Overmars gaat 'groen' overhemd inlijsten

BartVeenstra, 18-04-2019 om 08:30, 6006 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Marc Overmars gaat het overhemd dat hij droeg toen hij zijn inmiddels befaamde buikschuiver maakte na het Champions League-duel tussen Juventus en Ajax inlijsten. Dat heeft de directeur voetbalzaken van Ajax verteld tegen De Telegraaf.

'Het overhemd zit nog in mijn tas en gaat niet naar de stomerij, maar wordt ingelijst', zegt Overmars met een lach op zijn gezicht. 'Als speler heb ik doelpunten of overwinningen nooit zo uitbundig gevierd. Eigenlijk wilde ik dit na Real Madrid-uit al doen, maar toen hield ik me in. Maar toen we het in Turijn wéér flikten, dacht ik: ik doe het gewoon. Pierre van Hooijdonk deed het elke week, dan mag ik ook wel een keer.'

Ajax wist in Turijn met 1-2 te winnen van Juventus, waardoor de halve finales van de Champions League bereikt werden. Woensdagavond werd duidelijk dat Tottenham Hotspur, dat Manchester City uitschakelde, de tegenstander wordt in die ronde.

Koop nu jouw wedstrijdsjaal, voor de halve finale van de Champions League, in de Ajaxshop!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Hij moet natuurlijk er wel voor zorgen dat er nog plek is om er dit seizoen nog 3 bij te hangen. :d
0 0
OpaVerteld
Laat Marc maar schuiven!
2 0
mercurius3
Ik hou van overmars en van der sar. Vooral omdat het slimme gasten zijn die niet glad genoeg zijn om gelikte babbels te houden (hoewel ze financieel wel slim zijn). Bovendien komen ze van de club, zijn ze financieel al binnen en hebben ze van Ajax gewoon de rijkste club van Europa gemaakt qua eigen vermogen.
1 0
Ajax-Amsterdam
En het zijn echt ajacied en die het beste voor de club hebben. Ik ben blij dat ze eindelijk de waardering krijgen.
0 0
mercurius3
Het zijn gewoon nette gasten, hoewel er in de voetballerij ook keiharde beslissingen moeten worden genomen, dus creëer je vijanden. Je hebt ook met image te maken. Van der Sar is geframed als de klungelige directeur die niet kan communiceren, Overmars als mediaschuw. Als dan de resultaten uitblijven, worden alle zwakheden aangepakt om je in een negatief daglicht te stellen. Het maakt dan niet uit hoe goed je je werk levert of hoe hard je werkt achter de schermen. Zo gaat het in de voetballerij, en ook een vooral bij supporters. Het is pure emotie. Maar nu wordt er vanuit Engeland aan Overmars en van der sar getrokken. Supporters van United roepen om van der Sar en supporters van Arsenal om Overmars. Ik hoop dat van der sar en overmars slim genoeg zijn om te beseffen dat het gaat om het totale systeem/plaatje. De weg voor hen was geplaveid door Cruijff, je had een fantastische lichting talenten met de jong, de ligt, etc., en een club die talenten de kans geeft. Daarnaast kreeg je wind mee met de financiën. In Engeland komen ze in een nog groter wespennest terecht. Stel dat Ajax de CL wint, landskampioen wordt, de wereldbeker wint etc., en ook nog eens met goed voetbal, dan heb je tastbare prijzen. Dan ben je voor de rest van je leven onsterfelijk in Amsterdam en omstreken. Alles draait om image in de voetballerij. Je image kan supersnel afgebroken worden. Davids komt door z'n image nergens meer aan de bak. Stel dat van der Sar vorig jaar was vertrokken bij Ajax, dan zou ie nergens meer aan de bak hebben kunnen komen als directeur in Nederland. Nu heeft ie behoorlijk veel krediet opgebouwd, zijn image is ook opgepoetst. Als Overmars en van der Sar slim zijn, blijven ze nog een aantal jaren bij Ajax, omdat ze veel krediet hebben opgebouwd nu. Of ze vertrekken op het hoogtepunt. Eén van de twee.
0 0
Ajax27
Heerlijk! Jarenlang gezeik over zich heen gehad en de kansloze naam Marc Netto gekregen, dit terwijl de RVC hem kort hield... terecht overigens. Maar nu de pot met geld groot genoeg was mocht hij sterke spelers overtuigen. Niet alleen die dit jaar zijn gekomen, maar ook die dit jaar zijn gebleven. Zijn verdienste en Marc verdient dan ook niets dan lof voor deze geweldige selectie.
1 0
RuffRhythim
Als we kampioen worden, gewoon even wat groene zeep op dat podium droppen en gaan Marc !!
1 0
Schip
Haha, briljant :)

Tussen alle voetbalshirts een overhemd met grote groene strepen. Kostelijk!!!
1 0
Leviathan
Hier krijg je toch gewoon een lach van op je gezicht. Top
1 0
Prinssuvee
Dat wordt een collectors item
0 0
SjaakWolfs
Museumstuk.
0 0
Causio
Marc, we verwachten nog 2 schuivers van je dit seizoen!
0 0
JipVR
doe maar 4!
0 0
Causio
Marc, we verwachten nog 2 schuivers van je dit seizoen!
1 0