De Wit: 'Volgend doel is basisspeler worden'

JesseTH, 02-04-2019 om 16:25, 2511 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zowel Dani de Wit zelf als Erik ten Hag zijn erg blij met de dinsdag ondertekende contractverlenging. De jongeling blijft nu tot 2021 verbonden aan de club en ziet in die termijn voldoende doelstellingen voor zichzelf weggelegd.

'Als jongen van de club is dit waar je naar uitkijkt', spreekt de middenvelder voor de camera van Ajax TV. 'Het is een fantastisch seizoen voor de hele club, maar ook voor mij persoonlijk. Ik heb veel mooie wedstrijden mogen spelen, zoals Bayern München-uit, Real Madrid-uit en twee keer tegen Feyenoord. Dat is waar je het voor doet.'

Ondanks de minuten die De Wit tijdens het huidige seizoen gemaakt heeft, zijn de doelen die hij zichzelf stelt zeker nog niet behaald. 'Het volgende doel is basisspeler worden. Het plan kan er wel zijn, maar je moet het zelf laten zien. Als ik presteer op het trainingsveld en in de wedstrijden, komt die kans vanzelf.'

Ook Ten Hag komt te spreken over de contractverlenging. De oefenmeester ziet in hem een zeldzame speler. 'Dit type spelers zijn er niet veel. Ik noem hem altijd de Draufgänger, omdat hij altijd maar blijft gaan. Hij geeft energie aan het team en in verschillende scenario’s is hij ontzettend bruikbaar. Hij maakt een goede ontwikkeling door in alle facetten van het voetbal.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Oliveira
Ik denk niet dat De Wit het gaat redden bij Ajax, maar het zou leuk zijn als het hem lukt om een goede bankspeler te worden, ik zie hem liever in het veld staan en een kans krijgen dan Labyad.
0 0
Bonno1978
Heeft in ieder geval de juiste mentaliteit en liefde voor Ajax. Gun deze jongen om de critici de mond te snoeren.
1 -1
Ajacied0343
Elke topper weer hoop ik op deze jongen. Heerlijke speler voor de laatste 20-25 minuten. Kan een wedstrijd voor je winnen met zn fysiek en loopvermogen. Voetballend wordt het steeds beter, deze jongen mag blijven!
0 -2
Jelephi
Gefeliciteerd. Ekkelenkamp de volgende? Ajax heeft echt een enorm matige lichting. Zeker afgezet tegenover de lichting de ligt.
0 -2
FerdiZ
en wie waren van de lichting De Ligt?
2 0
Dennis129
Goeie gozer om erbij te hebben. En zoals Ten Hag zegt in verschillende scenario’s erg bruikbaar. Aan hem om die laatste stap in zijn ontwikkeling te maken. Maar voor nu als iets van 16e man prima.
Als supporter sowieso fijn om een flink aantal echte Ajacieden in de groep te zien en ben wel blij met deze verlenging.
2 0
frankvandeschepop@outlook.com
Ik zeg dat hem dat gaat lukken en dat hij als middenvelder 15 goals maakt in de competitie. Tuurlijk kan hij ook goed voetballen. Aanvallend koppen is hij top. En mentaliteit is ook een talent. Hij zal niet verzaken. Doet altijd mee. Ook altijd hoop gezeik op blind . Ook onzin doet altijd mee. Staat altijd goed. Was zondag de beste. Niet voor eerste keer dit seizoen
2 -4
Ar
Hij zei niet waar.
0 0
DannTheDon020
De vervanger van van de Beek als hij weg gaat
0 -6
trodat4030
Dan hoop ik oprecht dat Donny tot zn 80e bij Ajax in de basis staat.
2 0
Aeter
Nee deze jongen is geen basismateriaal. Gewoon leuke twaalfde man die de nog ff has kan geven laatste kwartier, meer niet. Mist te veel kwaliteit. Mentaliteit is prima.
7 0
JariL95
Inderdaad, dit is een waardige 12e man, maar echt niet meer dan dat. Altijd goed om erbij te hebben.
1 0
Rentokill
Ah de heren kenners hebben hun plasje er alweer overheen gedaan. Wat jammer dat jullie het beter weten dan de technische staf en jullie dit slechts op een forum kenbaar kunnen maken.
0 -5
Aeter
Dat zien wij, maar ten Hag ook. Die brengt hem alleen in de laatste minuten. Ik denk dan ook niet dat ie ooit basis zal staan, misschien bij een bekerwedstrijd tegen fc bal op het dak, maar meer niet. Dat jij denkt dat hij basiswaardig is, zegt iets over jouw vowtbalstandaard. Die ligt blijkbaar lager dan bij de gemiddelde Ajaxsupporter.
0 0
JariL95
Nou geef jij dan eens aan waarom het een basisspeler zou moeten zijn? Ik zie je reactie met goede argumenten graag tegemoet.
0 0
Jelephi
De staf staat natuurlijk ook garant voor louter succesvolle spelers.

Laat je nakijken praatpop
0 0
trodat4030
Ah, heb je er weer zo een die geen eigen mening kan vormen en slaafs de trainer nalult.
3 -1