Bedenkelijk record Huntelaar: 'Raakte 'm lekker'

SJvanveen, 21-04-2019 om 08:48, 5477 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Klaas-Jan Huntelaar vond dat Ajax te weinig energie in de wedstrijd legde tegen FC Groningen. De Amsterdammers hadden het moeilijk in het Hoge Noorden, maar sleepten uiteindelijk een belangrijke overwinning uit het vuur: 0-1. 

De spits zelf viel in, was beslissend met een treffer, maar kreeg even later rood. Zo kroonde Huntelaar zich tot eerste Ajacied aller tijden die als invaller namens Ajax scoort én een rode prent pakt. 'Ik zag de bal komen, de tegenstander kwam naar mij toe, ik gebruikte hem als draaipunt, hij liet zich vrij makkelijk aan de kant zetten, ik raakte hem lekker en hij ging er mooi in', is de analyse van Huntelaar bij Ajax TV. 'Een Champions League-goal? Zo voelde het wel. We moesten winnen.' 

Hoewel Ajax midweeks nog Juventus uitschakelde in de Champions League, ging het in het noorden van Nederland niet over een leien dakje. Ajax had het lastig met het fysieke spel van de Groningers, Huntelaar keek er met lede ogen naar vanaf de bank. 'Ik vond dat er bij ons te weinig energie in zat om het Groningen écht moeilijk te maken. Je hebt het altijd moeilijk hier, maar ik vond ons niet fris ogen. We gingen niet over Groningen heen, maar we bleven een beetje op hetzelfde niveau. Uiteindelijk hebben we drie punten en daar kwamen we voor. Ik ben heel blij.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelephi
Heerlijke goal natuurlijk maar oerdom dat hij die tweede kaart pakte. Dat zou een ervaren man als Huntelaar niet moeten gebeuren. Waarschijnlijk slechts 1 potje kwijt maar ook tegen Vitesse heb je hem nodig. Die Dolberg bakt er echt helemaal geen pepernoot meer van namelijk.
1 -6
Koekepeer
Beide kaarten waren dom. Had niet gehoeven
0 0
arigold
Heerlijke invalbeurt, los van die rode kaart.

Wat vonden/vinden jullie van Dolberg?

Ik vind het nog steeds een speler met exceptionele kwaliteiten, de verdedigers van Groningen hadden hun handen vol aan hem.

Wellicht is Dolberg geen nummer 9? Zoals in de jeugd, en heeft hij gewoon een Tadic of KJH naast/voor zich nodig . Hij is met ruimte in zijn rug echt gevaarlijk, draait zo eenvoudig weg en is ook snel.
5 0
Schwalbino
Die tweede raakte hij ook lekker.
1 0