Veltman: 'Mooi als ik tegen Ronaldo speel'

BvdPloeg, 05-04-2019 om 21:08, 4546 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Joël Veltman is klaar voor de kraker tegen Juventus, zo vertelt hij aan de NOS. De verdediger is helemaal terug na een zware knieblessure en door de schorsing van Noussair Mazraoui liggen er kansen op speeltijd in de Champions League op woensdag.

'Ik ben sterker dan ooit. Ook na mijn eerste kruisbandblessure kwam ik fysiek en mentaal veel sterker terug. En dat is nu ook weer aan de hand. Ik ben natuurlijk niet tópfit. Dat zijn jongens als Daley en Matthijs, die veel spelen. En ik heb na een zware training of zware wedstrijd weleens een stijve knie. Maar dat is normaal', aldus Veltman.

Toch is hij vol vertrouwen dat hij zijn ploeg kan helpen. 'Ze zeggen dat het nu pas spannend wordt, en dat is ook wel zo. Ik hoop dat ik speel, maar dat weet je pas als het eerste fluitsignaal klinkt. Zaterdag tegen Alexander Isak, een lastige spits van negentien jaar. En of Cristiano Ronaldo drie dagen later speelt, is nog even afwachten. Het zou wel mooi zijn als ik tegen hem speel. Daar teken ik voor.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kikke
Zie liever de Jong op Ronaldo staan.. met rugdekking Veltman... maar goed we gaan het mee maken..
0 0
BrandjeXL
Net zo spelen als vorig seizoen tegen Lozano dan heb je hem in je zak zitten. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die liever Kristensen zien spelen.
2 -1
de-Ajacied
Kristensen lijkt me iets sterker
1 -4
altijdwelwat
Ook mooi voor Ronaldo ....
5 0
Aad82
Deze jongen wordt helemaal ondersteboven gelopen tegen Juve. Zou mij niks verbazen als Ten Hag toch voor Kristensen gaat kiezen.
2 -2
Gecko
Niet zo negatief
1 0
MisterAFCA
Die kan er zelfs tegen Emmen geen kut van. Kan me niet voorstellen dat hij speelt.
2 -1
Aad82
Ik vind Veltman toch echt meer een centrale verdediger.
0 0