Onana: 'Sterker dan twee jaar geleden'

SJvanveen, 15-04-2019 om 19:18, 4045 views, Persconferentie |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

André Onana is vol vertrouwen voor het Champions League-tweeluik met Juventus van aankomende dinsdag. De goalie zat op de persconferentie naast coach Erik ten Hag en sprak over de Amsterdammers en hemzelf.

Of Ajax en in het specifieke Onana op penalty's heeft getraind? 'Ik weet het niet, misschien zie je dat morgen', blijft de Kameroener kalm. 'Ik heb veel vertrouwen, in mijzelf en het team. Als je kijkt naar hoe wij spelen, dan denk ik dat we sterker zijn dan twee jaar geleden. We laten zien dat we wedstrijd na wedstrijd beter worden. Het is een heel goed seizoen, maar moeten nog spelen.' 

Over zichzelf is Onana ook content. 'Ik denk dat ik het goed doe. Ik leer veel, al maak ik ook soms fouten. Overall ben ik echter blij met wat ik doe.' Erik ten Hag weet dat hij Onana kan vertrouwen als het daadwerkelijk op een strafschoppenserie aankomt. 'We weten hoe zij (Juventus, red.) penalty's nemen, daarbij hebben wij een penaltykiller.' 

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint van Juventus? Zet dan in en krijg 14 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Het huidige Ajax is ook echt sterker als je kijkt naar kwaliteit. Veel spelers die er al waren zijn logischerwijs enorm gegroeid, ook na veel tegenslag.
Onana, De Ligt, Vd Beek, Neres, Frenkie. Allen veel verder. Maar ook Schone is in zn controlerende rol alleen maar beter geworden. Sinkgraven en Mazrauoi zijn vergelijkbare projecten.
Tuurlijk Viergever en Klaassen waren hele nuttige spelers. Traore en Younes waren wisselvallig, maar had zeker kwaliteten. En Sanchez was misschien de grootste aderlating toen hij vertrok.

Maar Tagliafico, Blind en Tadic voegen zoveel toe. Tadic is zelfs een hele klasse apart. De volledig warm gedraaide Neres is ook van een ander niveau. Frenkie nu bijna 2 seizoenen ingewerkt in de basis is een wereld van verschil. Dan heb je zelfs een Huntelaar nog voor de breedte.
Het is ook nog eens een groep die een seizoen langer bijeen is gebleven en een groep die met de trainer door een dal zijn gegaan en daar weer uitgekomen. Dat maakt mentaal ijzersterk.

Het Ajax van 16/17 was enerverend, de EL campagne prachtig, maar het huidige Ajax is zonder meer een stuk sterker. Eigenlijk nauwelijks te vergelijken.
1 0
Freddy Al
Hij heeft gelijk, is een beter elftal en presteert constanter Europees maar ook in eredivisie.
0 0
WZAWZDB14
Het ajax van Peter vond ik wat extremer, op de goede momenten (voornamelijk europese thuiswedstrijden) speelden ze mooier maar tegelijkertijd bij uitwedstrijden speelden ze vaak slechter en naïef. Daarnaast zijn de tegenstanders van dit ajax veel sterker, dit ajax had gehakt gemaakt van man u in de europa league finale.
5 0
EricAjax1
Als dit Ajax tegen man u had gespeeld in dje finale hadden we met 4-0 gewonnen
1 0
Ruudje74
Ajax is nu veel beter, alleen de tegenstanders al, Bayern, Real en Juve is wat anders dan Schalke en Lyon. Daarnaast zijn ze veel constanter, zijn elke wedstrijd de betere, maar scoren ze soms te weinig. Ajax onder Peter had twee echt goede potten, thuis tegen Lyon en Schalke. Uit was het echt drama en in de competitie vaak ook.
2 -1
ETM
Geschiedenisvervalsing. Je noemt wel de 2 absolute hoogtepunten.
0 0