Schöne: 'Ze voelen onze hete adem in de nek'

GinoHaverkamp, 01-04-2019 om 09:15, 4277 views, NUsport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lasse Schöne heeft goede hoop in een goede afloop van de titelrace. De Ajacied verwacht dat concurrent PSV nog punten gaat verspelen.

'Het maakt mij niet uit in welke wedstrijden ze dat doen, als ze het ten minste nog maar minimaal één keer doen', laat de Deen weten aan NUsport. 'Ze voelen onze hete adem weer in de nek. Dat is wat we wilden. Alleen staan zij er helaas nog wel het beste voor. Dat is vervelend.'

David Neres, die vorige week zijn debuut maakte in het Braziliaanse Elftal, was de grote man bij Ajax. Hij was mede verantwoordelijk voor de penalty van de thuisploeg en maakte zelf de 3-1. De buitenspeler is in goede doen en dat ziet Schöne ook. 'Ik hoorde dat hij in Brazilië wat mooie liedjes heeft gezongen en lekker veel heeft gedanst' grapt hij. 'Hij zit er momenteel goed in. De vreugde na de 3-1 was mooi om te zien. Hij gooide zijn shirt het publiek in en kreeg hem zelfs terug. Dat gebeurt ook niet vaak. Hij mag van mij zo nog wel even doorgaan.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Wesl
Schone moet zeggen: we moeten ons niet bezig houden met PSV, natuurlijk moeten ze punten verspelen maar onze prioriteit moet nu zijn om iedere wedstrijd te winnen. We laten de kans op de koppositie meermaals liggen door eigen fouten dit seizoen. Vanaf nu mogen we geen punten meer verspelen. Iedere wedstrijd is een finale die gewonnen moet worden. Pas daarna kunnen we naar PSV kijken.
0 0
ETM
Schone geeft gewoon ontzettend normaal antwoorden op vragen van een journalist. Hij is optimistisch, dat is hij nu eenmaal.
Maar volgens sommige is dit een motiverende speech voor PSV.. tsja.
0 0
FUBAR
Calimero's denken alleen zo. Lekker laten lullen.
0 0
AjaxCitizen
Schöne die met uitspraken komt over wie er bovenaan gaat staan etc, gaat bijna nooit goed. Maar vind deze reactie op zich wel meevallen.
2 0
MaximilianRosse
Schöne kan beter een keer z'n mond houden en naar zichzelf kijken. Ieder jaar wee loopt hij onzin uit te kramen. Je motiveert PSV alleen maar. Zorg dat je ploeg iedere wedstrijd gemotiveerd is. Dat is veel belangrijker!
2 0
PuurGeluk
Lekker negatief weer daags na de 3-1overwinning mannen!
0 0
Dennis1964
Klopt maar dat moet je woensdag wel winnen.
0 0
Mazraoui
Vind het juist mooi dat Lasse gewoon zegt wat hij denkt en niet bang is dat zn woorden motiverend werken voor dat ploegje uit Eindhoven. Gewoon borst vooruit, zeggen wat je denkt en je wedstrijden winnen. Wat boeit het nou wat anderen er van vinden. Niet zo janken hieronder me. Wij zijn Ajax en laten ons niet gijzelen door die ingewikkelde sociale constructies zoals in het zuiden des lands. Gewoon spelen zoals je praat met bravoure en geloof in eigen kunnen
2 0
Fieldman
True, maar wij mogen best wat bescheidener zijn. We worden bijna nooit meer kampioen de laatste jaren.

Zelfs die B-ploeg uit Rotterdam is recenter kampioen geworden.
0 0
Sterretje73
Dat interview van van Bommel was wel het duidelijkste voorbeeld van de groeiende paniek. Een sterk staaltje “schadebeperking” door maar te blijven roepen dat ze beter waren en ze helemaal niets verkeerd hebben gedaan. Luuk hetzelfde laken een pak in zijn interview. Maar de goede verstaander zag de pure paniek dwars door die interviews heen.
2 0
Fieldman
O god, Schone gaat ze weer motiveren. Die kerel.

PSV heeft volgens de wedkantoren iets van 55% kans en wij 45%. Ze kunnen namelijk zomaar alle wedstrijden winnen, aangezien ze steeds tegen een zwakkere, of veel zwakkere tegenstander spelen.

Dus laten wij nou maar gewoon proberen zelf alles te winnen en dan maar hopen dat PSV een foutje maakt.

Overigens vind ik zelf dat ons seizoen al geslaagd is. Een kwartfinale CL staat minstens gelijk met de titel. Supporters hebben een historische avond beleefd.
0 -1
ossenaar
Fieldman,

Wat een onzin zeg. PSV kan gewoon al zijn uitwedstrijden verliezen. Hetzelfde geld voor Ajax hoor, maar ga nou niet doen alsof PSV een makkelijker programma heeft.

Seizoen geslaagd? We hebben nog helemaal niets! En dat zou echt bijna een schande zijn als we dit seizoen geen prijs pakken. CL-wedstrijden zijn leuk en heb genoten van alle Europese tripjes, maar de schaal telt.
0 0
FUBAR
Europees succes telt meer dan die schaal voor mij. Maar aangezien we al vier jaar geen kampioen zijn geworden wordt het wel weer tijd.
0 0
BrandjeXL
Dus we zijn flink gestegen na gisteren. Mooi nieuws dus op deze maandag
0 0
Fieldman
Ik gaf je de odds van vandaag.
0 0
Dennis1964
Dat is ook zo die euforie die wij al die CL avonden hadden die pakt niemand ons meer af. En we zijn nog niet klaar. Maar toch ben ik pas tevreden als we die schaal weer hebben.
1 0
Bky
Ja en 5 dagen geleden waren de oods nog 1.55 voor PSV en 2.35 voor Ajax.

Zegt helemaal niets.
0 0
Fieldman
Natuurlijk zegt het wel iets. Het is gewoon min of meer fifty-fifty.

In ieder geen reden voor Schone om PSV weer te motiveren, want gebrek aan scherpte van PSV tegen mindere tegenstanders kan ons de titel opleveren.
1 0
Redrum
Lasse hou nou een keer je bek dicht man! Elke keer dat hij dit soort dingen zegt gaat Ajax zelf in de fout. Leert die man het nou nooit?
3 -2
Sergevanw
Idd
1 -1
BGB
Dit kennen we van Lasse
2 0