Tagliafico waarschuwt Juventus: 'We zijn niet bang'

GinoHaverkamp, 08-04-2019 om 12:00, 9585 views, The Mirror |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Nicolás Tagliafico schat de kansen voor Ajax tegen Juventus hoog in. 'We hebben dezelfde vastberadenheid als tegen Real Madrid', meldt de linksback van de Amsterdammers in gesprek met The Mirror.

'Met onze mogelijkheden, nu bekend bij vrijwel iedereen, kunnen we zonder angst spelen en gaan voor weer een goed resultaat. Dit keer tegen Juventus', zegt de Argentijnse Ajacied tegen het Britse medium. 'We zijn niet bang', benadrukt hij nogmaals. 'We gingen naar Madrid om daar te genieten. Uiteindelijk werd het onze beste wedstrijd van het jaar, het was perfect. De eerste wedstrijd was al bijna perfect, maar toen zat het resultaat tegen. Het tweede duel was echt geweldig.'

'We speelden in Madrid alsof het een thuiswedstrijd was. En tegen Juventus hebben we weer zo'n perfecte wedstrijd nodig. Maar waarom zou het niet kunnen? We moeten het er beste van maken, ervan genieten en geschiedenis schrijven', vervolgt hij.

De achterhoedespeler weet echter wel dat de klus niet zomaar geklaard is. Met Juventus heeft Ajax namelijk één van de moeilijkste tegenstanders geloot die het kon treffen in de Champions League-kwartfinale. 'We weten dat het erg moeilijk gaat worden. Ze hebben een geweldig team, maar daar bovenop ook geweldige individuele spelers zoals Cristiano Ronaldo.'

Denk jij dat Ajax met 2-1 van Juventus wint? Zet dan in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Woensdag entrada!
0 0
MPAjax
Keane is hun troef de laatste tijd..
0 0
Sampaoli
Kean gaat in ieder geval niet starten. Douglas Costa, Dybala, Bernardeschi, Manzukic en eventueel Cristiano. Wat een selectie heeft Juventus.
0 0
Red Devil
Ik hoop dat hij geen domme Zuid Amerikaanse overtredingen gaat maken tegen Juve.
0 0
RuffRhythim
Strijden zullen we !
0 0
Labrador
Even iets anders. Vanavond start voor willem ii de kaartverkoop voor de bekerfinale
0 0
NegentigMinutenLang
Hoe weet je dat?
0 0
Tscheu
Niet lullen maar poetsen.
0 0
Hagmag
Met z'n inzet en mentaliteit zit het wel snor.
Echter zijn zaakwaarnemer ruikt ook weer geld.
Ajax ook dus minimaal € 45.000.000 en leg 'm een verbeterd contract voor zijn neus + 1 jaar bijtekenen.
Zo niet dan is de opdracht voor z'n zaakwaarnemer bekend.
Ga op zoek naar een club die € 45.000.000 wil betalen en eerder ons niet storen svp.
4 0
wendoo9
Had alle spelers van Ajax dezelfde mentaliteit, drive, gif , en inzet van deze keine slager !! Nicooooooooooo
1 -1
Frankkie
Noem eens 3 spelers uit de selectie van Ajax die deze drive, gif en motivatie NIET hebben!?
2 0
wendoo9
Goed lezen. Zeg niet dat ze het niet hebben, maar in veel mindere mate als Nico en dat durf ik te zeggen.
0 0
Lazell
Dezelfde als Tagliafico? Alleen Tadic en De Ligt hebben zo'n drive, imo. Frenkie, Schone, Mazraoui, Dolberg, Blind, Ziyech zijn allemaal aantoonbaar gemakzuchtiger.
2 -1
Sterspeler
Misschien Veltman. Die is sinds zijn terugkomst van z'n blessure erg gretig.
0 0
A'dam Oud-West
Frenkie gemakzuchtig? Die is juist superagressief in z'n duels.
1 0
Labrador
Labyad, Dolberg zijn er in iedergeval 2
0 -2
timot1
Zo makkelijk, toen Dolberg iedere bal in de winkelhaak joeg was hij het ijskonijn dat geen druk voelde en zich niet van de wijs liet brengen. Nu brengt hij inderdaad te weinig en heeft hij ineens geen motivatie meer.
5 0
Labrador
Absoluut eens. Maar Dolberg loopt erbij alsof het hem even weinig interesseert. Kijk hoeveel gif Klaas jan en Tadic brengen in de spits. Ik snap de keuze van ten Hag wel.
0 -1
timot1
Klopt, omdat hij niet presteert. Maar denk niet dat te wijten is aan mijn motivatie. Hij is na zijn blessure gewoon uit vorm en het lijkt maar niet terug te komen. Denk dat Dolberg zo maar eens verkocht zou kunnen worden deze zomer aan een club als Leverkusen ofzo. Voor beide partijen misschien wel de beste oplossing.
0 0
mallerd
Ik denk dat Juventus een beetje overschat wordt en Ajax onderschat. Ik heb totaal geen angst voor aanstaande woensdag, ik durf zelf te zeggen dat het me zou verbazen als Ajax niet wint. Ik onderken zeker niet de kwaliteit en ervarenheid van Juventus, maar als ik zie hoe makkelijk Ajax voetbalt en met hoeveel vertrouwen ze spelen dan kan ik me het gewoon niet voorstellen dat we niet winnen woensdag.
1 -1