Ziyech werd 'gek': 'Die bal moet er gewoon in'

JesseTH, 19-04-2019 om 20:15, 13405 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het grote aantal gemiste kansen tijdens Juventus - Ajax zat Hakim Ziyech bij vlagen dwars, zo geeft de Ajacied toe bij Inside Ajax. Uiteindelijk werd er gewonnen en ontstond er een groot feest, maar Ziyech zag de wedstrijd liever sneller beslist.

'Natuurlijk word je gek, die bal moet er gewoon in', erkent Ziyech. 'Je kunt ook niet heel lang treuren, want de wedstrijd gaat gewoon door. Je zit er één of twee minuten mee en dan gooi je het van je af. Ik was niet verrast over het aantal kansen. Ik denk dat zij heel veel ruimte gaven en wij dat goed bespeelden. Dan weet je dat je heel veel kansen gaat creëren.'

Bij de 1-2 van Matthijs de Ligt kwam er veel emotie los bij Ajax, zo zag en ervoer ook Ziyech. 'Wij wisten dat zij toen twee keer moesten scoren. Het was een mooi moment voor ons allemaal. Ik had niet echt meer het gevoel dat het fout kon gaan, zeker ook omdat we al die kansen kregen. Het is wel jammer dat je de score niet uitbreidt.'

Na afloop verschenen er beelden van feestende Ajacieden in de kleedkamer, maar Ziyech was daarbij een opvallende afwezig. 'Ik kon er helaas niet bij zijn in de kleedkamer. Ik zat bij de dopingcontrole. Gelukkig zat ik niet alleen, maar met David.'

Denk jij dat Donny van de Beek scoort en Ajax wint van FC Groningen? Zet dan in en krijg 3,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Het had 1 - 5 moeten zijn minimaal maar goed zolang ze winnen is het al goed. Flink op afwerking trainen, klinkt gek maar we hadden dit jaar nog veel meer goals kunnen maken.
1 0
niquedegraaff
Waarom praten ze in de je vorm als het om iets negatiefs gaat en in de ik / wij vorm als het om iets positiefs gaat? Gewoon een oprechte vraag.
0 0
mallerd
Ik had tijdens de wedstrijd echt een haat-liefdeverhouding met elke speler. Ik moet die wedstrijden ook eigenlijk alleen kijken, want ik ben echt niet te genieten tijdens de wedstrijd.
6 0
Lazell
Hahaha, heb ik ook. Ik heb Ziyech wel 10x uitgescholden in de woonkamer bij de ouders van mijn vriendin :') Zou me kapot schamen als ik mezelf terug zou zien.
3 0
Dondy
Zitten jullie ook echt gewoon keihard te schreeuwen in de woonkamer soms? Ik schrik soms echt van mezelf hahah
5 0
ajtw
Met Neres zat hij daar. Het zou me niks verbazen als ze Neres er de hele tijd uitpikken maargoed ;)
4 0
amthree
Nou niet alleen jij werd gek hakim, denk dat heel veel ajacieden gek werden toen je die kans misten. Maar gelukkig liep het goed af :)
2 -1