Van de Beek: 'Hopen dat ik effectiviteit vasthoud'

SJvanveen, 07-04-2019 om 09:20, 2839 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Donny van de Beek vertolkte de afgelopen week tweemaal een hoofdrol bij Eredivisie-zeges van Ajax. De middenvelder scoorde zowel tegen FC Emmen als Willem II de belangrijke openingsgoal en daar is de Ajacied maar wat content mee.

'De laatste tijd gaan ze er steeds in. Het is te hopen dat ik die effectiviteit vast kan houden. Het is ook fijn dat ik steeds in die positie kom', begint Van de Beek tegenover Voetbal International. De basisklant maakt dit seizoen steevast minuten het zorgde al voor acht Eredivisie-goals. 

Zijn productiviteit wil Van de Beek ook vertalen naar de Champions League, als Ajax het woensdag opneemt tegen Juventus. 'We weten allemaal dat Juve er op de juiste momenten staat. We zullen hetzelfde niveau moeten halen als tegen Real Madrid, willen wij het hen lastig maken. Daar moet onze focus liggen.' Een laatste oproep is voor de fans van de Amsterdammers. 'Hopelijk kunnen we het weer samen doen.' 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterspeler
Die heb je inmiddels aardig te pakken knul.
0 0
HansBeus
Hopelijk blijft Donny, want Ajax roept wel van niet meer dan vijf spelers mogen vertrekken, maar dat zijn dan je sterkhouders en we hebben het over een half elftal hé!,, dit is nooit op te vangen!..
0 0
Sterspeler
Er mogen niet meer dan 3 a 4 sterkhouders vertrekken volgens Marc. Dat is iets heel anders dan 5 spelers.

Labyad mogen ze van mij per flessenpost naar China laten drijven. Sinkgraven mag ook verkocht worden. Kristensen breng ik op de trekker naar Go Ahead Eagles. Lamprou kan aan het werk bij de lokale Griek.
0 0
Middenweg401
Half AS had hem al lang afgeschreven. Hij heeft dit gewoon in zijn mars. En meer.
2 0
De Meer 020
Ik vond Donny gister een klasse beter dan De Jong. Hoe vaak hij zich uit de kleine ruimte heeft gespeeld was mooi om te zien. Daarbij een aantal goede diepteballen, de goal en zijn tactisch slimme spel maakt hem dit jaar een onmisbare schakel. Is ook veel beter dan Klaassen, maar moet wel wachten op de juiste club.
1 0
Sterspeler
Hij ontwikkelt zich stormachtig op die positie inderdaad. Dat had ik niet van hem verwacht als diepe 10.
0 0
Schip
En dit is niet eens zijn beste positie. Maar de manier waarop hij ook weer in kwam op die voorzet van Tadic, na diens kapbeweging. Echt zo moeilijk te verdedigen.
1 -2
Legion
Waar dan? achterin zodat hij nooit meer naar voren kan?
0 0
godenzonenssuper
Achter de bal vanuit de rechtshalf positie.
1 0
Sterspeler
Of de rechtshalf met een 6 achter hem.
0 0
Liam
Erg onderschatte speler
1 0
Sterspeler
Naja dat vind ik meevallen. Is ook een paar wedstrijden onzichtbaar geweest en heeft wel een paar enorme kansen gemist. Desondanks doet hij het fantastisch en verkeert hij nu in topvorm.
0 0
Hagmag
Goed gespeeld Donny, jij en je spel zitten in de lift, geweldig man.
1 0