The Mirror: 'Europese elite jaagt op Ziyech'

SJvanveen, 21-04-2019 om 11:20, 12874 views, The Mirror |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is The Mirror, een Engelse tabloid, maar toch: Hakim Ziyech heeft over interesse niet te klagen. De smaakmaker van Ajax is opgevallen door zijn goede spel in de Champions League, diverse Europese topclubs zijn geïnteresseerd.

De interesse van Bayern München was al even bekend, maar nu passeren de namen van Manchester City, Manchester United, Liverpool en Arsenal ook de revue. Eerstgenoemde ziet Ziyech naar verluidt als vervanger van 'contractrebel' Ilkay Gündogan, de andere clubs zijn gecharmeerd door zijn goede statistieken en spel dit seizoen. 

Ziyech heeft een contract tot medio 2021 en een transferbedrag in de buurt van 25 miljoen pond komt mogelijk in de buurt van de vraagprijs. The Mirror ziet vanwege dit bedrag Ziyech als een koopje dat veel clubs willen binnenhalen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Voor 25 mln pond zou ik hem niet wegdoen. Contract verlengen en opwaarderen.
0 0
ambtenaar
Heeft afspraken met Ajax over zijn afkoopsom die ligt rond de 25 miljoen euro.
0 0
Ron6
Gewoon een topspeler, inderdaad niet alle wedstrijden even constant, maar zo vaak komt het ook niet voor dat hij niet goed speelt. Meestal is hij geweldig, zoveel goals, zoveel assists, altijd enorm veel inzet, jaagt voorin als de besta af. Geweldige speler. Als hij blijft zo dat onwijs gaaf zijn en anders hopelijk op een hele mooie club voor hem. Kans is er inderdaad dat er een afspraak qua afkoopsom is, dat is dan maar zo.
1 0
Van Reenen
Bepalen dit soort leugenblaadjes tegenwoordig de vraagprijs van onze spelers? En geloven ze er zelf in? Ben je toch wel zielig bezig.
0 0
Oempaloempa
Ik hoop gewoon ontzettend dat hij blijft, want ik kan vreselijk van hem genieten. Topspeler!
1 0
WouterBerg83
25 miljoen pond voor de beste speler van de Eredivisie, en één van de uitblinkers in de Champions League. Wat een grap! Doe dat ff x2....
1 0
AlexIbarra
Voor 25 miljoen wil iedereen hem natuurlijk wel hebben. Maar daarvoor gaat hij niet weg.
0 0
JanTa
Laat ze lullen. Al die bedragen komen allemaal uit die ondertussen gezwollen duim.
0 0
MichelAngelo66
Eerst zien dan geloven. Ik gun het hem daar niet van. Hij heeft de leeftijd om nog een mooie stap te maken. Maar ik vind dat hij toch wat mist. Goeie voetballer, maar hij zou soms veel simpeler moeten voetballen. Hij kan dan echt nog veel waardevoller worden. Maar goed, bij de zogenaamde echte topteams lopen ook spelers waar ik soms verbaasd naar zit te kijken.
0 -1
Simpelishetmoeilijkst
Hij is ongeschikt voor de meeste Engelse clubs, want die spelen geen creatief (of Europees) voetbal. Zie hem alleen bij Liverpool of Manchester City slagen op dit moment. Hoop dat hij gewoon bij ons blijft.
0 0
Schwalbino
Ik lees dat Ziyech niet goed genoeg is voor de echte top? Dan vraag ik me af op welk niveau spelen wij dan op dit moment? We hebben ons - meer dan - staande gehouden tegen grote ploegen. Ziyech was vaak een van de beste en bepalendste spelers. Dan ben je volgens mij al echte top. En het is ook niet zo dat hij heeft zitten niksen in de andere competities.
2 0
Babangida83
Dat vraag ik mij dus ook altijd af :-). Hij creëert zo ongelooflijk veel, dat is echt niet normaal. En is zo balvast. Jaagt daarbij enorm af tot aan de laatste seconde. En allemaal ook op absoluut topniveau. Alleen een aantal te mis geschote afstandschoten blijven dan hangen bij het publiek.

Wel denk ik dat de premier league te fysiek voor hem is. Denk dat Italië, Spanje of Duitsland hem beter ligt. Ik zie hem graag bij Napoli of Juve.
0 0
ACB
Napoli?? Wat moet hij daar dan? Altijd 2 e achter Juve. Stadion messtal half leeg en een mafketel als president. Italiaanse comp is saai. Stadions oud. Juve is een optie maar niet met Allegri en of Ronaldo die de dienst uitmaakt.
Bayern zou top zijn. Liverpool ook. Kan hij best aan. Moet hij zich ook aanpassen aan zijn ploeggenoten en wordt hij nog beter van.
Liefst zie ik hem blijven en zeker niet naar ploegen als Sevilla Napoli of fucking Leverkusen gaan die ook wel eens genoemd worden. Blijf dan bij Ajax
0 0
Schwalbino
Mee eens. PL is slopend en of zijn fysiek het aankan, ben ik niet zeker van. Dan is er nog het argument dat hij te veel risico in zijn spel legt. Bij Ajax is dat functioneel. Waarom zou hij in een ander team niet ook functioneel kunnen spelen (wat minder risico).

Toen hij van Twente kwam dacht ik niet dat hij zou slagen. Te weinig meeverdedigen maar ook daar heeft hij zich prima aangepast.
0 0
Babangida83
Dat is waar. Bij Twente was bovendien koning balverlies. Wat dat betreft heeft hij al hele grote stappen gemaakt.

Als hij zou willen, kan hij misschien ook wel minder risico gaan nemen. Vraag me af of hij dat wil. Zal wat afgaan van zijn creativiteit, vermoed ik.
0 0
Pipodeclown112
De rest kan ik nog wel begrijpen, maar ik zou het echt niet snappen als City interesse had. Die hebben met Mahrez al praktisch dezelfde speler lopen
3 -1
cantharel
Jammer jammer als hij gaat. Zou hem graag bij Ajax zien de komende jaren. Uitzonderlijk goeie speler die je pas mist als hij er niet meer bij is.
1 0
Raoul14
In mijn ogen een geniale voetballer, met idd ook minpunten. Maar opgeteld toch van onschatbare waarde. Zeker voor dit Ajax. 25 miljoen is veel te weinig, maar vrees dat hij een afspraak heeft met Ajax.
3 0
Web
Ik vind hem te veel balverlies hebben, als ik moest kiezen uit de voorste 6
Tadic, Schone, Frenkie, Donny, Neres en Ziyech.
Ging hij bij mij banken, ondanks dat hij soms iets geniaals kan doen
1 -6
Bazenvan95
hahahahah 45 goals assists minder gelijk idoot
2 0
Esthas
Ik hoop dat Ajax er alles aan doet om deze jongen te houden, zit af en toe tijdens de wedstrijd op hem te schelden maar je ziet hoeveel creativiteit hij met zich medebrengt op het moment als hij niet meedoet.
Houden deze topper
3 0
3*stars*3
Bullshit bedrag en lachwekkend dat ze hem bij City zouden zien als mogelijke opvolger van Gündogan.
2 totaal verschillende types...
0 -1
GvanderK
Minimaal 40 miljoen.
1 0
MPAjax
dan ben je opgelicht, dat bedrag als belangrijke aanvaller in de CL is een lachertje

80 miljoen voor hem is helemaal niet zo een gekke vraagprijs
2 -2
AFCAsphere
Frenkie is voor 75 miljoen verkocht. Ik denk dat 50-60 miljoen een mooi bedrag voor Ziyech is.
0 0
gi0vanni
Als hij nu hij op z'n laatste benen loopt nog ff gaat schitteren met assist 's en goals is 60 mil een mooi bedrag.
0 0
AFCAjaxMidNineties
Minimaal 40 miljoen voor vragen anders niet eens starten met praten.
0 0
AnsB
Ik las onlangs tot mijn grote vreugde ergens (weet niet meer waar, maar ik denk hier), dat Ziyech niet meer zo eenzijdig denkt over zijn eigen spel. Voorheen had hij altijd - in elk geval en plein plublic - de houding dat het risicovolle nu eenmaal bij zijn spel hoorde en leek hij niet bereid dit beter te wíllen doseren/controleren. Nu blijkt dit wel degelijk zijn aandacht te hebben, net als - als ik me goed herinner - zijn positiespel bij het terugverdedigen.

Ik vind hem een geniale voetballer die nét nog even stabieler moet worden als hij bij andere topclubs wil kunnen slagen. Want daar krijgt hij inderdaad minder kansen en tijd.
Hij moet behalve de goede club treffen ook goed kijken welke trainer bij hem past.

Ik verwacht dat hij wel zal gaan, maar inderdaad als de juiste club/trainer niet voorbij komt dan zal hij zeker bij Ajax blijven.
1 0
Bjorn
Ik kan het me bijna niet voorstellen omdat hij zó wisselvallig is. Het is vaak alles of niets, een 4 of een 8. Wellicht dat een topclub hem neemt als gokje als de prijs acceptabel is voor hen.

Ik hoop op nog een seizoen Ajax. Daar kan hij het zich veroorloven soms een mindere dag te hebben. Bij een topclub beland je direct op de bank.
2 -2
Simpelishetmoeilijkst
Björn, weet jij niet dat Ajax een van de 4 topclubs in Europa is?
0 0
Ajax27
1 x halve finale maakt je geen topclub. Dat maakt je een verrassing, een uitschieter. in 10 jaar tijd 5+ keer de halve finale halen, dat maakt je een semi-topclub. Want nog steeds speel je dan in een erg zwakke competitie. En nog steeds zullen de salarissen stukken lager zijn dus zullen topspelers nooit langer dan 2-3 jaar bij Ajax blijven. Wij zijn gewoon een opleidende club met hier en daar mooie uitschieters waar we vooral heel erg van moeten genieten.
0 -1
31xAjax
Een top 4 club schrikt niet van een blessure van een middenvelder of centrale verdediger of een schorsing van de linksback....
0 0
AFCAsphere
Jij denkt dat als een Barcelona, Liverpool of Juventus een basisspeler mist, dat ze dan niet in de stress raken? Chiellini was geblesseerd en dat was een flinke aderlating voor hen, omdat zijn vervanger kwalitatief minder is. Zelfde geldt voor Douglas Costa, en bijvoorbeeld ook toen Vinicius Junior er geblesseerd af moest tegen ons en Bale erin kwam. Natuurlijk is er een duidelijk verschil tussen de wisselspelers van de rijkste club en Ajax, maar er is ook bij die rijkste club een flink verschil in kwaliteit tussen de basis en de reserves.
0 0
Schip
Die mindere dagen heeft hij niet of amper hoor. Alleen speelt hij met zoveel risico dat hij balverlies lijdt op momenten dat veilige opties ook mogelijk en logisch waren. Dan denk je dat hij slecht speelt, maar qua drive en passes is hij dan nog steeds belangrijk geweest. Laatst tegen Juve was hij MotM volgens BBC, hier vonden we hem tegenvallen.

Het hangt echt af van waar je naar kijkt en wat zijn rol wordt. Zijn schot moet alleen echt verbeteren.

Ik zie hem zo bij Liverpool spelen hoor. Die kunnen wel wat creativiteit gebruiken.
2 -1
Bjorn
Geen Inzet, drukzetten, afjagen ga maar door kun je hem nooit verwijten. Altijd voorop. Maar die Europese top zit denk ik niet te wachten op iemand die zoveel en zo makkelijk balverlies lijdt. Als hij een mindere dag heeft raakt hij er zo een stuk of 15 kwijt. Dan zit je snel op de bank.
1 -1
Barra
Hier snap ik dus niets van, want als ik hem ruk zie spelen dan speelt ie gewoon ruk en daar veranderen statistieken niets aan. Zo kun je alles wel rechtlullen, want ik eerste instantie kijk je naar hoe iemand speelt in de wedstrijd en statistieken zijn leuk tot op bepaalde hoogte
1 -2
Hagmag
Wij zijn niet meer "de Action" van Europa.
Minimaal € 55 a 60 miljoen.
6 0
MPAjax
25 miljoen? Bepalende speler heeft EL finale en CL halve finale behaalt en zit er nog in.. dat gaat wel even meer worden dan dat, ga maar van 80 miljoen uit!
2 0
Babayaka
En daar beland hij op de bank,
Clubs willen alleen maar ajax ontmantelen door spelers weg re halen. Behalve de ligt gaat geen enkele speler het redden omdat simpelweg in het buitenland geen geduld is met spelers. Kijk naar een dembele een couthino enz enz
0 -3
Erik1966
Hoezo 25 miljoen pond?? Heeft hij een gelimiteerde afkoopsom... 50 tot 60 miljoen euro lijkt me reëel.
2 0
31xAjax
Ik geloof niet echt dat de absolute top Ziyech wil hebben maar het zou fantastisch zijn....
0 -3
Babayaka
Ajax zit in de halve finale hij speelt al bij de absolute top.
4 0
Ozymandias
Ik geloof dat wel, een creatieve spelers die bij balverlies ook nog eens als aanjager over het veld beweegt is zeldzaam. Voor Europese topclubs die ook in de breedte Champions League waardige spelers willen hebben is zo'n speler zeker interessant.
1 -3
31xAjax
Zit wat in, maar de afgelopen zomer kwamen ze ook niet zelfs niet nadat Marc 2 verkoopmakelaars had ingeschakeld.. En om nu te zeggen dat hij dit seizoen progressie heeft geboekt.... Tegenover ieder doelpunt/assist/key pass staat nog steeds een veelvoud aan hopeloos en dom balverlies. Daarom denk ik dat het niet zo'n vaart zal lopen met de absolute top, al hoop ik het van harte.....
0 0
Barra
Ziyech is een speler die behoorlijke statistieken kan overleggen, maar in de wedstrijd zelf zie je het er niet altijd vanaf. Vind het heel lastig in te schatten wat nu eigenlijk zijn plafond is
1 0
Octje
Wat doen Ziyech, Mazraoui en Labyad eigenlijk qua Ramadan. Die begint 5 mei.
0 0
cantharel
Ziyech doet geen ramadan
0 0
Oeroeboeroe
's avonds pas eten
0 0
Radie125
gewoon minimaal 60 milj vragen anders move
0 0
Bky
Voor 25 miljoen krijgen ze een bal + handtekening.
4 -1
Erik1966
Hahaha
0 0
Gecko
45 miljoen. Geen action bij Ajax
3 0
Ruff Rhythim
Haha die vraagprijs gaat mooi stijgen
1 0
insectenverdelg
Dat ligt eraan wat er met Ziyrch is afgesproken aan hrt brgin van hrt seizoen.
1 0
Rentokill
Niet als er meer clubs meedingen. Het is een vanaf prijs he.
1 0