Legende Hagi ziet zoon graag bij Ajax spelen

BVeenstra, 15-04-2019 om 08:15, 10505 views, Telekom Sport |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi zou zijn zoon Ianis Hagi graag bij Ajax zien spelen. De trainer van FC Viitorul dreigt dan wel een van zijn betere spelers te verliezen, maar als een transfer naar Ajax daar tegenover staat, is dat een wens die uitkomt.

'Ik denk dat hij een heel hoog niveau kan halen', zegt vader Hagi tegenover Telekom Sport. 'Hij is slim en heeft persoonlijkheid. Hij is de Xavi van Roemenië', doet de voormalig Roemeense vedette een vergelijking.

Zondag werd Ianis Hagi in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Zelf wist de middenvelder nergens van, al zou hij een transfer wel willen overwegen mocht er belangstelling zijn. Zijn vader zou een transfer naar Ajax prachtig vinden. 'Het zou heel bijzonder voor Ianis zijn om daar te komen. Ik denk dat hij het in zich heeft. Ik geloof in hem.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RJB1979
De legendes komern nog net hun kinderen niet naar de Toekomst brengen he?
1 0
Kikke
Ajax speelt ook het mooiste voetbal van de Championsleague! Alhoewel ik ook wel bevooroordeeld ben en niet alle andere wedstrijden heb gezien! Vind ze meestal te saai! ;-)
0 0
GrandMasterFlex
Hahaha heel dope toch
0 0
witchmaster11
ajax een naam ? nee Ajax is een begrip , het is het waard om voor z.n club te willen spelen, het is altijd dat er een soort magie over Ajax ligt , zoals Joan tijdens een wedstrijd tegen liverpool omringd door diverse spelers geen ontsnapping mogelijk maar de bal een maal op de knie daarna de bal achter Waarts voor geven , onmogelijk maar toch gebeurd dat is magie , Ajax is art en wie wil niet voor z.n club spelen ? Je zou er bijna je leven voor geven
0 0
Liam
Laaaaacaaaaaaaaatuuuuuuuuussss....oh nee.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Hij past natuurlijk uitstekend bij Erik ten Hagi.
8 0
iammike
Hoe kan er trouwens een foto van die zoon van Hagi gemaakt zijn met een reclame bord van vrienden loterij op de achtergrond?
1 0
Ajacied33
Scherp..
0 0
RaynoFischer
EL kwalificatie begin van dit seizoen, tegen Vitesse
5 -1
Sterspeler
Deze man.
0 0
atouba19
Nog scherper
0 0
Ajaxbrl
Halen!!!
0 0
De Stift
Zoon van Hagi die vergeleken wordt met Xavi. Klinkt veelbelovend.
0 0
fc Barcelona_ke
Haal die gozer! Fantasische speler.
0 0
iammike
Zelfde zaakwaarnemer als Marin trouwens
0 0
GrandMasterFlex
1 + 1
0 0
Sterspeler
= einde Raiola?
0 0
PJSM
Geen idee wie deze jongen is en wat hij kan. Hoop alleen dat Ajax spelers gaat aantrekken die er gelijk staan en we volgend seizoen kunnen doorgaan waar we mee bezig zijn. Moeten we wel met betere spelers komen aanzetten dan Pierie.
2 0
Stamhoofd
Je moet ook op langere termijn denken. Een speler als Pierie kan zich nog een aantal jaren ontwikkelen. Spelers die er gelijk staan zijn ook gelijk weer weg bij een goed aanbod. Je moet dus een goede balans vinden
2 0
Babangida83
Wat een naam heeft Ajax ook opgebouwd. Ongelooflijk. Hagi is echt een legende. Zijn we nu weer groter aan t maken. #LekkerbezigAjax.
2 0
AFCAMM
Hagi is een groot liefhebber van Ajax. Als zijn zoon zijn talent heeft geërfd en voor een goede prijs op te pikken is, dan moet je dat zeker doen. Moet hem zelf nog in actie zien, dus geen idee wat dat talent betreft.. maar Roemeense Xavi klinkt wel aardig.
3 0
Ajacied33
Ik zei het eerder ergens, afgelopen woensdag was Hagi in Amsterdam. Nu ik dit lees ben ik benieuwd of hij alleen voor de wedstrijd kwam of meer?
1 0
Tinus
Ze noemen mij wel de Xavi van Amsterdam Noord. Maar mij wil je echt niet in Ajax 1 zien.
8 0
Sterspeler
Dat is tenminste nog iets. Mij de Polak van midden Nederland.
0 0
afcajacied00
Hahahaha
0 0
FollowAjax1
Bevindt de (voetbal)poort van Europa zich toch in Amsterdam! :)
1 0
AJAIXIXIXI
Ajax zet zichzelf wel effe op de kaart met dit CL seizoen. Lijkt alsof steeds meer spelers de overstap naar Ajax wel willen maken.
1 0
Ruff Rhythim
Dat is ook precies waar Ajax gebruik van moet maken.
Ze zullen ook wel moeten, want er dienen de nodige vertrekkende spelers goed en adequaat vervangen te worden.
1 0
vincent_DV
Ben ik het helemaal mee eens. Ajax moet nu deze zomer echt gaan proberen een brede selectie te creëren met redelijk ervaren goede spelers, grote talenten en eigen talenten! Nu is het moment om echt flinke afstand te nemen van PSV. Ze moeten er voor zorgen dat er voor elke positie 2 spelers zijn die goed genoeg zijn! Dat betekent dus buiten de vervanging van spelers nog een extra linksback, een extra verdedigende middenvelder en een extra buitenspeler. En dan voor elke basisspeler die gaat ook een vervanger. Dan heeft Ajax een selectie waarmee ze sowieso in Nederland onverslaanbaar zijn. En trouwens dan ook de optie van Varela nog lichten.
0 0
Benleiden
Ja, veel jeugdige spelers dromen nu van Ajax. Je weet gewoon dat je eerlijke kansen krijgt om op hoog niveau te spelen. Bovendien heeft Ajax iets magisch over de hele wereld en zijn de papa’s en opa’s lyrisch als je naar Ajax kan door het spel van vroeger.
1 0