Timber zelfkritisch: 'Vond mezelf niet heel goed'

ArthurV, 25-03-2019 om 22:35, 1974 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Quinten Timber baalt ontzettend van het feit dat Jong Ajax maandagavond met 3-3 gelijkspeelde tegen Jong FC Utrecht. De middenvelder wist zijn ploeg in de tweede helft op een 3-2 voorsprong te zetten, maar kon niet voorkomen dat de Domstedelingen een punt meenamen uit Amsterdam.

'We beginnen goed en maken snel de 2-0, dan is het zonde als je na de rust weer op gelijke hoogte komt. Dan geef je het eigenlijk weg', analyseert Timber voor de camera van FOX Sports. 'We begonnen goed en moesten eigenlijk al snel de 3-0 maken, maar dan valt de 2-1. Dan gaat FC Utrecht er weer drukken, wordt het spannend en dan valt de 2-2... Ja, zonde.'

Dat de beloften met een vijftal debutanten aantraden, is volgens Timber geen excuus. 'We begonnen goed en lieten zien dat we het gewoon konden. Als je zo snel op 2-0 komt, dan mag je het eigenlijk niet weggeven. Dan moet je gewoon snel de 3-0 of 4-0 maken. En dat doen we niet, dus dat ligt aan onszelf.'

Ook over zijn eigen optreden is Timber kritisch. 'Ik vond mezelf vandaag niet heel goed, maar heb wel een goaltje meegepikt', besluit Timber met een dubbel gevoel.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Aan het begin van dit seizoen had ik niet enorm veel geloof ik de toekomst van de broetjes Timber bij Ajax maar ze hebben zich beide GEWELDIG ontwikkeld onder Heitinga. In mijn ogen zijn ze nu (samen met Llansana) de talenten van de 2001 lichting die de grootste kans hebben om bij Ajax te slagen.
0 0
MPAjax
Wees eerlijk je mistte Jurriën achter je.
0 0