PSV had eveneens interesse in Pierie

FinnDekker, 12-04-2019 om 18:40, 7710 views, PSV |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ook PSV heeft interesse in Kik Pierie, maar de talentvolle verdediger lijkt naar Ajax te gaan. Mark van Bommel treurt daar niet om, zo vertelt de coach op de persconferentie van de Eindhovenaren. 

'Wij hadden ook interesse in Pierie. Maar ik baal er niet van dat hij naar Ajax gaat', luidt het korte statement van de oefenmeester aangaande de talentvolle verdediger. Afgelopen zomer maakte Denzel Dumfries de overstap van sc Heerenveen naar PSV, maar Pierie lijkt te gaan voor een andere route naar de top, namelijk met een transfer naar Ajax.

Tijdens het persmoment kwam ook het doelsaldo nog even ter sprake. Momenteel is dat in het voordeel van de Amsterdammers, waardoor Ajax bovenaan staat. 'Het zou heel raar zijn als we nu ineens op het doelsaldo zouden gaan spelen. Dan begin je met de intentie om zoveel mogelijk te scoren, niet met de intentie om te winnen.'

Denk jij dat Ajax met 3-0 wint van Excelsior? Zet dan in en krijg 6,70 keer je inzet terug!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KlaasJanDolberg
Off: Ziggo 14 Standard Luik - Anderlecht. Ben benieuwd naar Marin buiten de YouTube highlights.
1 0
mgtow
En? Hoe doet hij het?
0 0
Cassierra19
Scoort zojuist de 1-0 :-)
0 0
GinoAFCA
en gestaakt
0 0
Duif63
De concurrentie verzwakken dus Pierie meteen uitlenen aan PSV.
2 -11
Chippy
Prima idee. Mogen hem ook doorverkopen
0 0
Van Reenen
Wat een onzinnig gelul. Wanneer gaan we eens over Excelsior praten. Lijkt mij belangrijker dan dag ik Van Bommel zijn kop op AS zie.
1 -1
chloorbestendig
Moet dat niet zijn “psv had ineens interesse in Pierie” ...
6 0
AjaxDordt
''Maar wij hadden een moeilijke groep....''
2 0
Mokum31
Ach gossie
Je verwacht het gewoon niet
1 0
Koenus
Want door zo veel mogelijk te scoren win je niet......... De nul houden en hopen op een lucky goal, that's the way to go.
3 0
Beffie
Ooit kozen deze spelers eerder voor pisvee.
Houden zo dat zij nu voor de mooiste club van NL kiezen.
1 0
Redrum
Het scoutingsapparaat van psv: Google in welke spelers Ajax interesse heeft en volg die spelers.
9 -2
Wout1988
Omdat ze ook in de zelfde vijver vist in Nederland
2 -2
Ozymandias
Wat een onzin... Ajax en PSV vissen voor een groot deel in dezelfde vijfer en het is logisch dat ze dan regelmatig interesse in dezelfde spelers hebben.
3 -3
Redrum
Ja het zal wel toeval zijn dat psv altijd interesse blijkt te hebben in de spelers die wij volgen. Het gebeurd net ff iets te vaak. En negen van de tien keer komen de eerste geruchten uit Amsterdamse hoek, daarna hoor je pas van interesse uit Eindhoven. Maar ja, gewoon logisch toch?
2 -1
Lazell
Ik vind het wel logisch dat jij de berichten over interesse van Ajax in andere spelers eerder leest dan van PSV. Jij niet?

Maar je hebt wel gelijk, het gebeurt zo ontzettend vaak. Pierie kan, zelfde competitie, maar is ook vaak bij buitenlandse spelers. Of de media verzint het er standaard bij. Kan er niet bij dat een bedrijf met een begroting van 60 miljoen niet zelf kan scouten. Het klinkt gewoon te onnozel om waar te zijn en dan is het dat vaak ook.
0 0
Ozymandias
"Ja het zal wel toeval zijn dat psv altijd interesse blijkt te hebben in de spelers die wij volgen."

Volgens mij heb ik net uitgelegd dat het geen toeval is. Ajax en PSV vissen namelijk voor een groot deel in dezelfde vijfer* en dus is het logisch dat ze regelmatig interesse hebben in dezelfde spelers.
1 -6
Redrum
Ja volgens mij heb ik net ook uitgelegd dat de interesse van psv altijd later bekend wordt dan die van Ajax. Dan snap je mijn punt wel toch?
0 0
Ozymandias
Ten eerste klopt dat niet (het gebeurd geregeld dat PSV eerder aan een speler wordt gelinkt zoals bij Alvarez) en ten tweede betekent het helemaal niets welke club eerder aan een speler wordt gelinkt.

Het is echt absurd om te denken dat PSV hun aankoopbeleid of zelfs maar scoutingsbeleid op Ajax afstemt. Als ze dat zouden doen zouden ze bij elke transfer achter de feiten aanlopen.
0 -1
Redrum
Het zou zeker absurd zijn als dat het geval zou zijn ja. Ik kan het alleen niet volledig uitsluiten. Voor mijn gevoel gebeurd het net even iets te vaak dat wij interesse tonen in een speler en dat je dan vlak daarna hoort dat psv hem ook wil. Maar goed, ik kan er natuurlijk naast zitten. De club psv heeft alleen wel vaker aangetoond in het verleden erg met Ajax bezig te zijn, dus misschien zit ik er niet zo ver naast.
0 0
FunDipper
Leuk bericht. Ik heb 2 vragen:

- Wat is een vijfer?
- Waar is je onderbouwing?
5 0
Ozymandias
Mijn onderbouwing is logica. Logica dicteert dat Ajax en PSV in zelfde vijfer vissen. Zeker als het gaat om Nederlandse spelers (zoals in het geval van Pierie). Ajax en PSV hebben ongeveer hetzelfde te besteden (Ajax iets meer) en hebben ongeveer dezelfde aantrekkingskracht (Ajax iets meer). Dan blijven er eigenlijk maar relatief weinig spelers over die voor Ajax en PSV een goede aankoop zouden zijn en interesse hebben om voor Ajax of PSV te spelen. Dus is het logisch dat Ajax en PSV regelmatig aan dezelfde spelers worden gelinkt. Dat is ook al decennia zo.
0 -1
Babayaka
Vijver
1 0
Jelephi
Ajax kan echt een stuk meer investeren dan PSV. De transfer van lozano bijv. PSV bezit maar 60% van de transferrechten omdat het gewoon niet genoeg centen kon ophoesten.

De financiële slagkracht van PSV valt alleszins mee. Kunnen wel creatief boekhouden daarin Eindhoven.
0 0
FunDipper
En het tactische element dan?

Welke speler die PSV in de afgelopen 5 jaar heeft aangekocht zie je bij ons tactisch passen?
0 0
mgtow
En kom erachter dat je ze niet kunt betalen.
0 0