[Update] Neres reageert: 'Ik maakte een grap'

BVeenstra, 06-04-2019 om 13:55, 34495 views, Het Parool |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Na een moeilijke periode eerder dit seizoen, gaat het nu de goede kant op met David Neres. De Braziliaan lijkt inmiddels zijn basisplaats wel veroverd te hebben en daarnaast is hij ook buiten het veld een stuk gelukkiger, zo vertelt hij in een interview met Het Parool.

'Ik was verdrietig en niet gelukkig, maar ik bleef hard werken en kreeg zo mijn plek terug', zegt Neres, die laat blijken dat hij niet per se weg hoeft bij Ajax in de aankomende zomer. Zijn Duitse vriendin heeft daarnaast een positieve invloed op zijn gemoedstoestand. Hij vertelt hoe hij haar leerde kennen. 'Duitse vrouwen houden blijkbaar van Braziliaanse mannen. Ik vond haar op Instagram en stuurde een privébericht: "I am David Neres, come to me." Dat was genoeg voor een date', zegt Neres, die tijdens die date amper een woord uitwisselde met zijn uiteindelijke vriendin. 'My english was really shit, maar toch hadden we het leuk samen.'

Overigens blijkt Neres geen fan van restaurants te zijn: hij zit liever thuis op de bank. Bij Ajax gaat hij veel om met Hakim Ziyech, Klaas-Jan Huntelaar en Bruno Varela. 'Die jongens nodigen mij nooit uit om samen te eten, ik weet niet waarom. Ik denk dat ze me niet mogen. Maar het is niet erg. Ik hoef niet naar buiten', vertelt hij lachend, waarbij Het Parool schrijft dat het moeilijk is in te schatten wanneer Neres een grap maakt of iets echt meent.

Juventus in de Champions League

In de Champions League neemt Neres het met Ajax volgende week op tegen Juventus. Een pittige tegenstander, zo weet de Braziliaan. 'We hebben geen geluk met de loting, steeds treffen we een Europese topploeg. Maar inmiddels weet iedereen hoe goed we zijn. Ook Juventus.'

De sfeer die hangt rondom Champions League-wedstrijden vindt de behendige Braziliaan geweldig. Hij kan dan ook niet wachten tot woensdag. 'It is crazy. Natuurlijk heb ik kippenvel. Elke wedstrijd. Vooraf praat ik in mezelf. Enjoy this, David, enjoy this. Met een diepe zucht betreed ik daarna het veld. Hopelijk krijgen we nog een paar van dit soort wedstrijden.'

Update - 13.55 uur (6 april 2019) - Neres reageert: 'Ik maakte een grap'

David Neres heeft via zijn Instagram-account een reactie gegeven op bepaalde reacties naar aanleiding van zijn interview in Het Parool van zaterdagochtend. 'Op basis van mijn laatste interview krijgt mijn vriendin erg veel haatdragende berichten. Voor iedereen die het niet begrijpt: ik maakte een grap, Ik was niet serieus, dat zouden jullie ook niet moeten zijn', luidt zijn reactie.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eto020
David Neres had gewoon een statement moeten maken en moeten zeggen dat ze elkaar in de bieb hebben leren kennen.
Dat heeft zijn vriendin namelijk zelf een tijd geleden gezegd zie hier: http://oi63.tinypic.com/v8fw2a.jpg
0 0
AJAXTHELEGEND
David Bricadera Neres !
0 0
AFCAjax
Heb ik ergens overheen gelezen of waarom kreeg die vriendin haatdragende berichten naar haar toe gestuurd?
0 0
ETM
Nou er staat hieronder al ergens een post waarin van Neres zn vriendin een hoer gemaakt wordt. (met 5 duimpjes omhoog). Het stijgt jaloerse mannen duidelijk naar de bol ;)
0 0
AsensioWillemsen
Geen echte haat. Maar iedereen ging zeggen “Hello im Henk, come to me”. Beetje respectloos
1 0
MPAjax
Mensen tegenwoordig, de nieuwe generatie weet niet hoe die zich moet gedragen op social media, ik snap niet wat hen bezielt, doen ze ook zo tegen hun moeder of is die er al niet meer?
2 0
RedFeather
Ja eens
Maar ander kant van het verhaal
Had zn woorden ook wel wat kunnen wegen
0 -1
Babayaka
Verbaasd me nix, ajax supporters vinden het normaal om vrouwen te bedreigen.
Ooit eens ajax heereveen geweest met mijn toenmalige vriendin, die voor heereveen is omdat ze daar geboren en getogen is. En verder niks met voetbal heeft maar voor mij mee ging.
Heereveen maakt 0-1, ze juicht. Staan er 6 idioten op om een meisje/vrouw even af te gaan ranselen.

Hebben de bek open voor die simpelen zielen van fnurd, maar die van Ajax zijn geen haar beter.
12 -3
gi0vanni
Heel triest verhaal. Dat zou dus eigenlijk niet moeten kunnen maar omdat 6 man dit doet zijn er dus volgens jou gelijk meer als 100000 fans zo. Dus de mannen, vrouwen en kinderen?
0 0
RedFeather
Erg man
Probleem is de meerderheid die zn bek dichthoudt
0 0
MPAjax
de vraag is of het allemaal supporters zijn of mega trollen
0 0
AjaxDaniel
Triest
0 0
Noxin
6 hele idioten, inderdaad representatief voor die 4 tot 4,4 miljoen mensen die zich Ajax-fan noemen.
0 -5
Babayaka
Tja als het er maar 6 waren zou Ajax niet elke wedstrijd boetes en straffen. Krijgen in Europa. Dan zou vdvaart zijn vriendin niet mazaal voor van alles en nog wat uitgenaakt zijn destijds, en Dan had dit meiske ook geen rare berichten gekregen op istatroep.
7 0
PuurGeluk
Wat zou ik daar graag een relatie mee willen...
0 -1
Noxin
Sylvie Meijs was/is het prototype gold digger. Niet sjiek om haar zo te bejegenen, zeker. But people be people. And people be assholes.
1 -2
Ferd
Over Sylvie hadden ze wel gelijk. Die heeft meer pikken gehad dan de gemiddelde vrouw.
1 -4
Babayaka
Tja en hoeveel kutten denk je dat die voetballers hebben gezien en gehad?
Maar ja dat is stoer natuurlijk.
6 0
Rondo64
Internethooligans heb je overal, heeft nauwelijks wat met de club te maken. Dan kan je beter gaan zeuren op de internetcultuur die de jeugd slecht beïnvloed. Maar goed, je hebt wel gelijk wat betreft onze harde kern, net zoals elke andere harde kern. Overal zitten wel weer wat mongooltjes misselijke dingen te roepen (en doen), of dat nou over nouri of over scherpen is. Is zeer jammerlijk, maarja ik denk niet dat daar echt heel veel aan gedaan zal worden op wat matige strafjes na
1 0
Benleiden
Wat heb je toch veel kansloze mensen tegenwoordig in de wereld. Het is toch niet leuk meer hoeveel mensen zich druk kunnen maken om een ander?! Ik schaam mezelf soms echt voor de medemens.
4 0
Redrum
Volledig mee eens. Sinds de komst van social media gaat het in duizelingwekkend rap tempo richting de afgrond met onze maatschappij. De moraalridders hebben tegenwoordig het hoogste woord. Man, man, man, wat zijn sommige mensen toch tering triest. Ik heb er echt geen woorden voor eigenlijk.
6 -1
Renevanrijswijk
Gewoon lekker in tuin zitten en genieten van de zon en fluitende vogeltjes en soms eens op deze website kijken.. En niet naar social media kijken is onzin
0 0
Bocarra
Precies dat .... triest.
0 0
Ajaciedoss0412
Wat betreft het social media geef ik je echt 100% gelijk. Irriteer er voortaan zo gods gruwelijk aan al die moraalridders op het internet. En ook de drang om overal maar weer commentaar op moeten/willen geven.
3 0
Koningtoto
Ik irriteer me vooral aan mensen die denken dat je op internet alles maar kunt maken. Lekker anoniem mensen bedreigen en beledigen. Dat is de hele downfall van onze maatschappij. Vroeger kreeg je gewoon een paar klappen als je iemand met de dood bedreigde, of je iemand zijn meissie een hoer noemde. Nu kan alles maar, want er is geen controle meer. Ik beledig ook wel eens wat mensen hier, maar dat is nooit zonder reden. En ik zou die mensen het ook graag in het gezicht zeggen, man tegen man.

Nu heb je 11 jarige jochies die de hele wereld verrot schelden, zonder aan de gevolgen te denken en dat is echt een kwalijke zaak. De realiteit is gewoon verdwenen, men denkt dat ze alles maar kunnen roepen. Maar er hoeft er maar 1 zo slim te zijn om je IP adres te achterhalen en je krijgt een paar teringklappen.
1 0
Ajaciedoss0412
Daar heb je ook helemaal gelijk in, daarin is de generatie van nu ook anders als vroeger. Nu bedreigen ze je met de dood, maar als je dat vroeger deed kreeg je idd gewoon een paar rotklappen wat terecht is. Zou graag een keer de confrontatie aangaan met een paar internet helden. Puur alleen al om de reactie van ze te zien want dan blijken ‘t ineens geen helden meer te zijn.
0 0
Ferd
Zoals jij nu doet bedoel je?
1 0
Ajaciedoss0412
Nee zoals jou, mensen die weer grappig denken te zijn van achter hun telefoon,laptop of iPad. Als je ‘t verschil niet weet tussen discussiëren op een forum of van die moraalridders zoals jij kun je beter wegblijven simpele ziel..
0 0
Redrum
Ja daar wordt je toch schijtziek van gewoon. Iedereen heeft opeens een mening en een podium om die zinloze mening te geven.
1 -1
Ferd
Waar ook jij gebruik van maakt...
0 0
Sterretje73
Wat ouwehoer jij nou man, ze hebben toch gewoon gelijk of niet soms ? Iemand via sm affikken is heel wat anders dan daar een mening op een afgesloten forum over geven. Als je dat niet kunt inzien dan kun je maar beter stoppen met reageren makker.
1 0
Hziyech14
Gezegd is gezegd David, ik zit nu al in haar dm.
3 0
Joodhannus73
Waarom worden deze jongens niet of slecht begeleid in media training en communicatie? Waarom heeft Ajax geen beleid dat de club een interview met een speler na leest en checkt voordat het gepubliceerd wordt? Waarom al dat amateurisme op dit gebied? Je hebt 200 miljoen op de bank en bent niet in staat om dit te managen. Neres zat net in de flow na zijn Braziliaanse debuut en goede wedstrijden de laatste weken. Die is nu weer weg... Het is al een sensitieve jongen... Dit gaat doorspelen in zijn hoofd... Parool ook een Amsterdamse krant. Zelf-destructief gedrag?
0 -11
Schwalbino
Haha. Je had me bijna te pakken. Pas halverwege kreeg ik door dat je een dolletje maakte.
1 0
Ajax-4-ever
Omdat dat erg saai is? Interviews zijn al vervelend denk ik, en dan mag je ook nog eens geen grapjes maken en alleen bepaalde antwoorden geven van de club? Hoe kom je erbij dat dit hem uit zijn flow haalt? Vreemde algehele reactie.
2 0
AjaxDaniel
Haha doe ff normaal man clown, hij zal vast wakker liggen doordat wat pubertjes van waarschijnlijk de rivalen, hatende reacties plaatsen? Dat was hiervoor waarschijnlijk al het geval. Ik denk dat hij de komende 3 nachten geen slaap meer pakt door dit.
2 0
Red Devil
Leuke gozer.
0 0
Schwalbino
'I am David Neres, come to me' was toch een veel leukere kop geweest.
1 0
Ajacied33
Hahaha come to me. Shit men, waren alle chicks maar zo makkelijk
2 -2
Joseph
Voor deze dame is het " i am miljonair, come to me", dan noemen we dat een prostitué.
6 -3
sucre
geen fan met een v!!! haha
0 0
Pure
Nee fan ontbreekt. Geen fan van
0 0
AFCA-B93
Dit meisje zal ongetwijfeld heel lief voor hem zijn, maar wie reageert er nou, terwijl je als model al tientallen vergelijkbare berichten krijgt, op zo’n bericht haha. Zo’n profielfoto van hem in een Ajaxtenue helpt natuurlijk wel.
2 0
eto020
Tijdje geleden zei ze dat ze elkaar in de bieb hebben leren kennen (lijkt me een sterk verhaal maar goed).
1 0
Gecko
Topper die Neres!
1 0
WesleySonck
I am Wesley Sonck, come to me werkt nooit...
4 0
kampioen0809
Hahaha
Hi, I am Niels Fleuren
2 -2
Rsv
Hahahaha geniaal dit
0 0
Ajax#1900
I'm am Melvin Platje...
0 0
Redrum
Let me give you some Platjes.
2 0
Ajax2018
I am kampioen 0809 werkt sowieso niet
1 0
Ajax27
Goed om te horen dat ie het beter naar zn zin heeft. Als we nu ook nog wat prijzen winnen misschien nog wel eens grote kans dat ie een jaartje blijft. Fingers crossed!
1 -1
RaynoFischer
Het perfecte voorbeeld voor veel spelers als het minder gaat niet meteen gaan zeiken en dreigen met een vertrek, maar jezelf terugvechten ;)
0 0