Blind vol vragen: 'Ik weet ook niet wat dat is'

GinoHaverkamp, 18-03-2019 om 07:20, 3121 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Daley Blind baalt van de 1-0 nederlaag van Ajax tegen AZ, maar heeft desondanks goede hoop in een goede afloop van de titelstrijd. 'Natuurlijk is er nu nog niets beslist', zegt de centrumverdediger in De Telegraaf.

'Als we PSV verslaan, dan is het verschil nog maar twee punten. En we hebben dit seizoen al laten zien dat we goed kunnen voetballen', laat de zomeraankoop weten aan de krant. Desondanks beseft Blind goed dat Ajax een goede mogelijkheid heeft zien verdwijnen. 'Die wedstrijd tegen PSV had om de koppositie moeten gaan. Maar we waren zo slordig in balbezit. Ik leed ook veel te vaak balverlies. AZ gaf ons alle gelegenheid om te voetballen. Maar daar deden we niets mee.'

Blind snapt niet waarom constant Ajax punten verspeelt wanneer het op het punt staat om PSV te verschalken in de strijd om de Eredivisietitel. 'Ik weet ook niet wat dat is, maar als je kampioen wil worden, dan moet je het iedere week laten zien.'

Ajax heeft 31 maart weer de kans om binnen handbereik van PSV te komen op de ranglijst. Dan nemen beide ploegen het tegen elkaar op in de Johan Cruijff ArenA. Dat is over een kleine twee weken, want in het weekend daartussen vinden er interlandwedstrijden plaats. Blind wil liever volgende week al tegen de Eindhovenaren orde op zaken stellen. 'Want je wil dit zo snel mogelijk goedmaken.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Zolang we nog maar niet hoeven te lezen "Blind baalt van het mislopen van de titel " .
0 0
10Sneijder10
"Als we psv verslaan is het gat NOG MAAR 2 punten". Het gat was al die tijd "nog maar" 2 punten pino. Het is weer vakkundig naar de klote geholpen.
7 -1
Ajax4proud
Vakkundig haha XD.
2 0
Terugnaardemeer
Het antwoord op die vragen had moeten komen van de ervaren spelers die voor miljoenen uit de PL zijn gehaald. Te beginnen bij Blind. Maar ook bij Tadic. Kampioen worden moet je leren. Mag duidelijk zijn dat Blind destijds te weinig opgelet heeft. Waarom verbaast me dat niet?
1 0
MoIukker
Hij deed gisteren z'n achternaam wel eer zeg, namelijk blind. Blind met pasen en blind met verdedigen.
1 -2
afca87
* uit Vitesse
0 0
afca87
Off:
Ik denk dat we koet kansloos zijn. Thuis winnen van PSV.
Speelronde 29 spelen we eerder dan hun, druk er vol op. Ze moeten dan uit naar PSV!
Enige lastige pot is voor ons Groningen uit!

Speelronde 30 spelen we weer eerder vervolgens gaat PSV op bezoek bij Willem 2.
Ik zie PSV niet alles winnen!
Ajax zou meer honger moeten hebben en ik denk dan ook dat we alsnog die schaal pakken, positief blijven
1 0
Ajax4proud
Ook al win je van PSV, de laatste wedstrijd heb je Utrecht op bezoek. Ook weer een lastige omdat het voor Utrecht de wedstrijd van het jaar is.

Ajax heeft zo'n goede ploeg waarmee ze eigenlijk met 2 vingers in de neus kampioen zouden moeten worden. Maar dit laten ze elke keer wanneer er zo laconiek gevoetbald wordt. Jammer.
0 0
MisterAFCA
Als het op de laatste dag aankomt is het niet alleen de wedstrijd van het jaar voor Kutrecht... Dan komt er een sfeer in de Arena waarbij ze al met 2-0 achter staan als ze het veld opkomen. Vergeet niet dat we ze voor de winterstop een paknop hun reet hebben gegeven.
0 0
iammike
Ik denk niet dat het makkelijk wordt tegen psv. Voor hun is het gewoon DE Kampioenswedstrijd. Bij Ajax is het zo: oh volgende week wacht Juve, oh ik moet niet geblesseerd raken voor de transferperiode.. dit soort dingen zorgen voor puntverlies.

Mochten ze om de een of andere reden wel van psv winnen heb Je wel het geluk dat je elke speelronde tot het eind of tegelijk of eerder dan ze speelt. PSV heeft dan nog wel Vitesse en Willem II uit, maar ik zie Ajax ook nog wel een uitglijders zoals gisteren maken tegen Willem II zo vlak voor Juve uit of na Juve uit tegen Groningen (want dan is het een heel andere entourage horen we dan achteraf van onze spelers).
0 -1
afca87
Daar heb j gelijk in.
Maar als ze voor PSV thuis geen motivatie kunnen op brengen, dan gaat er toch iets mis! Ze spelen nu voor Ajax! Wordt je nu geen kampioen met deze selectie is echt een schande.
Dik winnne van PSV het liefst! Mochten we wel doorgaan in de Cl dan zullen we tegen man City spelen denk ik, weinig kansen maar dan zijn die kleine ploegen met name uit wel een stuk lastiger
0 0
MoIukker
Groningen-uit, met een Europees wedstrijd daarvoor. Nee het wordt net als tegen AZ 1-0 verlies
0 0
afca87
We gaan het zien
Ajax is dit seizoen naar Europees maar 1x punten verspeelt
0 0