De Jong wenst dit seizoen drie prijzen met Ajax

JesseTH, 19-04-2019 om 18:30, 4020 views, AT5 |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Frenkie de Jong heeft als paaswens om dit seizoen drie prijzen te winnen met Ajax. Voordat het zover is echter, beseft de middenvelder als geen ander dat de Amsterdammers keihard moeten werken om die dromen te verwezenlijken.

'Natuurlijk hoop ik dat wij kampioen worden én de Champions League en beker winnen. Dat zou het ultieme zijn', spreekt De Jong tegenover AT5. 'We moeten gewoon hard werken, doorgaan en dan zullen we wel zien hoe het afloopt. Ik weet niet of ik nu genoegen zou nemen met twee van de drie prijzen, je moet altijd voor het maximale gaan.'

Mocht de wens van drie prijzen uitkomen, moet er een finale gespeeld worden tegen Liverpool of FC Barcelona. Een ontmoeting met de laatstgenoemde lijkt De Jong wel wat. 'Dat zou hartstikke mooi zijn, maar we moeten er eerst maar eens voor zorgen dat we de halve finales doorkomen. We hebben een kans, anders zouden we er niet staan, maar ik denk wel dat Tottenham de favoriet is.'

Waar de meeste ploegen in de Eredivisie zich enkel hoeven te focussen op het competitieslot, wachten er voor Ajax nog minstens zeven wedstrijden. De Jong zelf hoopt alles te kunnen spelen, al kampte hij recent wel met klachten. 'Als ik fit ben, wil ik gewoon alles spelen. Elke wedstrijd die nu komt is superbelangrijk. Ik weet niet of het realistisch is, dat moeten we zien, maar ik hoop het wel.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarLuuk76
Mochten we tegen Barca moeten, wanneer we beide de finale zouden halen. Heeft Marc die korting op de Ligt natuurlijk verrekend met Barca. Wij de cup jullie beetje korting. Op ons wereld wonder.
0 0
EzraAjax95
Ajax wint gewoon de competitie, beker en CL, het geloof en vertrouwen is zo groot!
0 0
Ajaxbrl
1971 + 24 = 1995 + 24 = 2019 , Die cup is van ons ;)
3 -1
Middenweg401
En de komende 2 jaar ook dus!
0 0
Maus1978
Sorry, bedoelde plusje :)
0 0
AlexIbarra
Door het sterke Psv heb ik al 9 maanden het idee dat het échte seizoen nog moet beginnen. Dit jaar met niets eindigen (of alleen een KNVB beker) zou ik echt vreselijk vinden.

We staan nu bij de laatste 2 in de beker, eerste 2 in de competitie en de laatste 4 in de CL.
Tegenstanders zijn bekend, we weten wat we moeten doen en we weten dat het is te doen.

Maar 2e plaatsen hebben we genoeg, nu nog afmaken. Zijn we afgelopen tijd niet zo goed in.
Een dip van een weekje en we kunnen het seizoen met lege handen eindigen.
0 0
Ajacied33
Ik hoop en reken toch wel op de titel en de beker. Dat is echt een must. Alles wat je nu meeneemt in de CL is meegenomen. Maar nu we zo ver zijn geraakt, droom ik ook over de CL natuurlijk. En alles kan he, waarom niet..
0 0
Ajaxbrl
Minimaal 2! , 3 zou helemaal top zijn...
0 0
ZeeuwsAjax34
No pressure Frenkie, ik ben al tevreden vanaf de dubble
0 0
Gecko
Laten we realistisch zijn en hopen op het kampioenschap
Er is ook nog een kans op niets!
Ik reken me niet rijk
Cl winnen zie ik een twee drie niet gebeuren
0 0
Labrador
Zo is dat. Het kan ook 3x niks worden. Dat zou gigantisch zuur zijn. Morgen volle bak vooruit. Druk zetten, mes tussen de tanden en gaan!
1 0
Frank1978
Ik zou eerlijk gezegd wel willen tekenen voor twee van de drie prijzen (CL en landstitel), maar drie zou natuurlijk nog lekkerder zijn! :-)
0 0