AS: 'Atlético biedt 20 miljoen euro op Tagliafico'

BVeenstra, 22-03-2019 om 07:25, 14861 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Atlético Madrid heeft naar verluidt een bod van twintig miljoen euro geplaatst op Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico. Dat meldt het Spaanse medium AS vrijdagochtend.

Bij Atlético Madrid is men naarstig op zoek naar een nieuwe linksbenige verdediger. Lucás Hernandez lijkt namelijk op weg naar Bayern München, terwijl oud-Ajacied Filipe Luis zijn aflopende contract bij de Madrileense topclub vooralsnog niet wil verlengen.

Atlético Madrid wil de verdediging dan ook vernieuwen en in die zoektocht is het uitgekomen bij Tagliafico. Het bod van twintig miljoen euro wordt wellicht als onvoldoende bevonden door Ajax, zo valt te lezen. Zijn optredens in de Champions League, waar Ajax in de kwartfinales gaat uitkomen tegen Juventus, zullen zijn vraagprijs alleen maar doen toenemen, zo verwacht AS verder.

Opvallend gerucht uit Argentinië

Het Argentijnse medium Marca Claro meldt dat Tagliafico bij Ajax heeft aangegeven te willen vertrekken om zodoende de stap te kunnen maken naar een Europese topclub. Daarbij zou ook FC Barcelona geïnteresseerd zijn, al wil de Catalaanse club niet al te diep in de buidel tasten voor de Argentijn. Men ziet in Tagliafico vooral een back-up voor Jordi Alba.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Allemaal een grote smoel die Spaanse clubs
Misschien kunnen ze beter in de keukenkampioen divisie gaan winkelen
0 0
Hagmag
Minimaal 40 a 45 miljoen is de bodemprijs.
0 0
Pierre Heno
Doem ze om de fans te plezieren nu ze net uit de CL zijn gekegeld. Zijn kansloos met zo'n bedrag ( al weten we natuurlijk niet wat er in het contract van Taglafico vermeld staat bv gelimiteerde transfersom.)
0 0
jvs
Ik hoop dat Overmars er alles aan doet om hem hier te houden. Nico maakt elk team echt beter en een goede vervanger zal je niet snel vinden.
0 0
markk
Ik heb het idee dat hij meer waard is voor Ajax dan andere teams en daarom is 20m een belachelijk bedrag. Wij kunnen hem moeilijk missen dus ik zou minstens 35-40 miljoen vragen, ik denk dat je voor dat geld wel een waardige vervanger kan kopen.
1 -1
Ginoajax1
Die drol moet hij wel,opeten he? Wat een idioot is dat zeg.
0 0
Redrum
Ik ben heel erg benieuwd wie er nog over blijven volgend jaar en wie we er voor terug krijgen. Helaas staat er nog te weinig goeds vanuit de jeugd klaar om basisspelers op te vangen. Over 1 a 2 jaar verwacht ik wel een goeie doorstroming. Volgend jaar zal er dus gekocht moeten worden, gelukkig is daar genoeg geld voor beschikbaar. Voor nu is het wel belangrijk dat we dit seizoen met een goed gevoel afsluiten. De kwartfinale CL is natuurlijk fantastisch, maar als we geen kampioen worden zou dat toch heel erg balen zijn. Ik zou daar nog enigszins vrede mee hebben als psv goed voetbal zou laten zien, maar die presteren het om met 1 wedstrijd per week vanaf de winterstop werkelijk voetballend niets meer te laten zien. Dankzij hun eeuwige pisgeluk hebben ze natuurlijk wel alweer een puntje of 5 meer gepakt dan ze verdiend hadden, waardoor zij nu nog steeds bovenaan staan. Dit elftal moet gewoon met een titel afsluiten, maar als dat niet lukt hebben ze het wel aan zichzelf te danken. Na de winterstop is er teveel verspeeld. Laten we het hopen dat ze het nog recht kunnen zetten, te beginnen op 31 maart.
0 0
ArthurG
Voor 20 miljoen mag Simeone een drol met een strik erom krijgen, wat een onzinnig bod is dit man.
0 0
Multi
Hahahaha, is het al 1 april ofzo?
Als dit echt is, dan is het gewoon een belediging, zowel richting Ajax als Tagliafico. Ik hoop toch echt dat Tagliafico nog minimaal 1 jaar blijft, al ben ik er wel bang voor.
1 0
MickS
Zo'n bod werkt puur op de lachspieren. Zeker als je kijkt waar veel mindere spelers tegenwoordig voor van club wisselen.

We hebben het hier over een van onze sterkhouders, een hele goede back die ook nog eens regelmatig scoort, én (reserve) captain van het Argentijnse elftal direct achter Messi is.

Begin maar eens met een bod dat 2x zoveel is, en dan kunnen we eens gaan praten.
0 0
ST
40 miljoen en geen cent minder. Daarnaast als clausule inbouwen dat dit alleen doorgaat als Ajax kampioen wordt.
0 0
Peterv13
20 miljoen lijkt mij absoluut niet marktconform, dat kun je niet al te serieus nemen. Maar als hij dan toch moet vertrekken, en dat zie ik zeker liever niet gebeuren, maar dan denk ik dat Atletico Madrid wel een perfecte club voor Nico is.
0 0
BrandjeXL
Tijd dat de regels gaan veranderen. Je hebt twee transferperiodes dus die moeten wij mij betreft ook gebruik worden dat je in die periodes alleen op spelers kan bieden. We gaan de beslissende periode in en daarbij heeft iedereen zijn focus nodig. Je zag aan het spel van Frenkie dat ie met de transfer bezig was.
0 0
Red Devil
Het is al een tijdje bekend dat Nice zich ergert aan de mentaliteit van een aantal van zijn teamgenoten en daar kan ik hem geen ongelijk in geven want bij sommige spelers is de instelling soms ver te zoeken
Zelf geeft hij altijd 100% en dan gaat ook niet alles goed maar hij heeft wel de juiste instelling en daar kunnen anderen bij Ajax een voorbeeld aan nemen.
Dat hij een nieuwe stap wil maken is goed voor zijn ontwikkeling.
0 0
driesterren***
Bieden kan altijd! Maar bied dan naar waarde en niet met zo’n laag bedrag! De tijd van geen nee kunnen zeggen is voorbij!
1 0
Joodhannus73
Het gaat er toch niet om wat wij voor hem betalen. We hebben nog minder voor Frenkie betaald. Dat mensen dit als argument gebruiken om een absolute fooi van 20 miljoen te legitimeren. Waanzin! Het gaat om zijn waarde nu. Voor andere topbacks wordt minimaal 40-50 miljoen neergelegd. Nico is ook een topback. Toen wij Blind jaren geleden verkochtten aan Manu, kocht ManU ook Luke Shaw voor 40 miljoen van Southampton. Nico is twee klassen beter. Dus 60 miljoen vragen en geen cent minder. We verkopen onze spelers nog veel te goedkoop. En Idependiente zal daar ook garen bij spinnen. Misschien hebben zij hun verkoopprijs expres laag gehouden en een groot verkooppercentage bedongen. Dan zou het helemaal krom zijn om bij 20 miljoen akkoord te gaan omdat hij 'maar' 4 miljoen kostte. Nogmaals, dat moet geen ruk uitmaken!
0 0
Van Reenen
Zie je nu wel dat het gerucht nergens op slaat. Of bedoelt de geruchtenmmaker 20 miljoen tot 31 december 2019 en 20 miljoen tot 1 juli 2020. Ik verwacht dat het zoiets zal zijn.
0 0
MPAjax
Die tekent bij..

Wat een bullshit bericht, die argentijnse krant denkt omdat het uit hetzelfde land is waar hij vandaan komt dat ze alles kunnen schrijven wat ze maar willen, hij is net hier en moet alweer weg "omdat hij dan bij een topclub een starter kan zijn". Ajax is een topclub dus die krant laat geen respect zien dus kan je het bericht beter in de prullenbak gooien.
0 0
Stamhoofd
Gekocht voor 5 miljoen.
0 0
Libero
Vier zelfs.
0 0
Joseph
Wat een grap, met het dubbele komen ze misschien in de buurt van de vraagprijs..

Ik zou hem echter behouden, heeft nog 3 jaar contract en is ontzettend belangrijk voor Ajax. Volgend jaar wordt een heel zwaar jaar, je wilt zo veel mogelijk jongens behouden om de klap te beperken. We moeten ook rekening houden met een zwakke coach, zonder Frenkie gaat dat afgestraft worden.
0 -1
BrentTomassen
Mooi geldbedrag plus Filipe Luis. Heeft aangegeven ooit nog voor Ajax te willen spelen. Anders niet.
0 -3
AFCA-B93
Ik volg Atletico niet zo maar Felipe Luis is toch al 34 ofzo? Die zal ook wel een beetje op raken
0 0
Libero
Is 33 en alsmaar geblesseerd.
0 0
Juichtoon
20 mln voor de aanvoerder van Argentinië? Hahaha dat is minstens 30 mln te weinig.
1 0
AFCAHOOLIGAN
is die 20 mln een aanbetaling? dan is het een prima bedrag. en dan 10 miljoen verspreidt
0 -1
Ajax27
Als Argentijnse voetballer wil je natuurlijk proberen om alles uit je carriere te halen. Hij zal Ajax eeuwig dankbaar zijn want hier is ie natuurlijk in de spotlight komen te staan. Maar buiten dat heeft ie weinig met Ajax en is ie natuurlijk al 26. Nog een jaar of 4-6 op het allerhoogste niveau acteren is nog maar kort de tijd. Ondanks dat ik hoop dat we dit soort jongens in de toekomst langer aan ons zouden kunnen binden, is het voor nu gewoon ondenkbaar. Als ie dadelijk op 26 jarige leeftijd voor 30 miljoen vertrekt is het gewoon een prima bedrag voor iemand waar je 4 miljoen voor hebt betaald. Een club die 'm haalt weet dat ie 'm haalt om er geen winst meer op te maken. Dus ja hoe goed ie ook is, verwacht echt geen 40-50 miljoen voor een linksback.
0 -2
Libero
Mendy ging voor 57,5 mio naar City, Walker (toen 26) voor 52,7 mio. Cancelo voor 40 mio naar Juventus.
Dit zijn weliswaar recordbedragen, maar goede, complete backs zijn zeer schaars en daar behoort Nico wel toe. Daarbij is de markt sinds die transfers nog meer op hol geslagen.
Maar bovenal: 30 mio voor Nico is weliswaar heel veel geld en zeker met wat Ajax voor hem betaald heeft, maar voor Ajax is hij van te grote waarde om hem voor zo'n bedrag te laten gaan. Vind maar eens een waardige vervanger voor minder dan, pak 'm beet, 20 mio.
Je doet ook net of een speler van 26 geen restwaarde meer heeft, maar verdedigers gaan sowieso langer mee en Nico is van staal.
Check dit eens en de leeftijden van de waardevolste lb's: http://tinyurl.com/meestwaardevollelb-s
0 -1
BrandjeXL
Waarom moet Ajax nu weer een vervanger voor gaan zoeken voor 20 miljoen? Denk jij dat er geen andere "nico's" lopen voor veel minder! Veel grote clubs zullen nu eenmaal niet snel nemen als iemand als Nico. 25 jaar en nog steeds in Argentinië. Die grote clubs halen of een supertalent of een gearriveerde speler. Dus juist in poel moet Ajax blijven vissen en daar zijn er nog zat van. Eenmaal bij Ajax, dan zien de grote clubs dat zo'n speler het niveau aan kan en dan willen ze diegene ook.
0 0
Libero
Ja, ik denk dat er geen andere Nico's lopen voor veel minder.
Denk jij dat ze in Z-Amerika niet wakker zijn, inmiddels?
Dat soort buitenkansjes gaat gewoon niet meer voorkomen, niet voor spelers met die kwaliteit en ervaring (Magallán kostte al 9 mio) en hij is te belangrijk om de gok te nemen hem te vervangen met een talent. En zoals ik al schreef: liever helemaal niet verkopen, zeker niet dit jaar al.
0 0
Ajax27
Dat zeiden we een paar jaar geleden ook na Sanchez, en zie daar.. Tagliafico.
0 0
BrandjeXL
Dat zeiden we na Sanchez niet hetzelfde? Dus jij denkt dat er in Zuid Amerika geen spelers tussen 23 en 26 rondlopen die wij niet zouden gebruiken. Ik denk van wel.
0 0
Libero
Dat zeiden we inderdaad, maar die was wel pas 19 oid toen we hem kochten. Maar goed, ik hoop dat je gelijk hebt.
0 0
Ajax27
ah, die had ik niet gelezen :-)
0 0
Mokum<3destad
Die zijn gek. Wat een dom gerucht is dit zeg.
1 0
AjaxBaggio
Haha 20 mil.
Het is geen Koningsdag ofzo.

Hoop dat Nico nog een seizoen blijft. Maar als de interesse blijft groeien. Vrees ik dat het een Sanchez verhaal gaat worden.

Kan hem weinig verwijten. Maar blijft jammer.
0 0
De Stift
Twintig miljoen is natuurlijk te weinig voor Nico. Toch denk ik inmiddels dat hij deze zomer zal vertrekken. Net als De Jong, De Ligt, Onana, Ziyech en Neres. Een flinke leegloop dus.

Ik hoop met vuur dat Overmars Cillessen, Vermealen en Vertonghen kan terughalen. Met Pierie erbij staan we dan voor de defensie volgend seizoen weer sterk.

De verdediging volgend jaar:
Cillessen (Varela)
Mazraoui (Veltman) - Pierie (Magallan) - Vertonghen (Vermaelen) - Blind (Sinkgraven)

Ook Propper zou een prima aankoop zijn. Al denk ik dat we voor de pure creativiteit toch eerder aan spelers zoals Odegaard, Mount of op termijn Unuvar. Met Van de Beek, Sinkgraven, Eiting, Lang en Gravenberg hebben we voldoende grote talenten voor het middenveld. Schone, De Wit en eventueel Labyad – al kan je die beter verkopen – is het middenveld ook in de breedte sterk genoeg.

Het middenveld volgend seizoen:

Propper (Schone/Eiting/Gravenberg)
Van de Beek (De Wit/Sinkgraven/Lang)
Odegaard/Mount (Sinkgraven/Unuvar)

Qua aanvallers hebben we volgend seizoen al behoorlijke keuze met Tadic, Dolberg, Huntelaar, Bande, Cerny. Maar toch heb ik het idee, dat wanneer Neres zou vertrekken, we er goed aan doen om te investeren in aanvallende impulsen. Suarez zou natuurlijk een droom zijn, maar die is nog niet klaar bij Barcelona. Ik vind Lammers (Heerenveen/PSV) en Boadu (AZ) interessante talenten, zou ergens Janssen (Tottenham) nog wel een kans willen geven, maar zie nog twee out-of-the-box opties. Namelijk Justin Kluivert en Memphis Depay. Ik besef me dat het merendeel van deze site me met pek-en-veren zal willen wegjagen, maar wacht even. Depay heeft natuurlijk een PSV verleden en is een egotripper, MAAR als je hem ziet in Oranje, weet hij vrijwel altijd te overtuigen. Bij Lyon is hij niet onbetwist, maar bij Ajax kan hij dat wel worden. Het zou voor Dolberg slecht nieuws zijn, maar die weet al heel lang niet echt te overtuigen. Voor 30 tot 40 miljoen (wat je voor Neres zal ontvangen) haal je een spits die in heel erg in de buurt komt van de absolute wereldtop. En kleine Kluivert lijkt te beseffen dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Dat mag als je pas 20 bent. Ik vind hem nog steeds een van de grootste talenten op de flanken. Een heerlijke, snelle technische speler vol bravoure. Betaal AS Roma wat zij vorig jaar hebben betaald en vergeet het tussenjaar van Kluivert. Dan ziet mijn aanval er volgend jaar zo uit:

Kluivert (Cerny) - Depay (Dolberg, Huntelaar) - Tadic (Bande)

Met deze aankopen (kosten: 100-150 miljoen) kunnen we het vertrek van Onana, Tagliafico, De Ligt, De Jong, Neres en Ziyech opvangen (inkomsten: 250-300 miljoen) opvangen en volgend seizoen prima meedoen om het landskampioenschap en ook Europees ons doen gelden. Een ervaren selectie, met wat jonge talenten:

Cillessen
Mazraoui - Pirie - Vertonghen (c) - Blind
Mount - Propper - Van de Beek
Kluivert - Depay - Tadic
0 -6
ajacied pp
Ben ik even blij dat jij het niet voor het zeggen hebt, rot toch op met je Pierie, Mount en die verrader van een Kluivert!!!
1 -2
BrandjeXL
Misschien kan je ook normaal reageren als iemand een andere mening heeft dus waarom dan gelijk weer dat "rot op" erbij??
1 0
Koekepeer
Je hebt helemaal gelijk
0 0
Hans Kraay Jr.
Maar dan ga je er werkelijk op iedere positie op achteruit.
0 0
Tscheu
Geen slechte analyse.
0 0
Mokum31
Gewoon aan contract houden.
1) maak hem aanvoerder
2) geef hem ook nog een loonsverhoging
3 0
Rinky
Eigenlijk best bizar hoe de markt compleet geëxplodeerd is in korte tijd. We lachen ons de ballen uit de broek om een bod van 20 miljoen euro voor onze linksback. Laat dat even op je inwerken terwijl je even terugdenkt aan de backs die we de afgelopen jaren gehad hebben, 20 miljoen euro.

In de huidige markt vind ik dat Nico ook minstens 30/35 miljoen euro op moet leveren.
0 0
Labrador
25 te weinig
0 0
RedFeather
Handjes af, kom volgend jaar maar terug.
0 0
theflyingdutchm
Zelfs de meeste topclubs hebben geen fatsoenlijke back, dan ga je Nico toch niet weg doen voor 20 miljoen. International reserve aanvoerder, speelt goed in CL en het belangrijkste is gewoon een geweldige back met een goede mentaliteit.
2 0
Ajax114
Overmars heeft meteen ja gezegd ? Atletico geeft met dit bod aan dat ze Ajax totaal niet voor vol aan zien. Bijna een belediging dit bod.
2 0
MPAjax
lol schaarste in goede linksbacks europees dan is 20 miljoen veel te weinig, speelt europees op het hoogste niveau, ga je denken aan 60 miljoen en hoger, bekijk het maar
0 0
Meconium
Pff... Minstens 40 miljoen, anders niet eens in gesprek gaan.
2 0
Ajaxbrl
20 te weinig!
3 -1
Murtagh
hahahahahaha ga weg met dat kleingeld we zijn geen goed doel
3 -1
Libero
Ik geloof er niets van dat hij een vertrekwens heeft aangegeven. Deze man is superprofessioneel en gefocust op het heden en de drie fronten waar we nog op strijden.
Zou ook wat zijn dat een Argentijns medium op de hoogte is van wat er bij Ajax binnenskamers besproken wordt, maar je weet het nooit met de zaakwaarnemers uit dat soort landen.
En wat Atléti geboden ZOU hebben is natuurlijk een lachertje.
Zelfs op Transfermarkt is zijn marktwaarde al 25 mio; verdubbel dat maar en dan spreken we over bieden vanaf.
Uiteraard moeten we hem dan nog helemaal niet kwijt willen met de hoeveelheid verwachte transfers. Nico is er een die tot het geraamte behoort en daarbij hebben de afgelopen jaren wel aangetoond hoe lastig het is om een goede, echte linksback te vinden.
Opwaarderen en verlengen dus.
1 0
trodat4030
Aanklagen wegens grove belediging!
1 0
Bobbaasje
Ze willen 20 miljoen euro bieden, maar dat gaat Ajax nooit accepteren.
0 0
Ajax34
Is het al 1 april ?
0 0
Tnera
Voor 20 miljoen krijgen ze een gesigneerde foto. Ingelijst.
7 0
Radie125
Gewoon is een speler aan zijn contract houden dan speelt hij nog 3 jaar voor Ajax . punt.
1 -1
EricAjax1
+ 15 minimaal
0 0
Hans Kraay Jr.
Mogen wij dan voor 10 mio meneer Griezmann ophalen?
4 0
Ajax The Best
Spelersruil
0 0
de-Ajacied
Wat een lachertje
Als Ajax een tweede Tagliofico zou kunnen vinden voor 30 miljoen zouden ze hem metéén moeten halen
2 0
Ajaxxxisdebeste
Blijft gewoon in Mokum... volgende
Maar denk dat hij een clausule in zijn contract heeft staan, want hoe anders kan Ajax zo gek zijn om dat voor hem te vragen, 26 is de perfecte voetballeeftijd en hij is vice-aanvoerder van Argentinië
0 -1
AFCZlatan
Willen ze hem maar een jaartje huren dan voor dit bedrag? Het lijkt me namelijk sterk dat ze denken een van onze belangrijkste spelers te kopen voor deze fooi.
4 0
KevinDurant
Speelt goed in Champions League
Is vice-aanvoerder van Argentinië
is pas 26 jaar oud.

Ik vind 20 miljoen niet meer dan verzendkosten
5 0
Libero
Is derde aanvoerder na Messi en Romero.
Maar verder heb je helemaal gelijk.
Doe maar keer drie en dan nog moeten we hem helemaal niet kwijt willen, maar dat zijn wel bedragen waarbij je een waardige ervaren vervanger kan aantrekken en nog dikke winst overhouden.
0 0
SPLNDD
Het is zo fucking frustrerend dat elke goeie speler die we hebben na anderhalf/twee jaar alweer vertrekt
7 0
ditisdebeslissing
als je daar niet tegen kunt moet je lekker supporter van City psg barca of een van die andere loser clubjes worden.
0 -10
EricAjax1
Wat een onzin reactie. Hij mag er toch best van balen?
9 0
Ajaxxxisdebeste
Hij is nog niet weg toch
1 0
SPLNDD
Neuh maar denk van de zomer voor 90% zeker wel
0 0
Toon meer reacties