Tagliafico: 'Concentreer liever op het heden'

FinnDekker, 20-03-2019 om 17:45, 5665 views, El Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico voelt zich gevleid door de vele aandacht om zijn persoon met betrekking tot een transfer, maar wil daar niet te veel tijd aan besteden. De linksback wil zich richten op de sportieve prestaties van Ajax en het Argentijnse elftal. 

'Het is belangrijk om van mijn werk, het voetbal, te genieten. We zijn bevoorrecht om te voetballen. Prachtig dat zoiets ons werk is. Daarom geniet ik elke keer als ik speel met het nationale team of de club', vertelt de Argentijn aan El Mundo Deportivo. 'Maar ik wil niet nadenken en praten over wat er gaat komen. Dat is niet fair naar Ajax toe.'

'Het is leuk dat er veel over een eventuele transfer wordt gesproken. Dat betekent dat het goed gaat, maar ik concentreer mij liever op het heden.' Clubs die worden gelinkt aan de verdediger zijn onder meer Atlético Madrid en FC Barcelona. Tagliafico heeft nog een contract in Amsterdam tot medio 2022. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Voorbeeld van een profspeler die weet waar de belangen liggen, je bent een topper Nicolás.
0 0
Tscheu
Held
0 0
Bocarra
Ik wou dat alle door Ajax opgeleide spelers het door Nico getoonde respect voor Ajax en zijn supporters hebben. Het is mij een doorn in het oog om steeds maar weer te moeten lezen wat Frenkie van Barcelona vind. Deze transfer had pas aan het einde van dit seizoen mogen plaatsvinden. Pas als de laatste wedstrijd voor Ajax is gestreden kan er gesproken worden over andere clubs dan Ajax.
2 0
gi0vanni
Toch kun je makkelijk uit dit stukje al opmaken dat hij weg wil. Omdat hij zegt dat het niet fair naar Ajax is iets te zeggen is de conclusie dat hij weg wil. Een contract verlenging en niet fair naar Ajax gaan niet samen. Spreken elkaar tegen.
0 0
Joodhannus73
Amen..!!!
0 0
MPAjax
65 miljoen met 10 miljoen extra in clausules :)
0 0
Freddy Al
IK denk dat ze hem deze zomer niet laten gaan,persoonlijk vind ik hem de verrassing van het jaar.
Als hij blijft eventueel opwaarderen en verlengen.
3 0
NUL20
2019?
0 0
PampamAjax
Hij is geen ov-chipkaart
3 0
SPLNDD
Die kun je niet verlengen, kost je elke 5 jaar € 7,50. Oplichters...
1 0
Radie125
Even wat anders wie heeft er nog meer zoveel problemen met het wijzigen van zij account. Ik heb pas 1 van de 3 kaarten kun
0 0
AFCsince98
Ajax moet deze man nog een jaar aan zijn contract houden. Hij tekent niet voor niks tot 2022. Er staat nog geen vervanger klaar en bovendien willen we doorbouwen en niet afbouwen.
3 0
RaynoFischer
Iedereen zou een voorbeeld moeten nemen aan deze baas ;)
2 0