Vos: 'Hebben een goed toernooi gespeeld'

BvdPloeg, 22-04-2019 om 19:11, 3782 views, Ajax TV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Dave Vos kan niet anders dan tevreden zijn met zijn ploeg tijdens de Future Cup. De coach stelt in gesprek met Ajax TV dat hij niet alle wedstrijden het hoogste niveau zag, maar ook in de finale zag hij zijn spelers reageren. 

'We hebben in de eerste helft niet het niveau gehaald van de wedstrijd ervoor. We brachten niet de energie en beleving en dan geef je twee goals weg. Na rust hebben ze goed gereageerd en dan krijg je het publiek mee en ontstaat er iets. Hij moet dan goed vallen en je moet wat rustiger blijven', zo analyseert Vos de finale tegen Juventus, die met 2-1 verloren ging.

'Het is een prachtig toernooi', vervolgt de jonge trainer. 'Het gaat om spelers uitdagen tegen topclubs. We leggen de druk hoog en kijken dan of ze nog steeds dezelfde handelingen kunnen verrichten. Ik heb iedere keer ons team gezien, met onze principes. Teleurstellingen meemaken is prachtig op deze leeftijd. Uiteindelijk moet je er in Ajax 1 staan, nu moet je ervan leren. Je probeert ze erop voor te bereiden. We hebben een goed toernooi gespeeld en ik ben tevreden en trots op de jongens.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RayJordaan
Tuurlijk was het voor veel spelers hun eerste Future cup, maar echt goed is werd er niet gespeeld (mede door het uitvallen van Taylor).
0 0
Capi86
Het was gewoon een leuk toernooi. Zaten leuke verrassingen bij. Jammer dat Taylor al vroeg in het toernooi uit viel (daar ging vooraf mijn aandacht naar uit) maar Ilan heeft het goed overgenomen. Wel had ik meer van dit Ajax verwacht. Vooral achterin was het toch wel bedroevend om te zien dat daar eigenlijk maar beperkte aandacht aan wordt besteed.
0 -2
Capi86
*Donny Warmerdam (excuus)
0 0
ajaxwestland09
Ben ik de enige die niet zo hoge pet op heeft van deze trainer ??
2 -2
Ozymandias
Wat gaat volgens jou niet goed onder Vos?
1 0
ajaxdordtt
Niet gekeken?
1 0
ajaxdordtt
Ik ben het met je eens. Van mij mag je ook in de poule uitgeschakeld worden, maar dit soort voetbal hoort in Eindhoven. Een verfijnd toptalent als Pynadath aan de kant houden voor dravers als Pinas en Sarpho. Heel de 2e helft de lange bal gehanteerd. Afschuwelijk.

Hij werd trouwens ook nog ff compleet voor lul gezet door een 15 jarig grensrechtertje.
7 -3
Knalpot
Pynadath komt nog geen pilonnetje voorbij dit seizoen, komt ook nog een terug van een blessure, moeten we dan maar roofbouw gaan plegen op zo'n jongen jongen zodat je jij aan je trekken komt. De enige die zich hier steeds weer voor lul zet is het trieste mannetje uit het achterland van 010.
0 -1
ajaxdordtt
Probeer volgende x te reageren voor je aan de fles gaat. Dan is er misschien beter te begrijpen wat je wilt zeggen.
0 -1
Joseph
Onbegrijpelijk hoe er met Pynadath wordt omgegaan, geweldig talent dat onbenut blijft!
6 -2
Ozymandias
Leuk dat jullie tweeën hier zo over vallen maar Pynadath is (al een tijdje) niet geheel fit en daarom werd hij nauwelijks gebruikt.
2 -3
ajaxdordtt
Waarom zit ie dan op de bank?
0 0
ajaxdordtt
Complete verspilling, zag laatst dat interviewtje, jongen heeft ook een fantastische mentaliteit. Heel erg zonde.
3 -2
DulceDesde
Prachtige speler Pynadath en ben het met je eens een fantastisch mentaliteit heeft hij zeg !!!! ook ik heb met veel plezier naar het interview gekeken wat hij er voor doet om bij Ajax te slagen wow.
1 0