Allegri: 'Kans om De Ligt live in actie zien'

BartVeenstra, 18-03-2019 om 13:30, 5450 views, Perform |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Juventus-trainer Massimiliano Allegri gaat het Champions League-tweeluik met Ajax gebruiken om Matthijs de Ligt eens van dichtbij aan het werk te zien. Juventus is een van de clubs die veelvuldig wordt gelinkt aan de aanvoerder van Ajax en nu kunnen de Italianen hem in het echt zien spelen.

Tijdens een persconferentie krijgt Allegri de vraag hoe goed De Ligt kan worden en of hij een speler voor Juventus zou kunnen zijn. 'Ik heb geen idee hoe goed De Ligt kan worden. Ik hoor men wel zeggen dat hij een van de beste jonge talenten is. We krijgen nu de kans om hem live in actie te zien. Dat is altijd beter dan hem te zien spelen via een televisiescherm', aldus Allegri op de persconferentie, gefilmd door Perform.

Ajax en Juventus treffen elkaar op woensdag 10 april in de Johan Cruijff ArenA. Een kleine week later, op dinsdag 16 april, wordt de return in Turijn gespeeld. In de achtste finales wist Ajax af te rekenen met Real Madrid, terwijl Juventus Atlético Madrid uitschakelde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
0h0Litmanen0h0
Hebben ze ten minste nog iets aan die kwart finales. Helaas voor Juve heeft daarna Man City hetzelfde voordeel.
0 0
Tinus
Wat een bloedbakken zijn het ook. Dit is puur en alleen bedoeld om de druk op te voeren bij een speler. Altijd dit soort spelletjes als je een Italiaanse ploeg treft.
1 0
mgtow
Je mag 'm best kopen. Kost je 100 miljoen + 50 procent dopingboete en die mooie beker uit 1996. Accepteren of ophoepelen.
0 -1
Gecko
Doping ploeg. Bah. Ploeg van list en bedrog.
Omkoping. Fraude. Doping
Afslachten die club Ajax.
1 0
Lane 8
Scheidsrechters omkopen zijn ze ook niet vies van..
0 0
Len nart
Aan het eind van het jaar gewoon nog een extra salarisverhoging geven en zeggen dat hij niet weg mag
1 0