[Update] Ten Hag heeft goede hoop op Ziyech zondag

GinoHaverkamp, 29-03-2019 om 13:50, 10003 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech ligt op schema om de topper van zondag tussen Ajax en PSV te kunnen spelen. Dat meldt De Telegraaf. De spelbepaler kampte de afgelopen weken met pijntjes en moest dinsdag ook de interland tussen Marokko en Argentinië laten schieten.

De krant verwacht dat Ziyech vandaag (vrijdag) weer de groepstraining kan hervatten. Desondanks is het alsnog een race tegen de klok voor de Ajacied. Mocht hij geen terugval krijgen, dan is er goede hoop dat de middenvelder zondag in de basis start tegen de koploper.

Erik ten Hag staat volgens het medium voor een lastige keuze. Een belangrijke speler als Ziyech wordt flink gemist als hij niet meedoet tegen PSV, maar Ajax heeft ook een druk schema voor de boeg. Komende weken spelen de Amsterdammers veel Eredivisiewedstrijden, twee Champions League-duels en ook nog de KNVB Beker-finale tegen Willem II. De club wil Ziyech niet missen in die periode.

Update - 13.50 uur (29 maart 2019) - Ten Hag heeft goede hoop op Ziyech zondag

Volgens Erik ten Hag ziet het er goed uit voor Hakim Ziyech wat betreft zijn kansen om zondag tegen PSV te spelen. 'Hij heeft vandaag meegetraind, zijn eerste groepstraining, en we moeten zien wat zijn reactie is. Vooralsnog ziet het er positief uit', laat de trainer weten op de persconferentie van vrijdag.

Denk jij dat Dusan Tadic namens Ajax scoort tegen PSV? Zet dan in en krijg 2,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Beter dan maar op de bank te laten starten.
0 0
Ajax27
Ten Hag, veel trainen met Neres 'gewoon' op rechts en de Hunter in de spits. Ik moet er niet aan denken dat Ziyech bij al deze belangrijke wedstrijden niet aanwezig is. Blijft gewoon een enorme aderlating.
1 0
louis60
Toch wordt er soms te weinig op doel geschoten. Zyech maakt regelmatig doelpunten door 'van richting' veranderde bal. En een matige verwerking van de keeper kan ook een doelpunt opleveren. Verder is hij 'voorlopig' onmisbaar bij Ajax. Maar dat geldt bijna voor alle basis spelers. Vooral tegen de top vier. Met zo'n druk programma hadden we gewoon nog een paar toppers in winter moeten bijkopen. Hadden die ook in half jaartje kunnen wennen. Met oog op vroege nieuwe seizoen. De bank die we nu hebben is gewoon niet goed genoeg. Vrije trappen laten nemen door Schone of Tadic.
1 0
ajaxrulesz
hopelijk gaat het niet teveel van afstand schieten ben die losse flodders van afstand van hem kotsbeu. is gewoon de bal inleveren aan de tegenpartij. Wanneer leert hij dat eens mensen?.
1 -5
altijdwelwat
Noemen ze dat tegenwoordig op schema , als je op de vrijdag voor een topwedstrijd op zondag de groepstraining kan hervatten ? Ik vind dat nogal kort dag.....
1 0
PuurGeluk
Je hebt hem nodig zondag. We moeten hoe dan ook winnen van die boeren.
2 0
Ajacied33
Scheelt een slok op een borrel of Ziyech wel of niet meespeelt. Hij moet spelen gewoon! Laat m tegen Emmen dan maar uit de baais
0 -1
AjaxPassion
Ik las ergens dat Ziyech was uitgevallen/een terugval kreeg op de training van Marokko. Klopt dit of is dat niet waar?
0 0
Ajacied33
Nee man, niet uitgevallen. Hij werd door de medische staf van Marokko gewoon niet 100% fit bevonden om een pot tegen Argentinië te spelen. Denk dat het sowieso een race tegen de klok wordt voor zondag
0 0
AjaxPassion
Oké gelukkig, dan was het misschien op een vreemde manier opgeschreven of heb ik het verkeerd gelezen.
0 0
ajaxrulesz
Hij valt toch altijd tegen tegen Psv!.
0 0
Ajacied33
*Basis
0 0
SPLNDD
Je weet dat je je reactie gewoon kunt wijzigen?
0 0
Ajacied33
Nee man, zit op de telefoon
0 0