Onana: 'Soms is het belangrijk te luisteren'

FinnDekker, 16-04-2019 om 07:20, 3490 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

André Onana had de clubs voor het uitkiezen, maar besloot om bij te tekenen bij Ajax. Dit omdat de doelman zich thuis voelt in Amsterdam, zo vertelt Onana aan De Telegraaf. Het helpen van zijn club is belangrijker dan een hoger salaris. 

'Er was interesse van veel grote clubs die me nog veel meer geld konden bieden dan Ajax. Maar Ajax heeft veel voor mij gedaan en ik voel me hier thuis', stelt de doelman, die bezig is aan zijn derde seizoen onder de lat bij de Amsterdammers. Dit seizoen strijdt de Kameroener met Ajax nog op drie fronten.

Uiteindelijk ging Onana na wat bedenktijd in op het contractvoorstel van Marc Overmars. 'Hij heeft me hierheen gehaald en vroeg me: André, blijf alsjeblieft. Soms is het belangrijk naar mensen te luisteren die je in het verleden hebben geholpen, zoals Overmars en Edwin van der Sar.'

Denk jij dat David Neres scoort en Ajax wint van Juventus? Zet dan in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Wat een loyaliteit en een ontzettende goede keeper! Wow, zou willen dat er meerdere spelers dit als voorbeeld nemen...
0 0
Caparzo
Prachtig dit..
0 0
MickS
Prachtig dat hij zo verstandig er mee bezig is. Hij is nog zo ontzettend jong voor een keeper. De meeste keepers hebben op zijn leeftijd nog nooit minuten in het 1e gemaakt, en hij staat er gewoon al.

Verstandig ook, hij maakt nog te vaak domme fouten, dus heeft nog een stap(je) te maken. Als hij volgend seizoen weer goed draait, is hij daarna onhoudbaar, zeker wanneer hij bij een buitenlandse topclub voor het 1e gehaald wordt. Maar dan gaat hij ook wel echt voor de (keepers)hoofdprijs weg.
0 0
Ajax27
Mooie vent! Voordeel van een keeper is dat ie 5-10 jaar langer mee kan in de voetballerij. En ja als je dan op 3 fronten meedoet voor de prijzen in een topselectie met enorme financiële middelen... waarom vertrekken?
1 0
gi0vanni
Hij gaat nog een jaar blijven maar iedereen wil natuurlijk nog veel meer geld verdienen. En op een hoger niveau spelen. Daarom is de Jong al weg bij Ajax. En er gaan er nog meer. Als jij goed bij je baas zit maar je kunt ergens anders waar ook alles goed is maar dan 16x meer betaald krijgt is de keuze snel gemaakt.
0 0
***1900***
Precies, en dat geld komt wel. Ik snap dat nooit.. bij Ajax verdien je al ruim genoeg om vrijwel alles te kunnen doen wat je zou willen. Je hebt al zoveel meer geld dan de gemiddelde werknemer. Als ik nu al 1 miljoen per jaar zou verdienen en in de nabije toekomst het 5-voudige kan krijgen, zou ik daar ook niet extreem veel haast bij hebben. Zeker niet als je weet dat het binnen 2-3 jaar alsnog komt.
0 0