Magallan: 'Meer tijd nodig om te wennen'

BvdPloeg, 05-04-2019 om 23:29, 10476 views, Inside Ajax |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Lisandro Magallan kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eerste weken bij Ajax. De Argentijn maakte snel zijn debuut en deed dat verdienstelijk tegen Heerenveen (3-1). Enkele dagen later beleefde hij echter een zware middag in Rotterdam tegen Feyenoord (6-2).

'Ik heb genoten van mijn debuut tegen Heerenveen, al kwam de wedstrijd tegen Feyenoord daarna snel. Maar je bent een professional, dus moet je er klaar voor zijn. We hadden meer tijd nodig om aan elkaar te wennen. Daarnaast was mijn Engels nog niet zo goed. Maar dat ligt in het verleden, ik richt me nu op de toekomst', aldus Magallan bij Inside Ajax.

De aanpassing gaat goed, al moet hij momenteel geduld hebben. 'Het was een grote verandering voor mij. Je gaat naar een ander land, met een andere taal en een andere cultuur. Maar ik ben blij hier en de mensen in de club hebben mij warm onthaald. Ik hou van de stad en van de club, maar denk aan het voetbal. Ik werk hard en wacht op mijn kans. Het team wint en speelt goed, dus zal ik nog even geduld moeten hebben.'

 

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
De titel suggereert dat hij meer tijd nodig heeft. Zegt hij nergens.
1 0
HStorm
Voldoende tijd en lijkt mij als zijn handelingssnelheid omhoog gaat hij prima kan aansluiten.

Afschrijven kan altijd nog en een jaar gewenningsperiode is normaal.

Beetje vertrouwen in onze leiders mensen. Beste stuurlui staan aan wal.
1 0
Van Reenen
Ik ben het helemaal eens .met Heilige Storm
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Ik schrijf hem dus wél af, dat vind ik leuk, daarom zit ik op dit forum.
0 -1
Van Reenen
Je bent de gelijke van Marc Overmars. Die schrijft ook elk jaar enkele miljoenen af, boekwaarde, van Magallan.
0 0
Ruff Rhythim
Beetje zoals Neres denk ik.
Half jaartje wennen en dan knallen.
Schijnbaar is dat zo'n beetje de tijd die de meeste Zuidamerikaanse spelers nodig hebben hier. Ik ga hem echt niet nou al bij het grofvuil dumpen.
We heten helaas niet allemaal Nico.
2 0
Van Reenen
Zit nu in de trein van Venlo naar Den Bosch en daarna naar Enkhuizen. Nico Dijkshoorn heeft niets negatiefs gezegd. Trouwens Tagliafico stond er wel meteen, maar dat is een uitzondering.
0 0
Francisco81
Precies dat. Ik weet nog dat Neres kwam in de winterstop, toen dacht ik ook hier hebben we 12 miljoen voor betaald. Nu kan ik hem niet meer wegdenken uit de basis. Zijn altijd veel te snel met spelers af te schrijven. Geef zo'n jongen ff de tijd, als hij er volgend seizoen nog niet staat dan kun je wel oordelen. Bande word ook al hier en daar afgebrand terwijl hij alleen maar wat oefenwedstrijdjes heeft gespeeld en sindsdien geblesseerd is.
2 0
Stone020island
Bij neres droop de klasse er wel al vanaf en was een groot talent bij sao paolo. Deze tractor kan er daarentegen nog helemaal niets van en blonk bij boca ook al niet uit.
0 0
MosesD
Precies. je zag meteen dat die jongen geweldig kon voetballen. Bij Sanchez zag je ook meteen dat dat een hele goede was. Bij Magallan zie ik, niet zoals bij Bandé, echt niet wat die toevoegt.
1 0
Ar
Een jaar of drie
0 -4
Talent
Miskoop. Wie deze gozer gescout heeft moet echt ander werk gaan zoeken.
0 -4
Radie125
Komt helemaal goed met deze gozer.
4 0
Ajacied33
Dit gaat een beest worden en over een paar jaar praten we met weemoed terug over deze verdediger. Ben er van overtuigd. Tijd mensen, tijd!!
5 -1
atouba19
Mensen onderschatten hoe lastig een beginperiode kan zijn, zeker voor Zuid Amerikaanse spelers.
Het weer is koud, beheersen de taal niet en spreken meestal nauwelijks Engels.
Geef die jongen de tijd. Volgend seizoen moet hij er staan!
Neemt niet weg dat t totale waanzin is om Wöber te verkopen en hem te halen..
4 0
Gerard36
is in wezen een aankoop voor het komend seizoen, ik heb wel vertrouwen in deze speler.
2 0
SuaSulejAjax
Vind t echt bizar dat deze gast na 2 halve potjes al word afgeschreven. Stelt de kortzichtigheid van 90% van dit forum helemaal bloot.
14 -2
Weswess
Schrijf deze strijder nog niet af.
Ik vond en vind het wel totaal onlogisch om Wöber te verkopen om vervolgens deze strijder te halen.
5 0
Ron75
Ik heb 1 van de eerste (oefen) wedstrijden van Maxwell gezien (Maritiem toernooi Den Helder) en die was echt ongelooflijk slecht............. We weten allemaal hoe het met hem is geëindigd.
5 -1
Koningtoto
Hij wordt afgerekend op feyenoord uit... Een foute bal tegen psv.....
Hou eens op met mensen beoordelen op zulke momenten. Tegen feyenoord stond het hele elftal te falen, niet een klein beetje maar keihard. Tegen psv viel hij best aardig in, maar hij krijgt een kut bal van Frenkie, waarna hij vooruit wil spelen. De beste optie was een terugspeelbal op Onana. Maar dan krijgt hij weer gezeik dat hij terug speelt. Lees voor het gemak even sommige comments tegen Emmen even terug, want mijn hemel, een aantal terugspeelballen op de keeper werden vermoord door de genieën hier.

Deze man kan voetballen, belangrijker nog hij kan als een beest verdedigen.
13 -5
Nick
Een kut bal van Frenkie? Hoe moet meneer Magallan dan aangespeeld worden? Het was gewoon een dramatische actie. Enorm geluk dat er gevlagd werd voor buitenspel.
1 -6
afcas
ja een kut bal van frenkie ja. hij had die bal al eerder moeten spelen of een andere optie moeten kiezen. dat is 1 van zijn minpunten. wacht soms te lang in de zoektocht naar een goeie pass om vervolgens laconiek voor de simpele optie te kiezen waarmee hij zijn teamgenoten in de problemen werkt. en ja, dat magallan daarna een verkeerde beslissing nam klopt, maar dat is de reden dat hij geen voetballende verdediger is...
6 -3
Koningtoto
Kut bal ja. Alle verdedigers staan op de middenlijn. Dan ga je geen bal terugspelen.
4 -2
EricAjax1
Stond toen ook in de verdediging met Frenkie de Jong zonder de Ligt en Tafliafico.. Tegen Feyenoord in de Kuip in je 2e wedstrijd ofzo. Dat vind ik geen graadmeter
6 0
Ajaxxxisdebeste
Idd dat wordt even niet vermeld
3 0
AjaxDordt
Neres moest het eerste half jaar ook wennen, ik schrijf deze jongen echt nog niet af.
15 -3
Nick
Neres liet vrijwel direct zien over specifieke kwaliteiten te beschikken. Sanchez ook ( ondanks wat rare schoten)

Magallan oogt vooral houterig en lijkt matig te kunnen voetballen. Hij moet uiteraard nog de tijd krijgen maar ik vrees ik het ergste.
1 -5
Hagmag
Volgens mij scoorde Neres in één van zijn eerste wedstrijden in de Arena tegen de kakkerlak.
0 0
AsensioWillemsen
Niet helemaal waar. Neres was gelijk in zijn eerste 8 wedstrijden betrokken bij 6 goals. Dat rendement heeft ie nu nog
0 0
Tecmessa
Ik verwacht niet dat Magallan ooit bij zes goals in acht wedstrijden betrokken gaat zijn. Tenzij de het voorkomen van goals meetellen.
0 -5
Pure
Gelukkig staat hij er ook niet in om goals te maken
1 0
Bjorn
Ik schrijf hem nog niet af, maar het ziet er nog niet veelbelovend uit.
6 0
cr_zuiden
Die invalbeurt tegen PSV liep niet heel lekker, hij moet het nog laten zien.
2 -2
Benleiden
Hij viel helemaal niet zo slecht in. Alleen dat ene moment met dat balverlies achtervolgt hem nu, omdat hij alle hoorn al vanaf het begin over hem heen krijgt. Hij was al mislukt voordat hij kwam. Echter tegen Psv was hij verdedigend erg sterk en maakte hij het Luuk erg lastig. Hij stond ook weer te zwemmen tussen twee aanvallers en dit was ook het geval tegen Feyenoord. Blind en De Ligt zijn ook niet meer zo solide de laatste tijd.

Wel kan je je vraagtekens zetten bij de aankoop van Lisandro. Je doet een solide, multifunctionele en Nederlands sprekende verdediger (lees: Viergever) gratis weg aan je concurrent en koopt er later één van 9 miljoen voor terug, welke niet eens engels spreekt.
1 -1
Bacta
Wat ik van deze man gezien heb stelt me tot nu toe nog niet gerust, hoop dat hij zich snel aan kan passen en lekker begint te ballen, in zijn koppie zit dat wel goed volgens mij , lijkt me een intelligente jongen
4 -1
Jariiii
Laten we er het beste van hopen. Hij zal niet voor niets gehaald zijn. Voordeel van de twijfel krijgt hij van mij.
8 0
insectenverdelg
ik twijfel 3cht hoe Marc deze jongen bij Ajax vindt passen. In alles geen Ajax speler. Ben bang dat dit de Wielaert van zijn generatie is.
1 -9