'Zijn nog niet klaar met gemeente en politie'

BVeenstra, 13-04-2019 om 13:40, 4813 views, F-Side, Ultras Amsterdam |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Supporters van Ajax zijn nog altijd boos over het optreden van de politie omtrent het Champions League-duel tussen Ajax en Juventus. De F-Side heeft zaterdag een statement naar buiten gebracht, waarin het laat weten nog niet klaar te zijn met de gemeente Amsterdam en de Amsterdamse politie.

'Het is mooi om te zien hoeveel een Entrada keer op keer losmaakt bij de supporters', begint men. 'Het is een unieke traditie die de wereld overgaat en nu kapot wordt gemaakt door de gemeente en de politie. Natuurlijk was de 'Entrada' van vandaag (zaterdag, red.) bij de ambtswoning (van burgemeester Halsema, red.) een ludieke grap. Het is goed om te zien hoeveel dit weer losmaakt.' 

'We zijn nog altijd pissig hierover (over de gebeurtenissen van woensdag, red.) en we zijn nog niet klaar met de gemeente en de politie. Echter, het seizoen gaat gewoon door en vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap', aldus de F-Side, die de supporters oproept om vroeg naar het stadion te komen en zo Ajax naar een ruime overwinning te schreeuwen. 

 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Mooi om te zien hoeveel een Entrada keer op keer los maakt bij de supporters. Het is een unieke traditie wat de wereld overgaat en nu kapot wordt gemaakt door de gemeente en politie. Natuurlijk was de ‘Entrada’ van vandaag bij de ambtswoning een ludieke grap, goed om te zien hoeveel dit weer losmaakt. Wij zijn nog altijd pissig hierover en nog niet klaar met de gemeente en politie, echter gaat het seizoen gewoon door, vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap. Kom vroeg naar het stadion en wissel jouw kaart voor Juventus om als je dat nog niet hebt gedaan. Neem een kijkje op De Toekomst om 14:30 uur, waar Ajax O19 het tegen hun leeftijdsgenoten van PSV opneemt. Drink je biertje in het honk en schreeuw Ajax naar een ruime overwinning. Tot straks.

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Dit soort praktijken gebeurden noooooit toen GL nog niet aan de macht was. Matten met de ME is iets van de laatste 6 maanden. In gemeenten met een rechtse burgemeester zijn noooooit charges van de politie tegen hooligans. Het is allemaal de schuld van Links. Thierry had dit heel anders aangepakt. Die had namelijk wel rechtstreeks de macht over de politie gehad.
0 0
de-Ajacied
Tja een vrouw van Groen-links. Geen goede combinatie voor voetbal. Maar dat er da nop zo’n Erdogan manier wordt opgetreden is toch schandalig
0 0
T.reckveugel
Corrupte linkse bende in het stadhuis, dat wijf met de kaakklem weet niet eens of er lucht of zand in een bal zit. Alleen daarom kampioen worden en haar volledig van het podium wegvagen, geen woord wil ik horen van die verrader, als ze al op komt dagen
3 -2
BokkieBokstra
Precies een corrupte linkse bende is het daar het in stadhuis. Mijn Opa zei het al, hij zat bij de NSB, en die zei het ook al, weg met dat linkse gajes. Ik ben precies zo, dat linkse gespuis moet ik het ook niet van hebben. Was een VVD'er maar die heeft ons Nederlanders ook in de steek gelaten. Hup FVD.
1 0
VivaEspana
Femke is de hoer van Amsterdam..Femke is de hoer, Femke is de hoer van Amsterdam.
4 -2
talent020
als Femke slim is, dan slaat zij een eventuele huldiging over, ik denk niet dat haar aanwezigheid op veel enthousiasme kan rekenen
1 -1
Koningtoto
Ik heb iedere burgermeester uitgefloten zien worden. Maar Femke kan denk ik rekenen op een hoop klinkers. Misschien zelfs wat medeklinkers.
4 -1
Ajaxbrl
Die gaat never komen natuurlijk...
0 0