Huntelaar hekelt kunstgras: 'Blij dat het regende'

BVeenstra, 04-04-2019 om 07:55, 3138 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Klaas-Jan Huntelaar is blij dat hij woensdagavond weer eens negentig minuten kon maken voor Ajax. De spits stond in de basis tegen FC Emmen (2-5) en wist dat te belonen door zijn honderdste doelpunt in de Eredivisie voor Ajax te maken. Wel baalt hij van het kunstgras.

'Zeker, het is lekker om te spelen, te winnen en te scoren. Ook nog een assistje. Een mooie wedstrijd', zegt Huntelaar, die na afloop wat mank liep in de catacomben van het stadion, in gesprek met de NOS. 'Op het laatst kreeg ik een tikje op mijn bovenbeen, de spier is nu wat stijf. En je merkt ook wel een verschil tussen kunstgras en normaal gras. Ik ben blij dat het een beetje regende', voegt de ervaren spits eraan toe.

Door de 2-5 zege bij FC Emmen staat Ajax nu (tijdelijk) bovenaan. Huntelaar hoopt dat men zo de druk wat kan opvoeren op PSV. 'Het is lekker voor ons natuurlijk. Natuurlijk denk ik dat die wedstrijd van vorige week mentaal was voor hen. Het is eraan hoe je er zelf mee omgaat, maar wij moeten focussen op onszelf.'

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
De KNVB helpt het NL voetbal in Europa door wedstrijden te verplaatsen.
Ze kunnen nog meer doen...
0 0
Bullmajor
Wellicht geld vrijmaken om de kunstgrasvelden te vervangen. Uit kijkgeld, en evt europees prijzengeld...
0 0
JariJari
Hopelijk degraderen er 3 kunstgras teams (dus niet de graafschap, sorry sjaak, en nac) en stemmen we volgend jaar nog een keer.
0 0