'Bij Ajax wordt niet veel naar voren geschoten'

ArthurV, 25-03-2019 om 19:25, 7264 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De trainingen van Ajax zijn Bruno Varela sinds zijn komst afgelopen winter erg goed bevallen. In gesprek met Ajax TV legt de reservedoelman uit wat de verschillen zijn van trainen bij Ajax en zijn oude club Benfica.

'Het niveau is heel erg hoog', is Varela onder de indruk. 'Toen ik hier kwam merkte ik het verschil. Bij Ajax wordt veel gevoetbald en niet veel naar voren geschoten. Hier moeten we altijd kort spelen, met goede intensiteit en goede uitvoering. De training is niet eens heel erg lang, maar wel heel intensief en dat is belangrijk. De kwaliteit is goed.'

Momenteel moet Varela genoegen nemen met een reserverol bij zijn huidige club. Hetgeen gezien de huidige prestaties van André Onana niet meer dan logisch is. 'Ik wacht op mijn moment, maar André keept uitstekend. Dus ik train hard en als ik een kans krijg, zoals in de laatste twee vriendschappelijke wedstrijden, zal ik mijn uiterste best doen. Ik blijf werken en hard trainen om klaar te zijn als de trainer beslist dat ik minuten krijg. Ik zal er staan als ik mijn officiële debuut mag maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joodhannus73
Hollandse school is inderdaad het eeuwig de bal van links naar rechts en weer terug op de eigen helft spelen. Ging die bal maar wat sneller naar voren.
0 -3
ST
Goede vent. Keepte uitstekend tegen Leverkusen.
1 0
xstaniox
Al kan André dat kort spelen soms nog wel eens overdrijven.
4 -1
Van Reenen
André neemt de slechte gewoonte over van Frenkie, n.l. de bal naar voren brengen. Staat André weer eens 20 meter voor zijn goal, zit ik met het zweet in de handen. Zo link als er bij balverlies eens een geplaatste bal over hem vliegt.
1 0
1738
hahahah idd
0 0