'Ajax heeft interesse in jonge doelpuntenmachine'

GinoHaverkamp, 18-03-2019 om 12:10, 13541 views, Diez |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax heeft naar verluidt interesse in Iverson Sacaza uit Honduras. De jonge spits scoort in Spaanse jeugdcompetities, hij woont in Spanje, aan de lopende band en zou daarmee op de radar zijn gekomen van Ajax.

Dat meldt Diez, een bekende krant in Honduras. Sacaza is een spits van vijftien jaar oud die momenteel bij A.D. Juventud Canario, een voetbalclub uit Getafe, speelt. Met die club doet hij mee in de Spaanse jeugdcompetities en daar maakt hij veel indruk. In elf wedstrijden wist de jongeling zeventien keer te scoren. Daarmee is hij niet alleen opgevallen bij Ajax, maar ook bij veel andere bekende clubs.

Zaakwaarnemer Juan Pablo erkent de interesse van Ajax in zijn cliënt. De club heeft zelfs enkele keren navraag naar Sacaza gedaan. 'Een tijd geleden toonde Ajax al interesse in hem, maar het maakt ons niet gek. We willen nu nog met Sacaza in Madrid blijven werken.' Pablo erkent daar ook bij dat meerdere clubs lonken naar de diensten van de spits. 'Enkele clubs uit Madrid hebben ook interesse.' Welke dat zijn, wil de belangenbehartiger niet vertellen.

Vanuit Ajax zelf zijn er geen officiële mededelingen gedaan over een eventuele komst van Sacaza naar Amsterdam. De vraag is dus hoe concreet de belangstelling van Ajax voor de Hondurees is. Naar verluidt wil Sacaza zelf nog in Spanje actief blijven.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Wanneer ze in Madrid interesse in hem hebben gaat hij heus niet verkassen naar Ólanda.
0 0
Jordaan
In het VUMC ligt een talent in een conveuse heb ik van inside information vernomen,
0 0
Joseph
Wij hebben ene Brian Brobbey in die leeftijd, die scoort ook vrij makkelijk.. Zou in die leeftijd vooral naar verdedigers zoeken!
1 -1
Jornnn
Die is weg voor hij 20 is.
0 0
stopperspil
15 jaar.. en met 19 loopt ie transfervrij de deur uit. Maar een goede spits die zich al bewezen heeft is wel broodnodig
3 -1
Mokum31
Ik zou ze nog jonger nemen
5 -1
AFCA Leiden
Ach aan de ene kant, als we er straks 11 miljoen voor betalen als hij 18 is, dan zouden er velen zijn die zeggen dat we hem op z'n 15e hadden moeten halen.
Aan de andere kant worden wij ook pislink als Man City en consorten onze jeugdspelers wegkapen.
Blijft een lastig verhaal die jeugdspelers.
2 -1
Mokum31
Koop eens iets voor hier en nu
0 -1
blessure
Mee eens.
Rechtsback b.v waardoor Mazza, naar het middenveld kan.
En een lange centrumspits.
0 0
Ajax27
Nee, als ie 18 is en op het hoogste niveau bij een matige club weet te scoren, dan scoort ie bij een goedlopende club met goede spelers om zich heen zeer waarschijnlijk ook wel.

Voor de jonge kijkbuiskindertjes van 16 jaar en jonger die waarschijnlijk 5 jaar geleden nog niet erg veel naar Ajax keken maar gewoon buiten speelde... 5 jaar geleden kwam 'de geweldenaar' Bojan naar ons toe. Opgeleid bij Barcelona, in de jeugd goed voor 800 of zelfs 900 goals.. met 16 jaar gedebuteerd bij Barca, het was dé nieuwe Messi.... en daarna ging het snel bergafwaarts. Z'n hoge verwachtingen nooit meer kunnen waarmaken. Barca, AS Roma, AC Milan, Ajax, Stoke City, verhuurd aan Mainz 05, Deportivo Alaves, nu weer Stoke... gewoon een complete kakcarriere. Wat het label 'de nieuwe messi' al niet kan doen.

Dus nee, liever een paar jaar wachten.
0 0
Ajacied0591
Onder de 11 doe ik bij meiden ook altijd
0 -2
Fussball
Zieke geest. Graag deze idioot bannen en dit verwijderen.
1 0
Ajacied0591
hahahaha
0 -1
f*ck010
We hebben genoeg spitsen in de jeugd rondlopen. Koop nu maar eens een keer een goeie spits die er direct staat want dat is precies wat we nodig hebben, leg densoods maar een keer 25 miljoen neer!
4 -2
EGxD
En heb je ook concrete voorbeelden van spitsen die:
- Ajaxwaardig zijn
- Er direct staan
- /- 25mln kosten
- Akkoord gaan met het salarisplafond
- Willen spelen in NL?
1 0
Jornnn
Ik zou Bony wel graag willen zien bij Ajax. Je hebt dan nog geld over voor een toptalent die je rustig kunt brengen om de periode tot Brobbey te overbruggen.
1 -1
EGxD
30 jaar oud en als spits 1 topjaar gehad, daarna weinig potten kunnen breken. Dan kun je beter hopen op een Huntelaar 2.0, een echte topspits die nog 1-2 seizoenen lekker wilt ballen.
0 0
MisterAFCA
Die nieuwe Traoré schiet ze er ook wel makkelijk in. Misschien hebben we er al eentje in huis dus.
0 0
Murph
Eens
0 0