Gerucht: 'Juventus aast ook op Gravenberch'

BVeenstra, 21-03-2019 om 13:25, 9540 views, Tuttosport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Volgens het Italiaanse Tuttosport zou Juventus niet alleen interesse hebben in Ajax-verdediger Matthijs de Ligt, maar ook in middenvelder Ryan Gravenberch. In Italië ziet men in het talent de nieuwe Paul Pogba.

In Italië ziet men op dit moment twee talenten die vergeleken kunnen worden met Pogba, die in het verleden voor Juventus speelde. Een daarvan is Lucien Agoume van Sochaux, terwijl de andere naam dus Gravenberch is. Ook sportdirecteur Fabio Paratici en vice-president Pavel Nedved denken er namens Juventus zo over, zo wordt geschreven.

Gravenberch wordt als een van de grootste talenten van Ajax gezien. De speler blonk eerder uit in de Youth League en maakte al zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax. De laatste tijd duiken er steeds meer transfergeruchten op rondom Juventus en Ajax en dat kan wellicht niet helemaal los zien geworden van de aanstaande ontmoeting tussen beide clubs in de kwartfinales van de Champions League.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Starring
Zo doorzichtig. De Italiaanse media stoken alvast de boel op met het oog op de aankomende CL-ontmoeting tussen Juve en Ajax.
1 0
3*stars*3
DAcht eerlijk gezegd dat hij hier geen contract zou tekenen en naar Juve zou gaan.
Qua speeltstijl te vergelijken met Pogba van Juve (top Pogba) en Mino is natuurlijk zaakwaarnemer van Pogba en heeft connecties bij Juve.

Maar hoop dat fam Gravenberch verstandig is en nog jaren blijft.
0 0
Middenweg401
Over 5 jaar beginnen we met praten.
En breng straks eerst onze '96 CL mee als jullie straks op bezoek komen!
0 0
mercurius3
Juventus biedt een salaris van een miljoen per jaar, zoals bij Booij. Het verhaal van Raiola naar die jongens toe is duidelijk: als je mij als zaakwaarnemer neemt, zorg ik dat je binnen enkele jaren financieel onafhankelijk bent en meer kan verdienen dan bij welke andere zaakwaarnemer. Vervolgens gaat ie bij onderhandelingen over grote spelers in zijn portefeuille dit soort spelers erbij betrekken. Zo van: als je Gravenberch erbij neemt ga ik akkoord met jullie voorstel voor Zlatan (of een of andere speler). Zo werkt het.
0 0
debarbaar
Verrassend.... zou Raiola Gravenberch's zaakwaarnemer zijn? Er zou een keiharde ongeschreven regel moeten zijn. Is Raiola je zaakwaarnemer als jeugdspeler dan moet je weg.
0 -1
PaulC
helemaal mee eens! Raiola heeft nergens aan bijgedragen om de kwaliteiten van spelers te verhogen. Het enige wat hij doet is uit de ruif van Ajax vreten.....
0 0
Gonzalez75
Dat ze ergens anders gaan winkelen.
0 0
Mokum31
Ik denk
Ik denk
Ik denk dat ze beide niet komen
0 0
Joseph
Ik wil graag meer focus op die snuivende, slikkende en prikkende italianen..
0 0
Tnera
Daar gaan we..
0 0
Ajax27
Gravenberch zal slim genoeg zijn. Hij is 16 jaar en hikt al tegen de selectie aan. Hij weet dat ie komend seizoen en anders volgend seizoen volwaardig selectiespeler zal worden.

En met de tegenwoordige gekte kan het dan erg snel gaan. De Ligt en Frenkie zijn perfecte uithangborden voor de jeugd. Frenkie kreeg op z'n 18e niet de kans, op z'n 19e niet, pas toen ie 20 was werd ie definitief bij Ajax 1 gehaald. En nu loopt ie na 1,5 seizoen op z'n 22e de deur uit voor minstens 75 miljoen. De Ligt idem, kreeg al jong zijn kans, speelde op z'n 17e al een EL finale, had waarschijnlijk kunnen vertrekken, niet gedaan, beland in Nederlands elftal, had vorig seizoen met 18 jaar kunnen vertrekken... niet gedaan. En nu, een jaar verder, nu al een legendarisch seizoen CL, waarschijnlijk minstens 1 prijs halen, Golden Boy, en klaar voor de absolute top waar ie als basisspeler voor 70-80 miljoen zal worden gehaald.

Laat dit lessen zijn voor de toptalenten in Nederland. In Nederland valt genoeg moois te halen. Genoeg te bereiken en we leveren weer talenten af aan de absolute Europese top.
1 0
FlyingDutchMan
Eerste zin ben ik nog niet helemaal van overtuigd, laten wij het hopen..
0 0
Chesterson93
Slaat dus nergens op, naast dat het niks te maken heeft met “slim zijn”. Ik ben helemaal voor Ajax, maar die onzin dat Ajax de slimste keus ooit is voor een speler .. donder op met die onzin. Genoeg spelers die Ajax verlieten en het hebben gered. Inderdaad, in iedere leeftijdscategorie.
0 0
X-RaY
1+Raiola=2
0 0
Ajax_026
je bedoelt 1 Raiola = -1
0 0
amthree
Pleur op met die mafia club!
1 0
MankeNelis
Er gaat helemaal niemand naar de dope snuivers.
1 0
grannig mokum1
Precies D
1 0
MPAjax
Nieuwe strategie Juventus is geruchten verspreiden over kopen van grote talenten en bepalende spelers van directe tegenstanders in de CL. Laffe club.

Afleiden van hun dopingschandaal zeker.

Raiola zal wel met Gravenberch gepraat hebben "als jij hier niet aan spelen komt in het eerste elftal dan kan je altijd nog naar Juventus alle huurclubs af voor een goed bedrag".
2 0
Ajaxadept
Allemaal "koude oorlog" vanwege de 2 ontmoetingen in de CL komende maand. Wat is er mooier om proberen onrust te zaaien denken die Italianen!
2 0
Radie125
lukt ze dus aardig met al die reacties hier
0 0
ajaxxcied4life
Zo min mogelijk in investeren. Indien Juventus een goede prijs biedt, meteen laten vertrekken dat joch. Raiola als zaakwaarnemer zijn voldoende tekenen aan de wand.
1 0
Aeter
Ze blijven van onze Pogberch af!
0 -1
Joodhannus73
Raiola haat Ajax. Doet alles om ons een oor aan te naaien. Bij Milan hetzelfde geval. Maar als je zo dik en lelijk bent, kan je ook niet van jezelf en anderen houden. Die frustratie moet zich ergens op richten. Helaas zijn wij dat...
7 0
Ferd
Herken je dat in jezelf?
1 0
Ajax114
Ga maar. Als spelers bij Raiola onder contract staan heeft het geen zin om daar in te investeren. Dan kun je beter gelijk bij neer leggen dat ze niet lang blijven. Die Gravenberch zal nooit tot zijn 18 e blijven en daarna contract verlengen met zaakwaarnemer als Raiola.
1 -1
Aeter
Wat denk je van onze eigen Matta de Light, our hope in dark days!
1 0
ajaxxcied4life
Die heeft slechts een adviserende rol naar wat ik heb vernomen.
0 0
altijdwelwat
Kan mij niet voorstellen dat Juventus overtuigd is , op basis waarvan dan ? Uiterst wisselvallig wat gezien zijn leeftijd helemaal niet onlogisch is. Bel Bouy eens op over Juventus en zijn ervaringen.

Juventus-
Brescia-
HSV-
Panathinaikos-
PEC Zwolle-
Palermo-
PEC Zwolle-
Leeds United-
Cultural Leonesa-
PEC Zwolle

Lekker bezig !!
2 -1
AsensioWillemsen
Bouy had niet eens de helft van het talent dat Gravenberch heeft op die leeftijd
0 0
OKP-AFCA
Halen om het halen, kan hun het schelen of hij het haalt of niet?

Gewoon bang om talent mis te lopen.
0 0
Boer Gijs
Laten ze bij Juve Raiola himself maar kopen en mee laten spelen tegen Ajax. Mag die alle doping uit 1996 vrij gebruiken ook. Eens kijken wat het dan gaat worden.
0 0
Rentokill
Ik hoop dattie goed heeft opgelet bij Justin. Hoeveel jeugdspelers uit de eredivisie zijn in Italie doorgebroken? En hoeveel verhalen kennen we van spelertjes die daar niet zijn doorgebroken?
0 0
GerardAjax26
Vraag Justin maar hoe de serie A is voor talenten.
1 0
pizzapunt
I don't like Juve anymore, they were dope in 96'
6 0
Hans Kraay Jr.
Ook de paus bevestigd dat ze bij Juventus in 96 allemaal gedoopt waren.
0 0
Aeter
Ik wist wel dat ze daar allemaal heiliger dan de paus waren.
0 0
0h0Litmanen0h0
Prijs voor De Ligt 50m extra als ze ook maar iets over Gravenberch zeggen.
3 0
Duif63
Dit zit er al maanden aan te komen. Nog één jaar contract, Raiola als zaakwaarnemer. Die is binnenkort gewoon weg.
1 -7
Sunstridr
Gravenberch heeft nog 2 en een half jaar nog op zijn contract.......

Hij tekende, aan het einde van laatste seizoen, een contract dat zou starten aan de begin van dit seizoen.
3 0
Duif63
Als dat zo is, zit ik er naast maar dan nog denk ik dat hij weggaat. Alleen de prijs zal dan wel een stuk hoger zijn.
0 -5
afcasven1995
Vaffanculo
0 0
Vos
60 miljoen championsleauge 96 terug
En ons doorlaten gaan in de cl. ; )
0 0
Sunstridr
Oprotten, kut club.
0 0
Web
Een en een is twee
Riola
0 -1
AsensioWillemsen
Je verwacht het niet Mino Ratola als zaakwaarnemer
1 0
Thommy1234
60 mil of meer, doei dag juve.
0 0
Redrum
Goh, je verwacht het gewoon niet dit.
0 0