[Update] Geen viewing party in de Ziggo Dome

FinnDekker, 26-03-2019 om 14:00, 26392 views, Ajax Fancare |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax kan zoals werd verwacht rekenen op een uitverkochte Johan Cruijff ArenA in het thuisduel met Juventus. Dat meldt de fancare van de Amsterdamse club na het uitverkopen van de ArenA.

Net als tegen Real Madrid en in de andere Champions League-duels zit het stadion ook op 10 april tot de nok toe vol. Dinsdagochtend gingen de laatste tickets razendsnel over de digitale toonbank. Reden hiervoor was het schaarse aanbod, nadat seizoenkaarthouders voorrang hadden gekregen.

Of er deze keer weer een viewing party wordt georganiseerd in de Ziggo Dome of een andere venue is vooralsnog onbekend. De vorige keer was dit een groot succes.

Update - 14.00 uur (26 maart 2019) - Geen viewing party in de Ziggo Dome

Ajax gaat in ieder geval geen viewing party organiseren in de Ziggo Dome, zo meldt Ajax via social media. Op 10 april vindt er in de zaal al een ander evenement plaats. Of een andere locatie nog een optie is, wordt niet duidelijk. 

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Dit kan je ook voor de uitwedstrijd organiseren. Is er op 16 april wat in de Ziggo dome? Krijg je makkelijk vol. Of anders in de eigen ArenA. Zou wat zijn. Een unicum in de wereld... Vol eigen stadion terwijl we uit spelen... En een nieuwe inkomstenbron. Graag 5% voor het idee!
1 0
bazza25
Vroeger wat het nooit zo lastig maar ik heb een seizoenkaart van mijn schoonpa ter beschikking gehad voor een kaartje van mezelf.. als ik de seizoenkaart inc kaartje van mee neem is dit toch niet zo'n probleem..
0 0
AFCAHOOLIGAN
nee hoor, als je maar niet als eerste naar binnen wilt. wacht even totdat het echt druk word loop je zo naar binnen. no worries
0 0
ajaxx123
Museumplein.
2 0
T.reckveugel
De Kuip en alle andere stadions in Nederland
2 0
Heiko
De kans is toch aanwezig dat we zonder supporters moeten spelen? Of is dat alleen bij de uitwedstrijd?!
0 0
TheTruth
Ja alleen bij de uitwedstrijd.
2 0
Jos1983
Snap de boosheid niet, in de loterij win je ook niet altijd. Met de PassePartout in de groepsfase had ik geluk, Real en Juve helaas niet.. Maar als er 40000 man voor 3500-5000 kaarten vechten online op hetzelfde moment is het niet gek als je achter het net vist.. Enige optie is een seizoenskaart en anders is het voor iedere leuke pot gewoon een loterij.. Niks aan te doen..
0 0
trodat4030
Zullen er daarom in de competitie zoveel lege stoeltjes zijn? Gewoon aso's die alleen een sk nemen zodat ze voorrang krijgen bij CL kaartverkoop?

Overigens, op MP zijn er alweer kaartjes te koop, de meest ongeloofwaardige redenen worden opgegeven, maar mocht je het risico willen nemen om in de zeik genomen te worden, je kan t proberen zolang Ajax ze niet in de kraagjes heeft gegrepen..
0 -1
dimi1976
Jij snapt er lekker veel van. Voor iedereen die de hele tijd zeikt hier over marktplaats etc. 90 % is nep op marktplaats. Dus ook.op marktp laats bijna geen kaarten te vinden.
0 0
dimi1976
Jij snapt er lekker veel van. Voor iedereen die de hele tijd zeikt hier over marktplaats etc. 90 % is nep op marktplaats. Dus ook.op marktp laats bijna geen kaarten te vinden.
0 0
Jos1983
AJAXFancare heeft gecommuniceerd dat er geen viewing party komt..
0 0
trainerdv
Zou het technisch ooit mogelijk worden de stadioncapaciteit min of meer aan te passen aan de wedstrijd? Dus in dit geval 80.000 plekken en soms maar 40.000 zodat je altijd een vol stadion hebt, of in ieder geval nooit een leeg stadion?
0 0
Amsterdamsetrots
Zoiets hebben ze bij Atlanta in Amerika. Die hebben 71.000 plekken, maar kunnen het bij speciale wedstrijden uitbreiden naar 80.000 dacht ik. De stadion capaciteit verdubbelen lijkt me niet realistisch. 10.000 flexibele plaatsen lijkt me wellicht wel te doen.
1 0
Ajaciedvooraltijd1434
Technisch misschien wel denk ik, alleen financieel gezien is dat waarschijnlijk te duur omdat je dan elke week omstelkosten hebt.
1 0
Labrador
Ow wat verassend.
0 0
Pauw
Ik heb op geklikt op de stoel die het dichtst bij mijn cursor zat. Rib uit mijn lijf, maar deze keer is het gelukt :)
0 0
AJAX1996
Zijn er meer mensen die, als ze een stoel selecteerden, de melding kregen: 'Selecteer eerst een tribunedeel en vak om verder te kunnen gaan'. Terwijl ze dat allang hadden gedaan?
0 0
NegentigMinutenLang
Ja, de hele tijd. Twee keer kwam ik er doorheen en had ik een kaart in het winkelmandje, bij Ajax - Real lukte zelfs dat niet. Twitter staat ook vol met deze foutmelding.
0 0
NegentigMinutenLang
Helaas, tegen Real al geen geluk en nu weer niet. Twee keer een kaart in het mandje, twee keer er weer uitgegooid. Toch jammer, alle Europese wedstrijden vanaf de voorrondes bezocht, maar daarom hopelijk volgend jaar een seizoenskaart. Gefeliciteerd voor de mensen die wel een kaartje hebben bemachtigd!
1 0
Jelephi
Ben erbij. Hopelijk net zo'n legendarische ronde als tegen Madrid.

Hopelijk lukt het uitvak ook qua kaarten... 2000 stuks is wel erg weinig voor een club als Juve.
0 0
Pheadrus
Dat valt me echt mee. Ik was een beetje bang dat ze voor lege tribunes zouden spelen. Er was ook weinig in het nieuws over de wedstrijd. Kan zijn dat ze een actie hebben gedaan met kinderen, oma's halve prijs.
7 -1
Joodhannus73
Is dit nieuws?
0 -1
Dwergje48
Weet iemand wat het zicht is in 812?
0 -1
Antafca
812??
0 0
Dwergje48
Mindervalidenplek op Noord. Rechtsachter het doel als het goed is.
0 0
Stroeve
Een schamel kaartje kunnen bemachtigen. Hopelijk gooien ze - net als tegen Real en Benfica - de verkoop vlak voor de wedstrijd nog eens open. Dan kunnen m’n vrienden ook mee. Voor volgend seizoen koop ik een seizoenskaart.
0 -2
Yaramux
Succes. Er is een wachtlijst voor serizoenskaarten.
1 0
YoungLeur
Wachtlijst? Hoe zit dat precies in elkaar? Ik kan daar niets over vinden. Ben namelijk geïnteresseerd in een seizoenskaart.
0 0
dimi1976
alle maal onzin wat degene hiervoor zegt. in mei kan je gewoon een seizk kopen. wachtlijst bestaat wel maar voor vak 125 tm 129
0 0
AFCAHOOLIGAN
Mei, kan aankomende vrijdag toch al?
0 0
AjaxPassion
Precies, tijd voor een derde ring en een groter sfeervak.
0 0
BrandjeXL
Nee hoor. Ajax verkocht dit jaar zelfs minder scc dan voorgaande jaren.
0 -2
AFCAHOOLIGAN
Oh heb je daar meer info over? Toen ik nl kaarten ging kopen als scc voor de wedstrijd tegen juve, kon ik zo op vak 427 plaats nemen. Dat zijn toch plekken waar dus geen scc op zitten?
0 0
Ajaxamsterdam0485
Nee maar ze moeten ook kaarten overhouden voor losse verkoop
1 0
Hans Kraay Jr.
Ben er bij. Vak 422.
0 0
chollie
ik ook!
0 0
Hans Kraay Jr.
Gezellig! Verzorg jij het bier. ;)
1 0
TheUnexpected
In mn eentje dan maar. Ach we zingen niet voor niets "Met mn vrienden aan mn zij"
1 0
Niels.
Ging me vandaag redelijk soepel af.
09:50 ingelogd.
10:00 kaarten beschikbaar.
10:04 kaartje besteld.
0 0
AjaxPassion
Tijd om er een derde ring op te gooien, krijgt Ajax makkelijk vol (zeker in de grote wedstrijden). Als je van de harde kern er ala Dortmund een 'rode wand' van maakt, dan is sfeer ook elke wedstrijd gegarandeerd.

Toch geld genoeg.
1 -1
waayop
De JC Arena is niet van Ajax en bij Ajax - Excelsior is die derde ring leeg. Geld over de balk smijten dus, het kapitaal moet op het veld staan.
0 0
AjaxPassion
Nee, maar die kunnen ze evt. wel kopen, of iig een meerderheid. Nu noem je ook een wedstrijd... bij het linkerrijtje krijg je het stadion makkelijk vol en daarnaast kunnen er meer seizoenskaarten worden verkocht, nu zit faar een limiet aan.

Geld over de balk smijten??? Je bedoelt structurele inkomsten genereren waardoor je begroting en dus salarisbudget weer omhoog gaat.
0 -1
Stroeve
Ben benieuwd hoe de F-Side hiertegenover zou staan.
0 -1
BrandjeXL
Zeker Europees is heel zuid al fantastisch dus reken maar dat dit toegejuicht gaat worden.
0 0
amthree
En dan heb je in de competitie een lege derde ring.
1 0
AjaxPassion
Dus?

Tegen het linkerrijtje krijg je hem sowieso wel vol. Tegen het rechterrijtje de kaartjes voor 10 euro per stuk verkopen als de 2e vol is en klaar is kees.
0 0
Hans Kraay Jr.
Kan hem ook gewoon dicht gooien tegen het rechterrijtje, paar mooie banners/doeken ervoor van Cruijff en andere Ajax legendes, prima te doen.

Kan je je capaciteit aanpassen naar gelang de vraag. Zit je Europees gewoon met 70k-80k man, das natuurlijk alleen maar mooi.
0 0
AjaxPassion
Volgens mij is overcapaciteit helemaal geen probleem voor Ajax, er is genoeg vraag altijd.
0 0
Hans Kraay Jr.
Volgens mij zitten we op 1 lijn. ;)
0 0
Murtagh
die zie je toch niet op tv
0 0
EersteAanname
Zit in de nok van het stadion omdat mijn plekken zijn vergeven aan UEFA bobo's.. Waardeloos. Desalniettemin erg veel zin in deze pot en denk dat we een serieuze kans maken!
0 0
UltimateKaos
Ik zit persoonlijk liever bovenin het stadion hoor, veel beter overzicht van het spel.
1 0
EersteAanname
Dat is natuurlijk jouw goed recht, ik heb dan altijd het gevoel dat ik naar een paar stipjes zit te kijken. Maar vind het gewoon kut dat er nu één of andere zakenpartner die waarschijnlijk geen fuck om Ajax geeft op mijn plek zit.
0 0
AFCAHOOLIGAN
Hier ook zit op rij 27 maar heb wel overzicht!
0 0
KleinMiljoen
Tegen Real wel gelukt, dit keer niet. Helaas, maar veel plezier voor de mensen die wel gaan! Halve finale heb ik misschien meer geluk :)
0 0
Murtagh
half uur geprobeerd in te loggen. klik je op inloggen krijg je een wachtrij. Kom je uit de wachtrij moet je weer op inloggen klikken. en dat in een loop. kut site.
0 0
KleinMiljoen
Ja wat wil je als er 10k kaarten zijn en 100k mensen die willen
0 -1
Murtagh
Moet je nog steeds gewoon kunnen inloggen. Dat je niet aan kaarten kan kopen snap ik.
0 0
JPM
Geluk dat ik via werk kaarten heb kunnen krijgen. Kan niet wachten!
0 0
noppenkoning
Gelukkig 2 kaartjes kunnen krijgen ondanks het enorme brakke systeem. Sterkte aan alle mensen die nog steeds een tribunedeel aan het selecteren zijn.
2 0
Ajax0317
:(
1 0
Mikey Stormram
Eerste CL wedstrijd dit seizoen incl voorrondes waar het me niet is gelukt om kaarten te krijgen. Dan maar weer de halve finale....
0 0
MeerscheHeld
Vandaag helaas niks meer kunnen scoren, hopen dat ik kan op de kaarten die we al hadden..
0 0
Yaramux
Je weet wel dat er geen viewingparty is in de ziggo dome. Daar speelt namelijk UB40. Enige mogelijkheid zou Afas zijn... maar heb er een hard hoofd in helaas. Het zou wel heel erg gaaf zijn!
0 0
Gecko
Ik ben er in ieder geval bij
Forca Ajax
0 0