Tagliafico: 'Weet niet of ik blijf of vertrek'

NielsOpdam, 20-04-2019 om 08:45, 6701 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nico Tagliafico weet nog niet of hij na dit seizoen bij Ajax blijft of vertrekt. Dat vertelt de Argentijnse linksback zaterdagochtend in De Telegraaf. 

De linksback van Ajax zou naar verluidt in de belangstelling staan van meerdere clubs uit Italië, Engeland en Spanje. 'Maar ik weet niet of ik blijf of vertrek.' Tagliafico vindt dit 'niet het moment om daarover na te denken'. 'Ik wil alleen met de duels in de Eredivisie, Champions League en bekerfinale bezig zijn. De rest komt in de zomer wel.'

'Ik ben gelukkig in Amsterdam', vervolgt de Argentijn. 'En nog een stuk gelukkiger ben ik met hoofdprijzen, als we de landstitel veroveren en de Champions League en bekerfinale winnen.' Vrijdag zou zijn zaakwaarnemer, Ricardo Schlieper, gezegd hebben dat Ajax Tagliafico niet laat gaan.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Ik zou als Ajax er geen discussie van maken. Je kan er niet iedereen laten gaan en hij heeft nog een langdurig contract. Rekening houdend met zijn leeftijd mag hij volgend jaar weg. Voor de juiste prijs die Ajax marktconform wil hebben. Geen cadeautjes.
1 0
Rdk1983
Wij wel, jij blijft. Nog 3 jaar contract ofzo
1 0
Jelephi
Waarom lezen we zoveel over de transfer van Taglifico terwijl er zich geen enkele club concreet heeft gemeld. Nico heeft met zijn volle verstand een contract getekend. Maar ook bij hem blijkt helaas dat zuid Amerikanen brood voetballers zijn. Dat is iets wat je je goed moet beseffen bijzet aantrekken van gasten uit die regio. Gelukkig lijkt Neres een slimmer stel hersens te hebben.
0 0
Ajax114
Ok, die blijft dus ook. Alleen de Jong en De Ligt vertrekken. Rest blijft omdat weinig clubs zomaar even meer dan 4 M aan salaris bieden en ook nog eens hoge transfersom gaan betalen. Schrik ze maar lekker af Overmars.
0 0
Ajaxbrl
Je mag gewoon niet weg ;) Frenkie en Mathijs weg, en slot op de deur! Geld zat!
1 0
Joseph
Gekukkig heeft Ajax dat al voor hem bepaald, hij gaat nergens heen. Heeft nog 3 jaar contract dus wr is geen enkele reden om mee te werken. Als clubs hem willen hebben zullen ze flink moeten betalen, geld voor de zaakwaarnemer blijft er dan niet over.

Dat Tagliafico moeilijk gaat doen zal wel meevallen, daar vind ik hem de persoon niet voor en hij is gelukkig in Amsterdam.
5 0
ildottore
Should i stay or should i go noowww, sorry hiervoor kwam ff in me op. Hopelijk blijft Nico nog even, echte krijger, misschien technisch niet de beste van ons team maar qua instelling moet je er zo iemand wel bij hebben/houden.
3 0
Hagmag
Ik blijf zeggen, heeft met volle verstand een contract getekend.
Lijkt mij niet meer dan logisch dat ook NICO een verbeterd contract aangeboden gaat krijgen of inmiddels al heeft gehad, + minimaal 1 jaar bijtekenen.
Nico speelt bij een grote club in Europa want: WZAWZDB.
Echter er zijn clubs die qua salaris nog meer willen betalen.
Svp geen Sanchez deal of soap. Ik bedoel weg voor een appel en een ei.
Minimaal € 50.000.000 a € 55.000.000. Ajax is niet meer "de Action" van Europa.
3 -2
gi0vanni
Met de prijzen die jij noemt wel. Als ze hem niet willen verkopen moet er een bezopen bedrag op tafel komen. Gewoon een prijs maken die niemand wil betalen dan blijft hij wel een jaar. We mogen blij zijn als Nico nog een jaar blijft en dan maar voor veel centjes verkopen. Spelers die niet tevreden zijn zouden eigenlijk gelijk bij een goed bod mogen vertrekken maar Nico is niet te vervangen.
0 0
AlexIbarra
Hij heeft een contractverbetering afgewezen (aldus zijn zaakwaarnemer).
2 0
Gecko
Wilde geen verbeterd contract
Gaat een stoorzender worden
0 -2
Ferd
Dat is mooi stom, want als hij minder presteert zullen minder clubs hem willen. En ook minder betalen, qua transfer en salaris
1 0
Gecko
Deden de broertjes de Boer ook om naar Barca te kunnen
1 0
Puurvoetbal
Kan in de UK 6-8 mio per jaar verdienen. Hij is al 27.
0 -1
Gecko
Ja. Maar niet voordat Ajax kwam.
5 jaar getekend
1 0
Gecko
Heeft niets te willen. Nog een lang contract
Case closed
3 0
niquedegraaff
Ik weet niet waar die zaakwaarnemer mee bezig is maar ik ben er nu wel klaar mee
6 0
PJSM
Blijf held
0 0
Kake
Het mindere aan de kpeinere clubs als ajax is dat je nooit kan genieten van een goed team 2 seizoenen achter elkaar. Dat is nou eenmaal onze lot. Want stel je voor als we dit team 3 seizoenen bij elkaar konden houden met hier en daar nog wat versterkingen: 90’s era all over again. Maar dat maakt het werk van Marc des te knapper ieder haar. Het architect van dit Ajax.
0 0
Bocarra
De Televaag blijft stoken in een goed huwelijk.
0 0
Mikee
Nico, blijf gewoon gezellig nog een jaartje! Marc gaat weer een mooi team bij elkaar puzzelen met de vele miljoenen. En als je tóch zou willen gaan, moet je waarschijnlijk eerst langs Marc proberen te komen.
0 0