Specialist Taylor: 'Oefen vaak op vrije trappen'

SJvanveen, 07-04-2019 om 09:41, 6512 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenneth Taylor was zaterdag goud waard voor Ajax Onder-19 tegen de leeftijdsgenoten van NAC. De jonge middenvelder scoorde twee keer, waarvan één vrije trap. Bij Ajax TV blikte hij terug op zijn goals. 

'We (Sontje Hansen en Taylor red.) oefenen vaak na de trainingen op vrije trappen. Het is een lekker gevoel', doelt Taylor op zijn rake vrije schop die de 1-0 betekende voor Ajax tegen de jeugdige Brabanders. In de tweede helft scoorde Taylor ook en opnieuw was de goal fraai.

'Ik zie Eros Maddy rennen, hij is zo snel... Hij haalt altijd de achterlijn en legt dan terug; we kennen elkaars kwaliteiten', aldus Taylor, die door de zege op NAC goede zaken deed bovenin de competitie. De titelstrijd wordt spannend met onder meer NEC, AZ en Feyenoord als belangrijke concurrenten. 'Maar als we alles winnen, dan worden we gewoon kampioen. Daar gaan we voor.' 

Lees hier het wedstrijdverslag van Ajax Onder-19

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rukboor
Pasveer bedankt!!!
0 0
Sterretje73
Man wat zou ik graag weer die jeugdwedstrijden op de toekomst kunnen bezoeken. Woon helaas nu helemaal in de buurt van Steenwijk en heb 2 kleine koters dus dat gaat amper meer lukken. Uit pure noodzaak een lidmaatschap van Heerenveen aangevraagd zodat ik iig de wedstrijdjes van ons hier wel kan bekijken maar mis het wel hoor al die jeugdwedstrijden.
3 0
trodat4030
25 april speelt u15 in H'veen. Helaas wel een donderdagavond en op een klotetijdstip (17.30), maar t is iig iets.
0 0
Wout1988
Kon je niet dichterbij wonen?
0 0
Sterretje73
2 onder 1 kap is hier 160.000 met 40mtr tuin erbij en m’n onmisbare schoonouders wonen hier vlakbij. Zodra de kidsies ff een maarje groter zijn kom ik zeker weer wat dichterbij. Moet er niet aan denken hier later om te vallen.
1 0
Sergevanw
Ik hoop dat Ajax niet vergeet tussen alle aankopen door jongens als Gravenberch en Taylor een kans te geven!!!
6 0
Middenweg401
Er komen pakweg 5 vacatures aan van de zomer, dus..
Maar ik sluit me bij je aan dat ik hoop dat Ajax niet steeds meer een vreemdelingen legioen moet worden door alleen maar te gaan shoppen.
1 0
PuurGeluk
Sluit ik me bij aan.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat (zelfs als Taylor zich optimaal blijft ontwikkelen) het nog wel twee/drie jaar zal duren voordat Taylor in aanmerking komt voor regelmatige speeltijd in het eerste. Gravenberch zal (als hij zich goed blijft ontwikkelen) binnen twee jaar wel regelmatig aan spelen toe gaan komen in het eerste. Ik denk dat deze zomer jammer genoeg net één jaar te vroeg is voor hem om De Jong op te volgen.
4 0
Rood Gevaar
Ga met een aantal jongens als Gravenberch, Kotarski, Taylor en Lang zitten en leg ze uit dat zij de sterkhouders kunnen zijn voor Jong. En dat dat op hun leeftijd enorm knap is in zo'n fysieke competitie.
Leg uit dat na volgend seizoen op hun positie plekken vrijkomen en dat dit de kans is om die plek af te dwingen als zij zich niet te groot voelen voor en zich helemaal richten op Jong Ajax.
Persoonlijk ben ik enorm fan van Taylor.
laat die jonge jongens eens kijken hoe spelers als Ronaldo en Tadic met hun sport en lichaam om gaan
0 0
TheTruth
Komend seizoen wordt een interessant seizoen.
2 0