Uitspraken Tite vergroten kans op interlanddebuut Neres

ThijsZwagerman, 24-03-2019 om 09:05, 4461 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres mag aanstaande dinsdag tegen Tsjechië hopen op zijn interlanddebuut voor Brazilië. De aanvaller van Ajax, die deze interlandperiode voor de eerste keer is opgeroepen voor de Seleção, kwam in de teleurstellend verlopen wedstrijd tegen Panama nog niet in actie, maar bondscoach Tite leek na afloop van dat duel wel te zinspelen op speelminuten voor Neres tegen Tsjechië.  

'Ik wil nu jonge spelers de kans geven om zich te laten zien', zo zei de Braziliaanse keuzeheer na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Panama. Tite was gematigd tevreden over het optreden van zijn ploeg. 'We waren over de hele wedstrijd gezien redelijk. Niet geweldig, maar ook niet heel slecht. In die fase zitten we. We veranderen continu en worden geleidelijk aan beter terwijl andere spelers zich mogen laten zien.'

Met die laatste opmerking lijkt de kans op speeltijd tegen Tsjechië toegenomen voor Neres. Brazilië oefent aanstaande dinsdag tegen de Tsjechen en in dat duel wil Tite andere spelers de kans geven om zich te laten zien in aanloop naar het toernooi om de Copa América, die aankomende zomer op het programma staat. 'Op de Copa América moeten we er staan. Dan spelen de spelers met de meeste kwaliteiten en met de beste conditie, maar nu kan ik nog experimenteren', zo citeert Voetbal International de Braziliaanse bondscoach.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
+ 10 miljoen
1 -1
Schip
Alles gaat om geld en transferwaarde tegenwoordig.

Ik zou het voor hem een enorme stimulans vinden en voor Ajax is het geweldig om een Argentijns en Braziliaans international in je gelederen te hebben. Hoe uniek is dat. En voor de club is het prettig om te kunnen zeggen dat je hier Braziliaans international kunt worden tegen jonge Braziliaanse talentjes.
3 0
eros
Zeker waar!
Dit vergroot het aanzien van ajax zeker in die landen.
Dit hat voor Richarlison enkele jaren geleden de doorslag kunnen geven om voor ajax te kiezen.

Het zelfde heeft PSV met Lozano/Mexico.
0 0