AD: 'Ajax nadert 100 miljoen bij winst op Juve'

SJvanveen, 15-04-2019 om 19:42, 16673 views, Algemeen Dagblad |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Als Ajax een goed resultaat behaalt in Turijn, gaat de kassa opnieuw rinkelen in Amsterdam. Het Algemeen Dagblad heeft een berekening gemaakt, waaruit blijkt dat Marc Overmars en de club negentig miljoen binnenharken.

Momenteel staat de teller al op een flink miljoenenbedrag. Door de resultaten in de Europa League, goede resultaten in de Champions League en Europese overwintering, kon Ajax al meermaals miljoenen bijschrijven. Gebeurt het opnieuw tegen Juventus, dan 'overschrijden de inkomsten in de koningsklasse van het Europese voetbal de grens van negentig miljoen euro', wordt er geschreven. 

In het specifieke krijgt Ajax nog eens twaalf miljoen euro als het de halve finale van het miljardenbal haalt. De heenwedstrijd is naar verluidt al goed voor negenhonderdduizend euro geweest. De Johan Cruijff ArenA was uitverkocht afgelopen woensdag. 

Denk jij dat David Neres scoort en Ajax wint van Juventus? Zet dan in en krijg 11 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
En ik nader een echtscheiding als Ajax Juve verslaat ;)
3 0
Aspers73
Ik een burenruzie. Die kut zit op een ipad te kijken en het beeld ligt 30 seconden achter, dus hoort hij mij al juichen voordat bij hem de goal is gevallen.
1 0
Kennykenkaa
Hoe kan iedereen maar blijven opkomen voor dolberg, die jongen heeft al twee jaar letterlijk niks meer gepresteerd. Heeft een jaar enorm boven zijn kunnen gepresteerd en nu zien we gewoon al twee jaar de echte dolberg. Daarnaast moet isak gewoon gehaald worden, dat is hem gewoon je ziet het aan alles. Dan moet je maar wat meer geld neerleggen, maar als je ooit constant wil meedoen met de europese top moet je toch ooit echte toppers halen en daardoor ook meer betalen. Als je nogsteeds terugvalt op dolberg ben je echt de weg kwijt, de zobenoemde superspits is nu derde spits achter een 36-jarige.. Dat zegt wel genoeg volgens mij.
0 -2
FUBAR
Isak. Kom op man. Die speelt een paar duels leuk en knalt er 10 pingels in en moet dan ineens gehaald worden.
0 0
ajaxdordtt
Boven je kunnen presteren is wat een Vlemminx deed, geluk met intikkertjes. Doelpunten zoals Dolberg heeft gemaakt, en acties die hij heeft laten zien kunnen er maar heel weinig. Enige wat die jongen mist is vertrouwen.

En dat geroep om Isak. Is 1 onbetaalbaar en 2 geen enkele garantie voor succes, al heeft ie zeker talent.
3 0
NoPants
Alsof isak al zo lang top presteert. Hoe weten we dat hij niet nu enorm boven zijn kunnen presteert, en dat hij de komende 2 jaar wel groeit? Dolberg was 2 jaar geleden ook top!
0 0
Obnoxious
Manmanman..
2 0
Leendert020
Jezus hou toch eens op met die onzin verkondigen
1 -1
FunDipper
Dus als we een goed resultaat neerzetten zouden we de hele selectie van Feyenoord kunnen kopen van dat geld. Hahaha.
2 0
MrPink
Dan hou je nog geld over ook whaha
0 0
behangdelul
Van alleen dei 12 mio van die extra ronde ja....
0 0
FunDipper
Ik bedoelde die 2,7 miljoen van die winst.
0 0
MisterAFCA
Daar heb je maar 25 miljoen voor nodig hoor. Mogen ze gelijk weer een jaar extra van in die nieuwe badkuip spelen.
0 0
mercurius3
In totaal wellicht een recordomzet van rond de 270 miljoen met transferopbrengst van de jong en normale omzet van 85. Is veel geld maar alles is relatief in de voetballerij. Real maakt een omzet van 700 miljoen.
1 0
behangdelul
bij Real staat er ook 700 mio schuld tegenover....
0 0
Deepblue
transferopbrengst komt niet terug in de omzet
0 0
FunDipper
Klopt maar opzich is de classificering niet zo relevant. De inkomsten blijven hetzelfde ondanks dat vergoedingssommen een aparte post zijn.

Laten we hopen dat deze CL-inkomsten ook letterlijk onder de normale bedrijfsvoering vallen. Maw dat we deze jaarlijks kunnen bijschrijven haha.
0 0
koetje
Natuurlijk wel
0 0
Deepblue
nope

Uit het jaarverslag: De netto omzet van de te onderscheiden opbrengstcategorieën wordt als volgt in het boekjaar verantwoord:
- Recettes en premies
- Seizoenkaarten
- Business-seats en skybox-plaatsen
- Indirecte wedstrijdbaten Bij levering van de prestatie.
- Partnerships
- Televisie TV opbrengsten
- Merchandising Opbrengsten
- Overige baten Bij levering van de prestatie

boeit verder niet, maar denk dat de vergelijking met RM hierdoor ook geen hout snijdt.
0 0
FunDipper
Hoezo snijdt de vergelijking met Real Madrid geen hout?

Ik vind het best wel schokkend dat wij de structurele opbrengst van Real pas zouden benaderen als wij de CL zouden winnen en onze hele selectie verkopen vol met spelers waar de hele top achteraan zit.

Geeft des te meer aan hoe knap het is wat we nu presteren.
0 0
Sterretje73
Nee
0 0
Kennykenkaa
Ook todibo halen van barca, heb hem dit weekend zien spelen, was erg onder de indruk. 19 jaar oud, lang, atletisch en sterk
0 0
ajaxdordtt
Tuurlijk. Barca staat vast te slringen ok m een 19 jarig toptalent, die ze echt net hebben gehaald van de hand te doen.
0 0
Freddy Al
Of Obispo van PSV, Aadje vind hem eigenlijk beter dan de Ligt, dus ja.
0 0
behangdelul
Obispo was ook wel echt serieus goed.
0 0
Kennykenkaa
Nicolas Pepe halen van Lile, geweldige speler!
0 0
Dolberg25
Die gaat naar de absolute top. Echt niet naar Ajax.
2 -1
Leendert020
Laten we even reëel blijven als iemand Dolberg in zijn naam heeft staan valt zijn mening niet serieus te nemen! En daarmee schluss!!!
1 -11
Dolberg25
Heb je geen argumenten meer? Ik ben fan van Dolberg inderdaad, maar wat is het probleem daarvan?
0 0
Leendert020
Naja leuk dat je weer reageert. Ik wil hierbij duidelijk maken dat Dolberg niet goed genoeg is voor ajax. Het feit dat jij Dolberg in je naam hebt staan laat zien dat jij veel lof voor deze jongen hebt wat opzich geen probleem is. Ik zou alleen duidelijk willen maken dat mensen met een kijk op voetbal als jij blijkbaar hebt een mening hebben die voor mij totaal irrelevant is. Ik zou het graag hierbij laten en hoop dat je snapt dat je gewoon maar terug moet gaan naar je kroegje om daar je zogenaamde wijsheden te verkondigen!
1 -4
Dolberg25
Goed verhaal, lekker kort. Dolberg is idd uit vorm, en is terecht 3de spits. Je verzint gewoon een groot bullshit verhaal omdat je niet eens normaal een discussie kan voeren. Jij bent hier vgm de enige die niks te vertellen hoort te hebben. Je kan niet eens normale argumenten bedenken.
0 0
NoPants
Trolletje
0 0
trodat4030
Haha en dat zegt een snotaap wiens ouders hem Leendert hebben genoemd! Hadden ze al een hekel aan je bij je geboorte ofzo?
3 -1
Schip
Sneue gast.
2 -1
PuurGeluk
Goedkoop, slecht en kinderachtig iemand daarmee omlaag te halen. Zeg dan niks.
4 -1
Leendert020
Typisch geval van een psv supporter noemt zichzelf puur geluk! Ga lekker naar die lampies en de tweede plek vieren pannenkoek!!
2 -4
Kennykenkaa
Daarnaast hebben we tegenwoordig gewoon genoeg geld om dit soort spelers proberen aan te trekken, als je nog zon k*t seizoen als vorig jaar wil hebben moeten we vooral weer voor de middenmoot gaan zoals de vlapjes en de piries.
1 0
Dolberg25
Het blijft lastig om te begrijpen dat de echte topspeler niet in de Eredivisie willen spelen, hè?
0 0
Leendert020
Heb hier al wat over gelezen ajax blijkt scouts te hebben zitten die naar zijn verrichtingen kijken vanaf de tribune! Heb een anonieme bron van binnenuit!
2 -3
JesseMKB33
Niet liegen.
1 0
Ajax0317
Kunnen we Jann Fiete Arp van Bayern München huren komende zomer. Hij is laatst van Hamburg naar Bayern gegaan maar zijn kans op minuten lijkt gering. Bij Hamburg kwam hij weinig in actie maar dat afbraakvoetbal ligt hem niet. Ik vind hem echt een Ajaxspeler, ook best allround. Fysiek sterk, goede basistechniek, neusje voor de goal, en prima snelheid.
0 -2
ditisdebeslissing
ga maar weer lekker fifa spelen jongen.
3 0
Ajax0317
Kom met argumenten dan, met dit domme gezwets kan ik niks
1 0
Lazell
Huren niet. We hebben met Dolberg en Traore onze eigen talenten die moeten gaan spelen.
3 0
Gecko
Odegaard halen dan
En de gehuurde spits van Willem Ii
1 -3
mickey2602
Odegaard kan ik nog mee leven,alhoewel er wel iets blijft hangen dat ie een paar jaar geleden voor het geld koos in plaats van het sportieve.
Maar Isak,we hebben in het eerste Dolberg,Huntelaar en Tadic als spits. Stel dat Tadic weggaat,dan heb je een Dolberg die weer in vorm moet komen en een Huntelaar van 36(maar die wel nog steeds erg goed is).Daarbuiten in de jeugd nog wat spitsen rondlopen maar weet niet hoe ver die zijn in hun ontwikkeling.
En er wordt hier wel zo makkelijk gesproken over Isak halen maar die is op 17 jarige leeftijd naar Dortmund gehaald voor 9 miljoen,die haal je niet zomaar even op...
0 0
GrandMasterFlex
Plus wij hebben ook hele goede talenten rondlopen in de jeugd
0 0
GrandMasterFlex
Plus wij hebben ook hele goede talenten rondlopen in de jeugd
0 0
Mikee
Mooi. Investeren op waardige vervangers van Frenkie, Matthijs en Hakim.
2 -1
Gecko
We hebben al Pieri lol
1 -4