeft het goed overgenomen. Wel had ik meer van dit Ajax verwacht. Vooral achterin was het toch wel bedroevend om te zien dat daar eigenlijk maar beperkte aandacht aan wordt besteed.
0 -2
Capi86
*Donny Warmerdam (excuus)
0 0
ajaxwestland09
Ben ik de enige die niet zo hoge pet op heeft van deze trainer ??
2 -2
Ozymandias
Wat gaat volgens jou niet goed onder Vos?
1 0