Schöne: 'Kunnen het Juve heel moeilijk maken'

BVeenstra, 08-04-2019 om 08:45, 3854 views, Ajax Life |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Lasse Schöne denkt dat als Ajax haar beste niveau haalt het Juventus heel moeilijk kan gaan maken. De Deen is op zijn hoede voor de vele sterspelers bij de Italiaanse ploeg, maar de ervaren middenvelder is daarnaast ook van mening dat Ajax niet bang hoeft te zijn.

'Haha. De namen hoef je niet uit te lichten', spreekt hij in een interview met Ajax Life. 'Het zijn allemaal grote namen. Ze hebben zelfs spelers die niet eens vaak spelen. Laatst stond Dybala niet eens op het veld in de Champions League. Als je dat kunt doen, heb je een goed elftal. Een geweldig team. Met de rug tegen de muur hebben ze voorin ook nog iemand rondlopen die ze erin legt als dat nodig is.'

In de vorige ronde van de Champions League schakelde Ajax het grote Real Madrid uit. Met Juventus wacht nu een tegenstander van dergelijk formaat. 'Halen we twee keer een minder niveau dan tegen Real, dan krijgen we het lastig. Maar als we dat wel kunnen halen, dan kunnen we het Juventus heel moeilijk maken.'

Netflix

De wedstrijd tegen Juventus begint woensdagavond om 21.00 uur en om die reden zal de dag vooral in het teken van wachten bestaan. Schöne legt uit hoe hij zo'n wedstrijddag doorbrengt. 'Vaak zitten we ook in een hotel. Ik eet en drink hetzelfde. Ik kijk wat Netflix, drink gezellig een kopje koffie, spelletje spelen met de jongens. Even praten over niet-voetbalzaken. Rustig naar de wedstrijd toeleven. Sommige hebben rituelen. Ik niet.'

Denk jij dat Ajax met 2-1 van Juventus wint? Zet dan in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Ajax heeft een heel goeie dag nodig tegen Juve, ik hoop er op maar realistisch is het niet om te verwachten dat we hier een grote kans tegen maken.
Laten we hopen dat Ajax in de Real Madrid modus gaat en weer boven zichzelf uitstijgt,dan is alles mogelijk.
Persoonlijk denk ik dat we er twee echte wedstrijden van moeten maken en zou het mooi zijn als we minstens dat ene punt voor de UEFA ranglijst halen.

It ain't over.........
3 0
Woodenshoe
Zij ons ook denk ik!
0 0
Ruff Rhythim
Jullie kunnen het Juve niet alleen moeilijk maken, jullie gaan dat doen ook !!!
0 0
Labrador
Als wij winnen van Juve dan wordt de bekerfinale uitgesteld. Dat is de enige rede waarom er bij ons als zowel bij willem 2 nog niets bekend is gemaakt over de kaartverkoop
0 -1
AjaxPassion
De bekerfinale blijft staan. Enkel de Graafschap wordt evt. verplaatst naar vrijdag.
1 0
FSideMaluku
Als je in staat bent de winnaar van het vorige seizoen op de manier te verslaan zoals we dat hebben gedaan, dan is alles mogelijk en kun je het iedereen moeilijk maken. Dan had Real nog het geluk dat ze de VAR mee hadden, anders was het over twee wedstrijden helemaal een oorwassing geweest.
0 0
PuurGeluk
Wij hebben ook spelers die niet eens vaak spelen. De odds zijn wat dat betreft 50-50.

Maar zonder grappen, en ik zeg het nog maar eens een keer, over 2 wedstrijden winnen we van Juve!
0 0
niquedegraaff
Oef, ik heb liever niet dat hij zulke uitspraken doet. Laat dat maar aan de fans over. Ik heb er zelf wel een positief gevoel over. Maar iedere keer als Schöne van de toren gaat blazen, gaat het mis.
1 0
Daniii
Ik merk beetje dezelfde sfeer/gevoel als voor Real Madrid - Ajax, en ook ikzelf heb een zeer optimistische gevoel over deze wedstrijden
0 0
Benleiden
Met Schone wordt het sowieso moeilijk.
0 -11
Vlieske
Ik vind schone juist in de wedstrijden tegen de kleinere tegenstanders minder. Motivatie probleem. Wat hij als ervaren jongen juist niet zo moeten hebben en het goede voorbeeld zou moeten geven.
0 0
ETM
Bleef vier overeind tegen Bayern en Madrid. En toen Madrid zich nog 1 keer wilde oprichten in de Bernebeau stond daar plots Schone aan de poort, en de rest is geschiedenis.
0 0
wladimir
Beide wedstrijden tegen Madrid heeft Schöne gespeeld. Thuis tegen Bayern ging Blind naar het middenveld en speelde Wöber. Uit tegen Bayern speelde Schöne wel, omdat Frenkie niet meedeed. Alles andere CL wedstrijden heeft Schöne gespeeld. Het blijft raar dat Ajax Wöber heeft late vertrekken en die Argentijn heeft gehaald. Die lijkt er weinig van te kunnen. Daarom speelt Schöne morgen gewoon.
0 0
PuurGeluk
Ja waardeloze speler. -_-

Edit: -_- betekent: oneens ei!!
0 -2
Ruff Rhythim
Dat hebben we gezien in Madrid ja...en ook in alle andere CL wedstrijden... :-S
1 -1
flavente
Nou vind schone in CL een stabiele speler en ben blij dat hij meedoet en is nog geen wedstrijd door de mand gevallen. Zelfs bepalend met zijn goede trap.
2 -1
Schip
Als je tegen Real twee keer een minder niveau had gehaald, was je er ook uit gevlogen. Juve is lastiger te bespelen en geeft minder ruimte, maar als Ajax dat niveau haalt, durf ik te zeggen dat Ajax minstens gelijkwaardig zo niet beter is.
1 0
3*stars*3
Heb er alle vertrouwen in.
Juve is het ook niet gewend om tegen teams als Ajax te spelen.
90% van hun duels in Italië is het puur tactisch en proberen om een muur te doorbreken.
Tegen Atletico thuis idem maar Ajax gaat uit van eigen kracht.
1 0