Van de Beek looft 'scherpe' Huntelaar

ThijsZwagerman, 13-04-2019 om 23:15, 5993 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Donny van de Beek is tevreden met de 6-2 zege op Excelsior. De middenvelder had na afloop van het duel in gesprek met De Telegraaf vooral lof voor zijn oudere ploeggenoot, Klaas-Jan Huntelaar.

'De eerste paar minuten waren een beetje tam, maar na de 1-0 hadden we een goede periode en speelden we goed, ook met veel energie. Uiteindelijk is het gewoon een goede overwinning', zo vat de Ajacied het duel kort en bondig samen.

Iets uitgebreider is Van de Beek als het gaat om zijn assist op Huntelaar en de rol die Huntelaar in het huidige Ajax speelt. 'Hij maakte een goede loopactie en ik gaf 'm goed mee. Hij maakte het goed af, mooie goal. Hij is altijd gretig om te scoren. Als hij de bal niet krijgt, wordt hij boos, haha. Maar het is wel mooi dat hij, wanneer hij de kans krijgt, er drie in legt. Dan laat hij wel zien hoe scherp hij nog is en hoe graag hij nog wil.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterspeler
Hoe mooi zou het zijn als deze man (Baas Jan) in de 80e minuut zou invallen tegen Juve bij een 1-1 stand en hij maakt de 1-2 waardoor je naar de halve gaat. Kan er alleen maar van dromen.
1 0
Ozymandias
Vd Beek heeft dit seizoen weer een stap in zijn ontwikkeling gezet. Hij heeft de rol van '10' helemaal zijn eigen gemaakt (tegen Juventus vulde hij die rol echt fenomenaal in) en is nu niet alleen "off the ball" belangrijk maar ook met zowel doelpunten als assists.
2 0
3sterren
Jaren heb ik gehoopt op zijn terugkeer.
Mijn droom is uitgekomen.
Nu zijn droom nog: kampioen met Ajax ...
3 0
Patajax
het is en blijft een topper die huntelaar
2 0
Rentokill
Als we Donny weten te behouden scheelt dat heel veel. Donny, Schone, Tadic, Blind, Onana, Huntelaar, Dolberg (ik schrijf m nog steeds niet af), Mazraoui, Veltman. Er blijft genoeg staan om er met een paar scherpe aankopen volgend jaar wat moois van te maken.

Ook als je Nico, de Jong, De Ligt, Neres en Ziyech verkoopt. (deze 5 verwacht ik helaas). Dat levert denk ik genoeg op om iets leuks mee te doen en om sommige contracten wat op te waarderen. 86 de Jong, 70 de Ligt, 65 Neres, 35 Nico, 30 Ziyech (hele grove schatting) zit je op 286 miljoen. Kun je zomaar Neymar van kopen puur door je transferopbrengsten. (Kun je natuurlijk ook niet doen hahaha).
0 0
gi0vanni
Gelukkig gaat Overmars ze verkopen. :d Het is de bedoeling dat je spelers voor zo veel mogelijk verkoopt. Alleen bij de Jong zou Ajax denk ik wel tevreden zijn. :d
0 0
Rentokill
Haha inderdaad. Het is ook inderdaad mijn schatting en alles daar boven zou natuurlijk fantastisch zijn. Ook rekening houdend met contractduur etc.
0 0
ricky10
als hij de bal niet krijgt wordt hij boos, precies het verschil met Dolberg.
3 0
AFCAMM
Als je op je 35e nog zo belangrijk bent voor het team en bovendien een hattrick scoort, dan verdient dat alleen maar respect. Klaas-Jan is een echte.
5 0
Ajax114
Huntelaar is nog steeds geweldig. Onze Ronaldo.
3 0
swing
The Hunter, wat een held! Echte Ajacied!
2 0
talent020
Die goede ouwe Hunter echt een baas deze man, Donny is de laatste weken ook goed op dreef, veel aanwezig in het positiespel en beslissend, hij oogt ook wat fitter/ soepeler in zijn actie,s goed om te zien en hopelijk trekt hij dat door!
3 0
Dexy
Prachtige steekpass bij de 1-0. Sowieso is Donny de laatste weken veel meer aanwezig in het veldspel.
2 0
Labrador
Met de scherpte van Donny is anders ook weinig mis de laatste weken.
2 0
Gajes
Precies, begint eindelijk te spelen naar zijn potentie. Hij moet wel nog 1 stap maken in het afwerken op de goal, dan is hij rijp voor een Bayern München.
0 -1
DollieDollie
De Hunter: het is héél simpel, gewoon meer dan waardevol!!
6 0