Van de Beek: 'Spelen hier nooit goed, nooit'

SJvanveen, 21-04-2019 om 10:29, 8560 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Donny van de Beek is onwijs blij met de overwinning van Ajax in Groningen zaterdagavond. De middenvelder ziet de Amsterdammers 'nooit goed' spelen in het Hoge Noorden, des te lekkerder waren de drie punten, zo liet hij weten aan Ajax Life

'Dit was een heel belangrijke overwinning, maar we zijn er nog niet. Die laatste wedstrijden komen ook een beetje op karakter aan. We zeiden dat in de rust ook tegen elkaar: ook deze pot gaat beslist worden op karakter. We spelen hier nooit goed, nooit. Dat bleek nu weer', aldus Van de Beek.

Uiteindelijk was Klaas-Jan Huntelaar beslissend, de spits is een baas volgens zijn mede-Ajacied. 'Klaas Baas, laten we het daar maar op houden. Voor mij blijft Klaas sowieso een baas. Hij schiet de bal er wel in en daarom pakken we de drie punten.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxxxisdebeste
Iedereen gaf niet thuis vandaag behalve Klaas. Dat mag niet meer gebeuren want één misstap en het kost je de titel.
3 0
pieke
Donny was zelf ook niet best.
0 0
cantharel
Een paar jaar geleden verspeelde Ajax hier een kampioenschap door een fout van Nijhuis die een tackle van Linssen op Onana op het middenveld, Onana wilde Linssen uitspelen maar werd getackeld, niet bestrafte.
7 0
Babangida83
Maar zo kun je van elk puntenverlies wel beredeneren dat t je het kampioenschap kost.
0 -2
trodat4030
Idd dat kan zeker, daarom vond ik het ook een belachelijke actie van de fans die Cerny's huis besmeurden omdat hij in Doetinchem een kans mistte. In datzelfde seizoen werden er meer punten verspeeld en kansen gemist, maar ze maakten van een 18/19 jarige knaap (die gewoon zn uiterste best deed voor ónze club) een pispaal..

In het jaar dat PSV op doelsaldo kampioen werd kan ik me nog een gelijkspel in Alkmaar herinneren waarbij Demi de Zeeuw voor AZ de 1-1 binnen werkte door een overtreding op Stekelenburg te maken (gestrekt been op borst Maarten), werd ook goedgekeurd door de scheidsrechter. Ergo, wij hadden met 2 punten verschil kampioen moeten worden.
1 0
OKP-AFCA
Was een overtreding inderdaad maar Onana had daar ook niets te zoeken en moest al helemaal niet die speler van Groningen uitspelen, bracht zichzelf in de problemen met zijn getreuzel toen en daar profiteert die lul Nijhuis natuurlijk optimaal van.
0 -2
AlexIbarra
Je eerste 4 woorden zijn top.
0 0
Juichtoon
Ach kom op Donny. Ik weet nog zat mooie overwinningen bij Groningen. Doe nou niet alsof het door de plek van het veld komt.
Ik vond de 0-1 gisteren zeker na Juventus uit een prima resultaat. Ook het grote Ajax uit de jaren 70 zette dergelijke resultaten neer na een zware wedstrijd.
1 0
DMDTagz
Ik ben het met je eens.
0 0