AD verwacht Ajax tegen PSV in CL-variant

BVeenstra, 30-03-2019 om 09:45, 14539 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ajax zondagmiddag in de topper tegen PSV in de Champions League-variant gaat spelen. Dat houdt in dat Dusan Tadic als spits speelt, waardoor Kasper Dolberg opnieuw op de bank begint.

Verder verwacht de krant dat Hakim Ziyech fit genoeg is om te spelen en dus in de basis begint. De overige namen bij Ajax zijn de te verwachte namen. Het Algemeen Dagblad denkt verder dat niet Mohamed Ihattaren, maar Gaston Pereiro bij PSV op het middenveld gaat spelen.

De wedstrijd tussen Ajax en PSV begint zondagmiddag om 16.45 uur. De Eindhovenaren hebben een voorsprong van vijf punten op Ajax, waardoor de Amsterdammers eigenlijk per se moeten winnen om de titelstrijd levend te houden.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, De Jong, Ziyech, Van de Beek, Neres; Tadic.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angelino; Rosario, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Lozano.

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WillyBrokamp
Benieuwd wat ETH uit zijn tactische hoge hoed gaat toveren. Hopelijk laat hij zich dit keer niet verrassen door Bark von Mommel.
0 0
Jariiii
Of Ajax piekt zoals twee keer tegen Real en speelt PSV helemaal zoek, dan wordt het 4-, 5-0, of we verliezen met de AZ- en Feyenoord-uit-mentaliteit. Andere smaken zijn er zondag niet denk ik.
0 0
Terugnaardemeer
Niet best als het wordt zoals thuis tegen Real. Dan speel je goed maar voel je dat de tegenstander alsnog de winnende zal scoren. Uit tegen Real werkt beter. Vanuit de underdogpositie de tegenstander afbluffen tot ze met een gunstig scoreverloop helemaal uit een vallen. Maar de vraag is of PSV daar in trapt.
0 0
louis60
Goede opstelling. Hunt kan je altijd later nog inbrengen. Vergeet niet dat je tegen de lampies juist in laatste tien minuten superscherp moet zijn. Maar dan staan we al 3-0 voor. Worden we straks op doelsaldo kampioen. Lachen.
1 -1
Terugnaardemeer
Inmiddels drie keer mis gegrepen terwijl Ajax het op de laatste dag op doelsaldo kon halen. Als je het dan haalt is het leuk maar het is niet echt een ding voor Ajax.
0 0
Labrador
Dat zou leuk zijn maar wel slecht voor mijn hart
0 0
Adam24
Meer balbezit is spelen met spits wat mij betreft. Dolberg spits, neres rechts, ziyech bank want niet fit.
0 -2
davidgravemaker
Waarom Dolberg in de spits? Die heeft toch helemaal niets laten zien dit seizoen?
0 0
OKP-AFCA
Dan snap je dus niets van voetbal en staar je jezelf zoals zo velen weer eens blind op statistieken.
0 -2
davidgravemaker
Want? Een spits moet toch doelpunten maken? En doe nou niet alsof het zo'n geweldig aanspeelpunt is, glijdt bijna altijd uit en loopt vaker in de weg dan dat die ruimte maakt. Maakt dit seizoen een hele matige indruk met of zonder statistieken.
0 0
AFCA-B93
Vind Ajax met Tadic in de spits in de eredivisie nog geen daverend succes. Met Dolberg is er toch wel iemand die altijd in de spits staat ipv Tadic die heel vaak ergens anders te vinden is dan. Wordt met Dolberg in de spits vaak beter gespeeld in de ED dan met Tadic hoor
0 0
Adam24
Het team om hem heen wel toen hij in de spits speelde. Ik heb liever dat hij schwaab en viergever bezig houdt en zo ruinte creeert voor tadic, vd beek en ziyech/neres.
0 0
jollie18
Jammer ik had Huntelaar graag in de basis gezien
0 -1
AFCA-B93
Ben door ziekte (dag 5 nu) niet in staat dit weekend voor m’n tentamens voor maandag te leren. Laat Ajax me dan wat positiefs geven dit weekend. Anders is het echt een weekend van niks haha
0 0
Redrum
Ik voelde me ook altijd ziek als de tentamens voor de deur stonden. Achteraf bleek het vooral een mentaal dingetje te zijn. Met pijn en moeite heb ik er nog een diploma uit weten te persen.
0 0
AFCA-B93
Gelukkig voor mij is dit de eerste keer dat ik ziek ben voor tentamens haha, dus zal dat mentale kwaaltje niet hebben gelukkig. Maar anyhow, een diploma die je maar net haalt is nog steeds een diploma :)
0 0
Redrum
Haha dat is zeker zo, ik was er absoluut niet minder blij om dat ik hem haalde. Succes met je tentamens ;)
0 0
AFCA-B93
Thanks!
0 0
Ajaxamsterdam0485
Heb misschien in zo’n wedstrijd toch liever een Huntelaar erin zodat je in die kleine ruimtes ook de bal voor de pot kan gooien
0 0
Redrum
Nee, Tadic tegen Viergever en Schwaab lijkt me prima.
0 0
Kees999
Spreken ze nou werkelijk over de 'nieuwe klassieker' in het AD. Er is maar een klassieker in Nederland dat zal nooit veranderen.
1 0
ajax4ever01
Veltman voor Nous graag.
0 -2
Redrum
Nee. Vorig jaar speelde hij Lozano uit de wedstrijd, maar dit keer heeft Veltman geen ritme en dat lijkt me zeer gevaarlijk. Daarnaast vind ik Mazraoui gewoon beter.
0 0
ajax4ever01
Dat was de laatste paar wedstrijden niet bepaald te merken
0 0
Redrum
Dit keer zou het AD het zomaar eens juist kunnen hebben. Van Bommel gaat uiteraard weer voor het bekende betonmiddenveld met het duo Rosario en Hendrix om de balletjes te onderscheppen en naar voren te peren. Daarnaast hoopt hij op een bevlieging van Pereiro.
0 0