Bakker: 'Dat ik speel is natuurlijk mooi'

FinnDekker, 23-03-2019 om 20:45, 7176 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks zijn geringe speeltijd bij Jong Ajax krijgt Mitchel Bakker wel zijn kans bij Oranje O19. De linksback is daar logischerwijs heel blij mee, zo vertelt de verdediger in gesprek met Ons Oranje.

'Ik ben erg blij dat de trainer me heeft opgeroepen voor deze interlands. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Dat ik speel is natuurlijk helemaal mooi', aldus de Ajacied over de keuze van Maarten Stekelenburg, de coach van Onder 19. 'En het valt me in conditioneel opzicht mee. Ik had verwacht dat het erg pittig zou worden gezien het weinige wedstrijdritme dat ik heb, maar ik vul het prima in en het gaat goed. Ik probeer gewoon alles te geven.'

Samen met zijn ploeggenoten won Bakker zaterdag van de leeftijdsgenoten van Slovenië. Het duel bleef onnodig lang spannend. 'Ja, we hadden genoeg kansen om het eerder te beslissen, maar ze gaan er niet allemaal in hè. Daar maak ik me verder geen zorgen over. We hebben toch gewonnen?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Toeschouwer
samenvatting NL 019
Dagblad van het Noorden 'sport'
0 0
mercurius3
Hij kan bijna een miljoen per jaar verdienen bij PSG. Met een vijfjarig contract ben je dan al half financieel onafhankelijk als je uit je contract bent. Dit soort deals worden gesloten binnen het pakket van een grotere speler. De zaakwaarnemer zegt: als je deze speler ook erbij neemt, doe ik water bij de wijn als het gaat om mijn commissie voor speler X. Zaakwaarnemer krijgt commissie voor twee spelers, speler kan veel meer verdienen club krijgt een potentieel talent die het weer kan verkopen of verhuren aan een kleinere club mocht hij niet slagen, en loopt dus weinig risico. Alle partijen zijn winnaar bij zo'n constructie.
1 0
ajaxinho
Geen enkele rust in zijn spel.

Hij is hoogstpersoonlijk gescout door Maxwell.
Het kan alleen goed komen als hij hem zelf gaat trainen.
0 0
Broekzak
Google even op: PSG komt uit bij 'onbekende Nederlanders'

dat verklaart al een hoop.
0 0
Litmanen85
bouy 2
0 0
Radie125
dikke middelvinger Bakker
1 -1
Remark
Ik denk dat die dikke middelvinger uiteindelijk voor jou is. Bakker lijkt me nou typisch zo'n speler waarvan Ajax spijt krijgt dat ze hem hebben laten lopen.
0 0
FlyingDutchMan
Die gaat Kurzawa en Bernat doen vergeten!!
0 0
ajax4ever01
Een snotneus is het. Per direct contract ontbinden
3 -1
Jornnn
Ik snap hem wel. Hij is geen toptalent, dus de kans is aanwezig dat hij ook niet verder komt dan het niveau dico koppers.
0 0
insectenverdelg
geen secconde meer in t ajax shirt . Lekker over 3 jaar bij Zwolle.
1 -1
AFCA-B93
Buiten dat ik Bakker een nietszeggend “talent” vind en hij sport om te leven ipv leeft om te sporten (broodvoetballer dus), snap ik echt helemaal niets van deze transfer vanuit PSG optiek. Zal dit dan gewoon zijn om misschien 2 à 3 miljoen winst te pakken over een jaar of 4?
1 -2
gi0vanni
Proberen Ajax terug te pakken na 't mislopen van de Jong. Maar hier zit Ajax niet mee. Dit 'toptalent' :d mag vertrekken na een half jaar banken.
1 -1
JariJari
Waarom krijgt hij speeltijd?
0 -1
Joseph
Toch zonde dat deze jongen alleen voor het geld op voetbal is gegaan.
0 -1