[Update V] 'Streep door Jong Ajax - FC Twente'

JesseTH, 16-04-2019 om 18:05, 42959 views, Facebook; Tubantia; FOX Sports; RTV Oost ; De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Supporters van FC Twente hebben voor vrijdag een entrada in Amsterdam aangekondigd. Dat doen ze uit protest vanwege het te kleine stadion van Jong Ajax, waar FC Twente vrijdag tegen speelt.

FC Twente gaat momenteel fier aan kop in de Keuken Kampioen Divisie en kan vrijdag, wanneer het op bezoek gaat bij Jong Ajax, kampioen worden. Sportpark De Toekomst, waar de jonge Ajacieden hun wedstrijden afwerken, biedt echter plaats aan 185 uitbezoeker, terwijl er veel meer FC Twente-fans zijn die hun club kampioen willen zien worden. 

Uit protest gaan supporters van FC Twente een entrada, in dit geval een 'TwEntrada', houden in Amsterdam. Vak P, de fanatieke supportersgroep van de Overijsselse club, roept fans op massaal naar de hoofdstad af te reizen om daar het eventuele kampioenschap te vieren. 

Aangezien Ajax en Gemeente Amsterdam ons geen keus laten, maken wij zelf de keus om massaal naar Amsterdam af te reizen. Want als onze club terug kan keren naar het niveau waar wij horen, dan horen wij daar bij te zijn. En niet in een uitvak met een capaciteit van 185 man op een amateurcomplex', laat de groepering weten in een statement op Facebook.

Update - 11.40 uur (15 april 2019) - Jong Ajax - FC Twente uitgesteld

Niet alleen de supporters, maar ook FC Twente wil dat de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax in de Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld. De club heeft zondagavond een verzoek bij Ajax ingediend om de wedstrijd ook daadwerkelijk in het stadion af te werken. Dat bevestigt woordvoerder Richard Peters aan TubantiaHij verwacht vandaag helderheid over de kwestie. De gemeente Amsterdam zou ook een voorkeur hebben voor de Johan Cruijff ArenA als decor voor het duel. De Toekomst, waar Jong Ajax doorgaans haar competitiewedstrijden speelt, heeft slechts 185 beschikbare plaatsen voor uitsupporters. Dat is voor FC Twente veel te weinig.

Update II - 13.35 uur (15 april 2019) - Kampioensduel Twente 'gewoon' op De Toekomst

De wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Twente wordt vooralsnog 'gewoon' op De Toekomst afgewerkt. Dat meldt een woordvoerder van Ajax. FC Twente en haar supporters wilden in eerste instantie dat de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld, omdat de ArenA meer capaciteit heeft voor uitsupporters. Ajax ziet daar weinig in en wil dat de wedstrijd op De Toekomst gespeeld wordt. 

De woordvoerder heeft nogmaals uitgelegd waarom Jong Ajax - FC Twente gewoon wordt afgewerkt op Sportpark de Toekomst, zo citeert FOX Sports: 'De Johan Cruijff ArenA is niet van Ajax, die moeten we huren. De Toekomst is wel van ons, daarom speelt Jong Ajax daar altijd. Het is niet zo dat wij de Johan Cruijff Arena even vlak voor Pasen kunnen huren. Het is vervelend voor FC Twente en wij willen echt niet vervelend doen. Maar wij hebben ook vaak gehad dat we wel meer fans naar een uitwedstrijd wilden meenemen."

Update III - 'Zo'n grote club moet je bedienen'

David Endt vindt dat Ajax de aanstaande kampioen FC Twente moet helpen door in de Johan Cruijff ArenA te spelen. 'Ik vind dat FC Twente in de Arena moet spelen. De wedstrijd is van buitenproportioneel belang. Zo'n grote club, met zo'n grote aanhang, moet je bedienen. Als het omgekeerd zou zijn, wat zou Ajax dan willen?', luidt zijn statement aan Tubantia.

Update IV - Halsema overweegt Jong Ajax - FC Twente te schrappen

Er komt een streep door de wedstrijd Jong Ajax - FC Twente als beide clubs het niet met elkaar eens kunnen worden over de speellocatie. Dat bevestigt een woordvoerder van de Amsterdamse Burgemeester Femke Halsema tegenover RTV Oost. Het maakt de gemeente in principe niks uit waar de wedstrijd gespeeld wordt. 'Maar als Ajax en FC Twente het niet eens worden met elkaar, gaan wij ons beraden op het verbieden van de wedstrijd.'

Ajax heeft van de lokale overheid de opdracht gekregen om de situatie op te lossen. De Amsterdammers willen dat het mogelijke kampioensduel van FC Twente op De Toekomst gespeeld wordt, terwijl de Twentenaren per se de Johan Cruijff ArenA willen als speellocatie.

Update V - 18.05 uur (16 april 2019) - 'Streep door Jong Ajax - FC Twente'

Nadat eerder bekend werd dat het schrappen van Jong Ajax - FC Twente tot de mogelijkheden behoorde, wordt het duel nu definitief uitgesteld. Jeroen Kapteijns, verslaggever bij De Telegraaf, weet dat dinsdag te melden. 'De lokale overheid is van mening dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden op De Toekomst en omdat de clubs het niet eens konden worden over een verplaatsing naar de ArenA, is er een streep gehaald door het duel van komende vrijdag', zo schrijft Kapteijns op zijn eigen Twitterkanaal.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint van Juventus? Zet dan in en krijg 14 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Wat is het probleem nou? Als Ajax uit tegen Excelsior kampioen kan worden spelen ze ook gewoon daar. Wat een Calimeros
2 0
Koekepeer
We worden bij de Graafschap kampioen
0 0
AjaxDordt
Hier gaat Halsema helemaal niet over, gemeente Ouder-Amstel is geen Amsterdam.
0 -1
AjaxDordt
Hier gaat Halsema helemaal niet over, gemeente Ouder-Amstel is geen Amsterdam.
0 -1
AjaxDordt
Hier gaat Halsema helemaal niet over, gemeente Ouder-Amstel is geen Amsterdam.
0 -1
AjaxDordt
Hier gaat Halsema helemaal niet over, gemeente Ouder-Amstel is geen Amsterdam.
0 -2
Antafca
laat ze lekker de pleuris krijgen daar in twente
1 0
Babayaka
Gekste is nu weer iedereen wijst naar ajax als schuldige. Echt hoogste tijd om ergens buiten nederland te gaan voetballen met de club ajax.
Dan speelt er geen 1 club nog cl of vcl.
3 0
JariJari
Eens. Liever nog vandaag dan morgen.
1 0
blueberry
Was er vorig seizoen ook niet iets met NEC en jong AJAX?
0 0
Radie125
Opnieuw gespeeld iets met een geschorste speler
0 0
Radie125
Opnieuw gespeeld iets met een geschorste speler
0 0
JariJari
Waarvan de KNVB voor de wedstrijd zei dat hij niet geschorst was. Fucking onzin was dat.
2 0
behangdelul
hoeveel kaarten krijgt ajax bij de graafschap? hint hint
0 0
Tha
Wat is het toch een zielig hoopje stad aan het worden met die schlemiel aan t roer. Wat een stakker is het, om te janken dat wijf
8 -2
AjaxDaniel
Een prachtige stad die helaas bestuurd wordt door een paar incompetente lui.
4 -2
Sjaakvaak
Hoe kut Halsema ook is, dit is gewoon een logische beslissing. De Toekomst zou overrompeld worden door alle Tukkers en Ajax kan de Arena niet nog ff snel huren.
2 -3
talent020
maar waarom zou Ajax de Arena überhaupt voor de Tukkers gaan huren? als Twente het echt graag had gewild hadden zij. mooi de huur en extra kosten mogen betalen, maarja van welk geld he
1 0
JJAFCA
Twente fans hebben dit gewoon heel slim gedaan, evenement de lucht in onder het mom van 'Twentrada' in de binnenstad van Amsterdam. Volkomen logisch dat de gemeente daar geen trek in heeft, onbegrijpelijk dat niemand dit lijkt in te zien. KNVB zou dit keihard af moeten straffen want zo kun je letterlijk elke wedstrijd manipuleren
3 0
talent020
maar waarom zou Ajax de Arena überhaupt voor de Tukkers gaan huren? als Twente het echt graag had gewild hadden zij. mooi de huur en extra kosten mogen betalen, maarja van welk geld he
0 0
Radie125
Was beslissing van Ouder-Amstel niet van Amsterdam (Halsema)
0 -2
Radie125
Was beslissing van Ouder-Amstel niet van Amsterdam (Halsema)
0 -2
Lazell
Het mag dan vanuit allerlei hoeken misschien wijs zijn (veiligheid, schade), maar ik kan er niet tegen dat een stel pisnichten uit Twente iets willen, gaan lopen eisen, vervolgens gaan dreigen en daarmee hun zin krijgen.

Zet er lekker een horde ME-ers op. Met het waterkanon terug de trein in spuiten. Je moet je oren NOOIT laten hangen naar een paar tokkies.
4 0
Rsv
Mooi toch, worden ze tegen iemand anders kampioen en hebben wij geen gezeik meer
2 -3
Koekepeer
Ik hoop dat ze kampioen worden zonder te voetballen. Lekker thuis op de bank of in de kroeg. Dat was natuurlijk ook niet de bedoeling.
0 0
Sanalologo
Ligt het aan mij of is het ook gewoon competitievervalsing als Twente in de Arena mag gaan zitten met een paar 1000 man? Dan kunnen sparta en de rest dat ook maar gaan eisen.
6 0
Babayaka
Knvb zou keihard moeten ingrijpen, en twente de veroorzaker van dit uitstel moeten straffen.
Snap niet dat dit zo maar kan.
Ajax gaat zonder supporters naar een halve finale beker, omdat er nul supporters bij mogen, nu weten ze wat ze moeten doen voor volgend seizoen tegen zowel feyenoord en den haag.
5 -1
JariJari
Verplichte degradatie naar de 2de divisie.
1 0
Mocrodammerr
wel zielig van Ajax. je had je van je goede kant kunnen laten zien. nodig 2000 Twente fans uit ofzo en laat ze spelen in de arena. niks mis mee man
1 -9
JariJari
Fuck off met je Twente.
1 0
Mocrodammerr
wel zielig van Ajax. je had je van je goede kant kunnen laten zien. nodig 2000 Twente fans uit ofzo en laat ze spelen in de arena. niks mis mee man
1 -6
mgtow
Je weet dat Ajax geen eigenaar is van de arena en dus zou moeten huren? Waarom zou Ajax in godsnaam geld uitgeven voor het feestje van een ander?
6 0
Gonzo
Als ze een feestje willen vieren mogen ze de hele nacht doorsnuiven in de Grolschveste. In Amsterdam viert alleen Ajax feest.
4 -1
Babayaka
Ze hadden fc trut de keuze moeten geven, spelen op de toekomst met kans op de titel als de supporters zich gedragen. Of niet spelen en dan volgend seizoen nog een x proberen in de eerste divisie.
Ik kan hier dus echt niks van begrijpen.
3 0
NotForSale
Die Duitsers hadden al lang verbannen moeten worden van betaald voetbal
7 0
JariJari
Dit.
1 0
RJB1979
Tyfus, ik las streep door de Jong, Ajax.
3 0
mgtow
Hey quasimodo schrok je je een bult? Hah.
2 0
ratje
Too soon?
0 0
mgtow
Oh vanwege de notre vlam? Ja misschien wel maar we kunnen wel tegen een stootje hier toch?
0 0
Joker
Wat word zon Twente in het zadel geholpen.

Maar goed de oplossing was zo simpel..
Zij in de arena omdat zij dat willen.

Wij tegen de Graafschap in de Enschede omdat wij dat willen, tenslotte kunnen wij dan misschien ook kampioen worden.

Uitvak Doetinchem is veel te klein voor ons
5 -1
Vertonghen
Dit gaan we even onthouden als Ajax 1 weer eens kampioen kan worden bij een laagvlieger...
Hoe kan je hier in godsnaam gehoor aan geven?
Einde zoek op deze manier.
5 0
Babayaka
En als ze een beetje rust willen hebben voor een cl potje, gewoon eisen dat er meer uitsupporters mee gaan en vooral de potjes van fnurd en denhaag dan maar.
1 0
Jordaan
Mooie één twee van Ajax en Twente.
Dit was de hoop van beiden clubs dat dit zou gebeuren.
Valsema is er in getrapt
0 -5
Babayaka
Twente saboteert de wedstrijd, zouden een straf moeten krijgen en 12 punten in mindering, en nog maar een jaartje eerste divisie.lijkt me zo.
4 0
Gooseman
Dat je ook met meer dan 185 man wil meemaken dat een club als Twente kampioen wordt van de Keuken Kampioen divisie.

Ik zou me als Twente supporter onder een steen verstoppen, en er weer onder uit komen wanneer ze weer subtop eredivisie spelen..... hoe lang dat dan ook duurt.
3 0
Boer Gijs
Kampioen zonder te spelen dan maar. Met 0 supporters. Veel plezier.
1 0
Bennyben
Wat is het probleem nu eigenlijk, als Twente zo graag in de jc arena wil spelen dan betalen hun de huur toch voor die dag. Probleem opgelost.
1 -3
Oeroeboeroe
in welke wereld kan een uitspelende partij bepalen waar er gespeeld wordt. Twente gewoon alsnog failliet laten verklaren.
4 0
Oeroeboeroe
in welke wereld kan een uitspelende partij bepalen waar er gespeeld wordt. Twente gewoon alsnog failliet laten verklaren.
4 0
Oeroeboeroe
in welke wereld kan een uitspelende partij bepalen waar er gespeeld wordt. Twente gewoon alsnog failliet laten verklaren.
2 0
MrPink
Eigen schuld.
0 0
RusselWestbrook
Waarom krijgt FC Twente niet gewoon een reglementair 3-0 verlies? Ze vertikken het gewoon om te spelen.
6 -1
mgtow
Sinds Henk Kessler wordt Twente al gematst. Juist die vrijheid heeft ertoe geleidt dat Twente de kans zag de boel te belazeren omdat ze er toch wel mee weg zouden komen. Nu nog worden ze gematst zodat de club in leven kan blijven.

Ik vraag me dan af hoe fans van Veendam en Haarlem zich voelen die met hele kleine schulden en zonder gekkigheid failliet gingen.
4 -1
Duif63
Juist. Twente is de parasiet van de voetballerij. Werden en worden aan alle kanten gematst. Zou een zege zijn als deze club zou worden opgeheven.
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Het is eigenlijk te triest voor woorden. Als je jezelf een beetje respecteert als voetbalclub zijnde dan vier je zo'n kampioenschap heel ingetogen. Ze kunnen nu niet roepen '' We kwamen van ver''. Nee, de mensen die twente aan het leiden waren hebben de boel in de maling genomen met hun financiele rotzooi.Dus niet roepen we kwamen van ver, binnen 10 jaar van kampioen van NL naar de keuken kampioen divisie en blij mogen zijn dat je uberhaupt nog bestaat. En dan nog praatjes hebben en bijdehand gaan doen over de plek waar je de keuken kampioen divisie kan winnen...
Je speelt tegen Jong Ajax, en het stadion van Jong Ajax is op de toekomst. Einde discussie.
Maar nee hoor, als er politie moest worden ingezet op snelwegen etc. voor twente fans dan zou dit veel kosten meebrengen. Dan maar verbieden. En de knvb? Die had moeten zeggen, als er wanorde komt met fans bij de toekomst dan krijg je de schaal ook niet en speel je nog maar lekker een jaartje keuken kampioen divisie.
5 0
gi0vanni
En als dat zo is ga jij daar zeker in een Twente shirt rotzooi lopen trappen. :d
1 0
Ajax#1900
Wat hoop ik ook dat we weer met 5 2 over die lui heen lopen zeg.
1 0
Raoul14
Prima oplossing, wat boeit het ons wanneer we tegen ze spelen. Worden ze lekker ergens anders kampioen, scheelt een hoop gezeik.
1 -2
Lazell
Dit zijn 'mensen' die op een laffe en vieze manier hun gelijk proberen af te dwingen. Eisen en lopen dreigen. Die moeten hun zin niet krijgen. Hoop dat ze voor straf de rest van het seizoen zonder supporters moeten spelen.
0 0
DeBaarsjes
Kan ook alleen in NL
4 0
MankeNelis
Dan moet je de JC Arena huren voor een paar op hol geslagen Tukkers. Hoe kunnen ze dat nou eisen?
7 0
PetrusKeizer
zielige club geworden. Ooit n prachtclub: Jan Jeuring, Epi Drost, Theo Pahlplatz en ga zo maar door. Nu zeiken over n amateurstadion. Had je maar niet moeten degraderen!
8 0
ratje
Hahaha en als een wedstrijd van Ajax verplaatst wordt in belang van het NLse voetbal is de wereld te klein!
2 -1
ghouleseddik
Ontiegelijke kutclub. Nou, kom op Jong AZ, verneuk dat feestje.
7 -1
Dick
Dit is gepland door Ajax en Twente ism de gemeente. Voor Twente is dit toch mooiste, kampioen worden in eigen huis.
0 -4
artteun
Waar speelde Jong Ajax zijn kampioenswestrijd? .. juist ja , op de Toekomst en niet in de arena. Waarom het nietige Twente wel dan?
Lijkt me duidelijk toch..
7 0
Noxin
Duel is uitgesteld, nu kunnen ze thuis kampioen worden. Heeft FC Twente (en vooral Vak P) goed gespeeld. Zou me niks verbazen als deze uitkomst het doel was en niet het spelen in de Arena. Hoe een club die niet meer had mogen bestaan het Nederlandse voetbal en de politiek gijzelt.
4 0
MPAjax
Maakt niet uit of ze het uitstellen want de toekomst blijft de plek waar het gespeeld zou moeten worden anders zijn het 3 verliespunten voor Twente volgens de KNVB regels.
1 0
marrene
In principe maakt mij dat niet uit maar er wordt weer toegegeven. Wat een slappe hap. Krijg je met GL in gemeentebestuur. Die boeren gewoon afvangen op de snelweg en terugsturen.
3 0
GerardAjax26
Bizar dat een wedstrijd afgelast wordt omdat de uitspelende club het stadion van de thuisspelende club te klein vindt. Als zij niet willen spelen op De Toekomst, prima maar dan zijn de 3 punten gewoon voor Jong Ajax.
7 0
BokkieBokstra
Ja, maar als er hele hordes deze kant opkomen is er natuurlijk wel een probleem. Het is een risicowedstrijd, dat wordt een zootje. Het is een buitenkansje voor alles wat ellende wil. Zonder publiek in de Arena?
0 -4
Robeerke
Kansloos
1 0
Vince355
Boeien.
2 0
mvdk
Twente mag dit seizoen best nog een keer in de Arena komen hoor. Dan kunnen ze nog een keer zien hoe wij daar kampioen gaan worden. Landzaat als eregast.
0 -2
Weswess
Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op.
1 0
Bky
Ik voorzie mogelijkheden hoe meer rust te krijgen voor Europese wedstrijden de komende jaren.
5 0
Dolberg25
Goed plan. Gewoon een paar potjes laten openstaan voor de voorbereiding voor het volgende seizoen.
1 0
AJAIXIXIXI
Hoop dat die ezels uit Twente nu hebben wat ze willen. Jullie zijn gedegradeerd uit de Eredivisie en mogen bij zijn dat het armoedig clubje nog bestaat. Accepteer dat nu maar.
1 -1
driesterren***
Halsema heeft het voorelkaar! Gaat dus niet door!
Ga zo door Femke maak je vrienden mee!
Omplaats met meewaaien Gooit mevrouw haar gezag er in! Werkt averechts maar dat moet ze nog leren zullen we maar zeggen!
Eerst waterkanon onnodig nu dit waar gaan we heen!
Wat als we de trippel halen ook geen feest? Dan kolen op het vuur gooien!
7 -6
Ismael Urzaiz
Moet fijn zijn om iemand te hebben waar je gewoon alles waar je het niet mee eens bent op af kunt reageren.
3 -3
lf87
Snap niet dat Twente hierin iets te eisen heeft? Jong Ajax speelt op de Toekomst, klaar.
Snap ook niet waarom je de wedstrijd zou schrappen 'als beide clubs het niet eens worden'. Wat moet Ajax hierin toegeven? JC Arena is ook niet eens van Ajax. Twente moet het gewoon accepteren, of zelf de JC Arena huren.
5 -1
Redrum
Zo simpel is het gewoon ja. Twente is totaal onredelijk en toont maar weer eens aan ver buiten de realiteit te leven. Voor een club die de gemeente en bank zeer recent nog ff miljoenen door de neus geboord hebben met hun wanbeleid en fraude mag je toch een hoop bescheidenheid verwachten. Twente denkt echter nog zelfs op van alles recht te hebben omdat ze kampioen worden van de fucking KKD. Zelfs jong-Ajax speelde zijn kampioenswedstrijd gewoon op de Toekomst nota bene!
2 0
AjaxDaniel
Schandalig dat het is afgelast, sinds wanneer bepaald de uitspelende clubs hoe de wedstrijd door de thuisploeg georganiseerd moet worden?

Ik word ook een beetje moe van het gemeentelijke bestuur in Amsterdam. Kut Halsema.
5 -3
BokkieBokstra
Heel verstandig besluit. Het is nu zo een beladen wedstrijd, hooligans van beide kanten zullen deze kans aangrijpen om er een zootje van te maken. Dat de gemeente daar geen zin in heeft is terecht. Ajax weigert ook maar iets van een tegemoetkoming of iets verstandigs. Nu doet deze wedstrijd er niet toe en kan Twente gewoon in eigen stadion kampioen worden.
1 -2
Ajax#1900
Dit is echt gelul. 'hooligans' van Ajax die een fuck geven om Twente? Ajax weigert een tegemoetkoming? Wat een onzin. Ajax heeft het uitvak al uitgebreid terwijl deze al aan de norm voldoet. Als vak P denkt te kunnen bepalen waar JA speelt voer je een verplichte buscombi in voor het uitvak. Als je uitsupporters gaat laten bepalen waar je speelt is het einde zoek. Compleet omgekeerde wereld dit.
2 0
BokkieBokstra
Niet mee eens, ik vind dat Ajax is zich wel wat toeschietelijker had mogen tonen naar Twente.
0 -3
behangdelul
op basis van...?
0 0
ditisdebeslissing
twente dat zo prachtig kampioen werd, met geld wat ze achteraf toch niet hadden.
1 0
ditisdebeslissing
twente dat zo prachtig kampioen werd, met geld wat ze achteraf toch niet hadden.
1 0
ditisdebeslissing
twente dat zo prachtig kampioen werd, met geld wat ze achteraf toch niet hadden.
1 0
Katjang
Zullen we anders ‘gewoon’ bij Twente spelen en er n uitwedstrijd van maken...?

Snap sowieso de heisa niet; Ajax valt niets te verwijten en moet helemaal niets; het uitvak is al groter dan hetgeen de KNVB oplegt. Daarnaast is Ajax geen eigenaar vd JCS dus uitwijken kan niet zomaar. En als t al kon moet Ajax dan ook voor de kosten (huur stadion, inzet stewards en andere medewerkers, enz) op draaien?

Alle tegenstanders mogen max 185 man meenemen naar De Toekomst, maar omdat het n kampioenswedstrijd is moet Ajax maar toeschietelijker zijn?

Die gasten van vak-P willen hun probleem naar Ajax verleggen maar ze moeten zich gewoon conformeren aan de regels. Laat FC Twente lekker hun eigen stadion opengooien en de wedstrijd daar op de schermen tonen. Lekker broodje warm vlees erbij...

1 0
afcas
ajax heeft meer dan 3x het minimaal aantal plaatsen beschikbaar gesteld... jong ajax speelde zelfs zijn eigen kampioenswedstrijd op de toekomst... ajax kan IEDERE wedstrijd 2x het aantal plaatsen dat zij beschikbaar krijgen verkopen voor wedstrijden. moeten wij dat dan ook maar krijgen? nee toch? het is heel normaal dat wanneer je een uitwedstrijd krijgt je hebt te dealen met het aantal kaarten dat je krijgt van de thuis spelende club...
1 0
Redrum
Op basis van wat dan?
1 0
BokkieBokstra
Nou ja, je kan toch op je vingers nagaan dat zeker nu er een hoop fans meekomen, het is zelfs een risicowedstrijd. En waar ellende is weet je dat daar mensen op afkomen. Buitenkansje. Ajax had hierin ook verantwoordelijkheid moeten nemen. Vind het echt slecht, wel verwachten dat andere clubs maar schuiven voor Ajax, maar daar zelfs niet tegenover zetten. De burgemeester en politie nemen een verstandige beslissing.
0 -2
mgtow
Ben je wel een echte Ajax fan? Je blijft maar met onzin argumenten komen terwijl jou nu al een paar keer uitgelegd is hoe het zit.
1 0
afcas
ajax doet genoeg voor andere clubs?
1 0
Dick
Op basis van wat ? JA speelt op de toekomst, deal with it
1 0
BokkieBokstra
Dat is wat de gemeente nu doet, er mee dealen. iemand moet vestandig zijn. Eigenlijk zou ik een regelementaire 0-3 nog beter vinden.
0 -1
Stuyvesant
Bullshit. Het probleem ligt bij die jankende moffen, niet bij Ajax. Ze krijgen de kaarten waar ze recht op hebben, maar vinden zich te belangrijk. Jankende moffen van een failliete degradant denken Ajax de wet voor te kunnen schrijven. Echt de wereld op zijn kop. Twente moet een reglementaire nederlaag krijgen!
1 0
Stuyvesant
Bullshit. Het probleem ligt bij die jankende moffen, niet bij Ajax. Ze krijgen de kaarten waar ze recht op hebben, maar vinden zich te belangrijk. Jankende moffen van een failliete degradant denken Ajax de wet voor te kunnen schrijven. Echt de wereld op zijn kop. Twente moet een reglementaire nederlaag krijgen!
1 0
Toon meer reacties