'Natrappen Tagliafico niet gewelddadig'

BVeenstra, 18-03-2019 om 11:00, 5653 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Reinold Wiedemeijer heeft namens de KNVB laten weten dat Nicolás Tagliafico een 'rare', maar geen 'gewelddadige' natrappende beweging maakte tegen AZ-verdediger Jonas Svensson. De Argentijn kwam er zonder kaart vanaf en zal waarschijnlijk ook niet geschorst gaan worden.

'Wij hebben dit uiteraard bekeken en wij zien dat het been van Tagliafico onder die jongen ligt', begint de oud-scheidsrechter tegenover FOX Sports. 'Wij zien hem een wegduwende beweging maken en vinden dat een rare actie, maar niet gewelddadig. De VAR kan alleen ingrijpen als "hij" het een rode kaart vindt. Dat vindt deze VAR niet en wij kunnen ons daar wel in vinden.'

Ajax verloor het duel in Alkmaar overigens met 1-0 en heeft het winnen van de landstitel daardoor niet meer in eigen hand. Zondag 31 maart speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen PSV en die wedstrijd moet gewonnen worden om de titelhoop levend te houden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax_026
Kut veld iedereen glee weg dus hier ook.... volgende.
0 0
Red Devil
Terecht.
0 0
0h0Litmanen0h0
Hij probeert gewoon snel op te staan en die gast ligt onder zijn voet. Geen natrappen.
0 0
PuurGeluk
Grappig dat zo'n arbiter ook ff aangeeft dat Ajax verloor en daarmee het kampioenschap niet meer in eigen hand heeft.

Wat heeft die gast eigenlijk een lelijk televisiekastje...
0 -1
Klasseman
Lul dat geeft de arbiter niet aan, maar is een onderdeel van het artikel. Zo komen wel dew verkeerde verhalen in de wereld.
1 0
PuurGeluk
Haha ja mooi hè?;) beetje stoken:p
0 -2
Vlieske
Vind het vreemd dat je niemand hoort dat neres af werd gevlagd voor buitenspel wat het niet was. Dit werd wel een doelpunt. Volgens mij is de regel dat je doorlaat spelen bij een twijfel geval. Aan de andere kant werd dit wel gedaan.
2 -1
jollie18
Er is al een hoop op stand van andere supporters groepen en zien hem graag geschorst worden.
0 -1
Suarez16_
Viel ook wel mee toch? Las gister opeens van een paar feyenoorders (ja wie anders) dat Tagliafico had nagetrapt en dat het niet rood, maar donker rood was. Niks van gezien tijdens de wedstrijd, dus ik dacht even de beelden opzoeken en dan krijg je dit te zien. Nou poeh poeh als vilhena hiervoor geschorst zou worden dan hadden ze massal KNJB zitten te roepen.
0 -1
M.Olsen
Zou raar zijn als ze nog schorden, eerder dit jaar konden ze Lozano niet schorsenomdat het moment al beoordeeld met de VAR.
2 0
JariJari
Dit.
0 0
DannTheDon020
Mensen lopen nu wel te zeiken over Tagliafico die het wss niet eens door had, maar misschien de bewuste klap van Vlaar in het gezicht van Neres horen we niemand over
1 0
MPAjax
zoveel als men het hier over heeft lijkt het wel afleiding van dat moment
0 0