Zlatan: 'Mensen gaan nog harder juichen voor Ajax'

BVeenstra, 19-04-2019 om 14:00, 7931 views, Expressen TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Zlatan Ibrahimovic heeft afgelopen dinsdagavond genoten van Ajax in de Champions League. De Amsterdammers wisten dankzij een 1-2 overwinning Juventus, ook al een oud-club van de Zweedse spits, uit te schakelen.

'Het is geweldig, die manier van spelen. Toen ik er speelde, speelde Ajax ook al zo. Volgens die filosofie. Daar houd ik van', zegt Ibrahimovic in gesprek met Expressen TV. 'Ze spelen attractief en dominant voetbal. Als je dan resultaten zoals deze haalt, is dat geweldig. Ze hebben niet alleen van Juventus gewonnen hè, maar ook van Real Madrid. Geweldig.'

Volgens Ibrahimovic vinden vooral de voetbalfans het succes van Ajax geweldig. 'Normaal gaan de favorieten altijd door. Fans vinden deze onverwachte uitslagen dan ook geweldig. Veel mensen hopen dat Ajax het gaat maken, ze gaan nog harder voor Ajax juichen. En ze hebben het eerder gedaan, ze kunnen het herhalen', besluit de Zweedse oud-Ajacied.

Deze week op Ajax Showtime: de Onze Trots met Diederik Ebbinge, bekend als directeur Anton uit De Luizenmoeder. Lees zijn verhaal, met mooie anekdotes over Klaas Nuninga, Frenkie de Jong, Louis van Gaal en Juf Ank hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Dit is waarom je vedetten moet koesteren (net zoals Ronaldo). Als zij positief praten over Ajax, then everybody is listening. Beste reclamecampagne die je kunt wensen.
1 0
Joseph
Nog maar eens een boodschap aan alle talenten ter wereld, bij Ajax moet je zijn!
1 0
LouisVonGoal
Mocht Ajax de tripple winnen, zal er dan een huldiging plaats vinden met de 3 trofees?
0 0
Stamhoofd
Nee, we vieren alleen de beker
5 0
Litmanen85
Ja en een dvdtje
1 0
Frank1978
Haha!
0 0
MisterAFCA
Hahahahaha lekker man!
1 0
altijdwelwat
Daarom is dit ook veel waardevoller dan een landstitel , dit gaat heel de Wereld over ! Ik ruil voor zo een Europees seizoen alle 4 de titels onder Frank de Boer in. Dit is pure reclame voor alles waar Ajax Wereldwijd om bekend staat .
0 -2
AdK
Zonder het 1 was het andere nu nooit mogelijk geweest.
0 0
Ajax-Amsterdam
Nou... Die 4 titels waren wel heerlijk hoor haha. Maar ik zou het wel willen inruilen voor een CL winst dit seizoen. Absoluut!
0 -1
Erik1966
held
6 -1
makaveli
volgend jaar weer bij ons komen ballen Zlatan? ;)
2 -1
Gecko
Jammer nooit CL gewonnen
Topper
5 0
DaNaRWaL
had ie maar naar Amsterdam moeten komen ipv naar LA te gaan :-P
2 0
Horrontelli
Is het jullie ook wel eens opgevallen dat spelers en trainers die roepen dat het alleen om resultaat gaat altijd beginnen te miepen over gebrek aan respect als ze een prijs winnen?

Het ging toch alleen om winnen? De rest was toch onbelangrijk? Wat zeur je dan?!
2 0
Redrum
Het mooie is dat Ajax ook qua resultaat nog steeds mijlenver voor staat op psv. Het is altijd hun excuus om dat laffe pisvoetbal goed te praten. De realiteit is echter dat Ajax niet alleen veel attractiever voetbal speelt, maar dat ze daar ook veel meer succes mee bereikt hebben.
2 0
Ajax-Amsterdam
En daarom hoop ik ook dat we snel weer een reeks kampioenschappen binnen gaan slepen. Want het feit blijft wel dat PSV ons langzamerhand aan het inhalen is.
0 0
Frank1978
Ik verwacht niet dat Psv ons daadwerkelijk in gaat halen, maar zelfs als dat onverhoopt wel zou gebeuren, zal AJAX een grotere club zijn. Buiten Nederland interesseert het echt niemand wie hier kampioen wordt, maar Europese prestaties tellen echt.
0 0
Redrum
Qua titels lopen ze in de laatste jaren ja, maar ik weet zeker dat Ajax daar weer verandering in gaat brengen.
0 0
4xEC1
Trots dat deze geweldenaar ooit de kleuren van de mooiste club ter wereld droeg. Net als Suarez. Ajax spot met alle 'voetbalwetten.' Als je bekijkt hoe klein Nederland is vergeleken bij de toplanden dan is het huidige succes èn de successen uit het verleden gewoon razendknap! En nooit zijn het incidenten geweest, Ajax stak er altijd bovenuit, ook nu weer. De hele wereld heeft het over Ajax, wat een inspiratie ook voor kleinere clubs dan de absolute top om ook succesvol te kunnen zijn. Kan ook niet anders dat Ajax wereldwijd heel veel fans extra heeft gekregen.
7 0
Horrontelli
Ja Mark van Bommel, Bert van Marwijk, Boudewijn Zenden en al die andere dombo's die roepen dat het in het voetbal alleen om resultaat gaat, hier opnieuw het bewijs hoe dom die opmerking is.
7 0
Redrum
Ajax is gewoon een legendarische club. Ze komen altijd weer terug op het hoogste niveau. De manier waarop laat Europa altijd optimaal genieten. Ajax laat de wereld weer zien dat ze nog steeds die magische club zijn. Zelfs in deze tijd.
8 0
Schip
Die steun en passie van Zlatan is gewoon zo'n steun in de rug. Mooi dit.
8 0
Jaze
Welcome to Zlatan. Eindbaas.
4 0