Vd Sar: 'Dit zijn de mooiste weken van het seizoen'

GinoHaverkamp, 02-04-2019 om 07:35, 3618 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Edwin van der Sar kijkt reikhalzend uit naar de resterende weken van het seizoen. Ajax speelt nog op drie fronten mee en dat maakt de directeur blij. 'Dit zijn de mooiste weken van het seizoen', schrijft hij in zijn column in De Telegraaf.

‘Het is een periode waarin alles en iedereen met elkaar bezig is bij Ajax en er heerst richting Juventus voor de kwartfinale van de Champions League, maar ook richting de finale van de KNVB-beker en het slot van de competitie, een fantastische spirit binnen heel Ajax. En iedereen bij Ajax is zich er van doordrongen dat elk duel telt, ongeacht of de tegenstander FC Emmen, Willem II of Juventus heet', opent de oud-doelman zijn betoog.

Van der Sar geeft toe dat hij zijn column anders had geschreven als Ajax zondag verloor bij PSV. 'Op het moment van de rode kaart vrees je het ergste', meldt hij. 'Maar de vechtlust die de spelers hadden werd versterkt door de passie van de fans in het stadion. En deze spelers onderstreepten dat ze echt iets willen behalen. Ik heb zitten genieten. Het is zoveel lekkerder om met de zege van zondag naar de Europese duels en de bekerfinale toe te leven.'

Dat Ajax deze jaargang goed presteert, mag een understatement genoemd worden. Van over de hele wereld wordt er met meer aandacht gekeken naar de Amsterdamse club. Van der Sar: 'Dat merken we niet alleen door de vele verzoeken van buitenlandse media. Afgelopen week was ik bij de vergadering van de ECA, waar alle directeuren en ceo’s van grote clubs bijeen waren. Van iedereen krijg je dan complimenten voor het spel van Ajax tegen Real Madrid en voor de manier waarop we de kwartfinale hebben bereikt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mercurius3
Goed bezig van der Sar. Hij is zich meer en meer aan het profileren als de patron van Ajax. Als van der Sar gewoon los en relaxed is, is ie op z'n best. Geen mediatrainingen meer, gewoon zeggen wat je denkt.
0 0
ST
WZAWZDB
1 0